Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marvella

czy byc z dobrym ale bardzo ubogim facetem

Polecane posty

Gość gość
ShereKhan pamiętaj aby się oszczędzać bo wieczorem może powrócić ta kobitka z korporacji...

Gość gość
ee tam w malych miescinach zawsze jest tanio,rozmawiajmy o miastach. Wlasnie wszedlem na strony jakis tam fryzjerow i z krzesla spadlem, ooo kurka te 100 zl o ktoych pisalem to nic:O Nawet nie wiedzialem. A produkty takie same z zewnatrz tylko w Pl mamy gorsza jakosc ale nie o tym. Masz racje,ze moze inaczej sie rozchodzi jednak na podstawowe produkty jest po prostu wiecej.Nie myslisz czy starczy tylko wiesz,ze tak.

tak kutwo shine.słyszałas o slownikach klawiaturowych czy ta wiedza cie oszczedziła jak jej wiekszosc zresztą?

Gość he czyli on
A sama nie możesz tych pieniędzy zarabiać?tylko on?Mamy równouprawnienie

Gość Marvella
Panie i Panowie, uprzejmie dziękuję za poświęcony czas. jestem studentem psychologii, mężczyzną. piszę pracę o tym, co ludzie w Polsce sądzą o sytuacji, w której mężczyzna mało zarabia. jeśli nie zapomnę o Was, bo nie korzystam nigdy z tego forum, prześlę Wam gotowy tekst - korzystałem także z innych źródeł. z podrowieniami, Wojciech P.

Gość gość
nie klam:-P ktos kto jest studentem psychologii wie,ze to niereprezyntatywna grupa potencjalnych dawcow informacji.Po drugie wiesz tez,ze tutaj nie przebywaja przecietni ludzie tylko wypaczeni o skrajnych ale mylnych pogladach. Z brakami w wiedzy jak i rozwoju. O slabym pogladzie na rzeczywistosc i slabej wiedzy o niej

Gość gość
to mamy takich miernych studentów psychologii, co nie potrafią wiarygodnej, prawdopodobnej i spójnej prowokacji sklecić? daj spokój, gimbusem jesteś na bank:D

Gość gość
to tak jakbys ksiezy o aborcje zapytal gdzie zanim pytanie padnie odpowiedz znasz:-D

tia.ciekawe dla kogo te prace piszesz i w jakim jezyku.stawiam na angielski i przyszłych szarlatanow marketingu:D

Gość Marvella
A tak naprawdę to jestem schizofrenicznym transwestytą, znajdującym przyjemność w pisaniu bredni na damskich forach, co zajmuje mi czas pomiędzy zamówieniem w internecie różowej torebki i koronkowych majtek typu stringi. Czasem przyczajam się przy wyjściu z kościoła i chwytam staruszki za spódnicę krzycząc przy tym głośno: "Surprise!", a potem szybko uciekam do zakrystii, gdzie chowam się pod stołem, podglądając jak ksiądz proboszcz uwodzi co przystojniejszych ministrantów :classic_cool:

10.04.14 [zgłoś do usunięcia] gośćnie klamjezyk.gifktos kto jest studentem psychologii wie,ze to niereprezyntatywna grupa potencjalnych dawcow informacji.Po drugie wiesz tez,ze tutaj nie przebywaja przecietni ludzie tylko wypaczeni o skrajnych ale mylnych pogladach. Z brakami w wiedzy jak i rozwoju. O slabym pogladzie na rzeczywistosc i slabej wiedzy o niej""­przynajmnjej jedna szczera wobec siebie i uczciwa wobec innych osoba:D

Gość gość
a jak niby wykorzystać takie wypociny w pracy naukowej? bez jaj! to się nawet za bardzo nie nadaje jako inspiracja artykułu do pani domu

Gość Marvella
a tak naprawdę, to jestem znudzoną, acz perfekcyjną panią domu <3

10.04.14 [zgłoś do usunięcia] gośćto ponawiam:ile zarabiasz i jakie masz wykształcenie, że tak ci źle?bo założę się, że jest to wina twoich własnych niedostatków, a nie żydów i masonów, którzy wpędzili kraj w ruinęsmiech.gif"­to by było ironiczne gdyby na tym topiku padło chociaz raz zdanie o tych ludziach. chyba ze faktycznie jestes zydem i masonem.ale wtedy to byłaby autoironia

Gość gość
Marvella to na odchodne powiedz, jestes zawodowym trolem czy nie ?

Gość gość
trollingujesz teraz inny temat wiec nie masz czasu odpowiedziec ?

ogólnie panuje tu ciekawa tendencja.wiekszosc wypowiadajacych sie tu osob uwaza interesowanje sie czyms wiecej niz wlasna dupa jak np polityka tudziez wplywem globalnej ekonomi na zycie jednostki jest mieszana z błotem.jasne. oczywiscie ze wszystko w naszych recach. co nie oznacza ze mamy nie reagowacna zlodziei we wlasnym domu. w koncu to przeciez nasza wina ze nie mamy antywłamaniowych drzwi i okien.usilnie odwraca sie uwage od wpływu skorumpowanego rzadu na zycie jednostki.i ktos mi chce powiedziec ze ten topik powstał spontanicznie?. wzajemne szczucie czlonkow jedego społeczeństwa na siebie.w dodatku im skuteczniejszy jestes w tepieniu własnych pobratymcow tym wieksze oklaski zbierzesz.marvela?jasne ze marvela i do tego cały cartoon network przez 24 h na dobe na kazdym kanale tv w kazdej gazecie i kazdej stacji radiowej.zyjecie w kreskowce i sami jestescie przerysowani.w zasadzie to was nje ma

juz to przerabiałem w wojsku.pierwsza zasada skutecznego dowodzenia. zawsze miec pod reka kozła ofiarnego

oraz pierwsza zasada skutecznego działania drużyny, plutonu etc. pozwalajaca zołnierzom nie dawac sie manipulowac. c*****o ale jednakowo

Gość Marvella
Jestem zawodowym trollem, płacą mi za trollowanie na forach. Masoni mi płaco hahahaha #piramida

Gość gość
:) teraz pewnie twoje psiapsiolki sa bardzo zawiedzone, ze mowily do sciany :)

Gość gość
bedzisz sie smiac na sadzie ostatecznym, kiedy ruszy cie sumienie za oszukiwanie blizniego :/

Gość Marvella
Ostatnie posty to nie ja. Zrezygnowałam z dyskusji ponieważ on już mnie nie dotyczy, ale Share Khana i ludzi z którymi się wykłóca. prawdziwa Marvella

Gość gość
No w koncu jest Marvella, ta od komiksow marvela i rpg. Gdzie bylas tak dlugo ? Znowu buty facetowi kupowalas ?

Gość gość
ShereKhan, jestes strasznym pieniaczem. Nic wiecej soba nie reprezentujesz tylko pieniactwo pod tytulem: bo ja wiem lepiej i do tego zazwyczaj nie na temat :( Wydajesz sie bardzo nieszczeliwa, agresywna osoba, pelna jadu, agresji i zawisci. Rozwaliles ten topik. Jezeli masz cos do powiedzenia merytorycznego i ciekawego to zaloz sobie wlasny topik zamiast rozbijac inne.