Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marvella

czy byc z dobrym ale bardzo ubogim facetem

Polecane posty

niestety własnie mi jebneli bana po ip dlatego musze opuscic twoje urocze towarzystwo zeby wyzwac moderancje od k***w jak to mam w zwyczaju w takich przypadkach

Gość gość
Też uczyłem się francuskiego i angielskiego. Potrzebne mi są do prowadzenia interesów. Jak przesłać tekst po angielsku. Za każdym razem unawane jest za spam.

Gość gość
chciałem żeby forumowiczka mi przetłumaczyła, ale widze że uciekła .......

Gość gość
oczywiscie przetłumaczyła z angielskiego na francuski

radze ci sie ze mna nie zadawac.chyba ze znasz sie na omijaniu banów:)a ta p***a to jakies korporacyjny plankton. musiała odreagowac ciagly mobing badź tez raczejmjego brak ze stronynszefostwa z zagramanjicy:D

nikt kto na powaznie twierdzi ze korporacja zarabia pieniadze uczciwie nie moze w niej zajmowac kierowniczego stanowiska raczej:D

Gość gość
właściciele korporacji to zlodzieje, a ich pracownicy to niewolnicy.

pracowałem kiedys w takiej jednej.w korytarzach porozwieszane były plakaty motywacyjne.moim zdaniem pisała je ta sama osoba ktora robiła to dla komunistow:D

wydajnosc to dobro nas wszystkich. korporacja kocha korporacja radzi korporacja nidgy ci nie zdradzi...paru szczegółównjak np ciagły njelegalny monitoring roznymi sposobami przeprowadzany

Gość gość
ShereKhan Wszyscy wiemy że tamta forumowiczka z rzekomej korporacji żyje marzeniami ściętej głowy, ale ty sam opanuj się bo az ci kipi z butów złością i nienawiścią :p

Gość gość
"Nasze zasady: Interesy firmy i pracownika sa nierozłączne". To napis znad ołtarzyka w korporacyjnym holu sławy. "Partia z narodem, naród z partią", takie haslo wisiało za komuny na pewnej warszawskiej fabryce.

ale ja nie lubie sciskac wirtualnie.poza tym jak jestem na wojnie to seks odpada.historia zna wiele przypadkow zolnierzy ktorych smierc zaskoczyła w niekompletnym umundurowaniu;)

i oczywiscie te hasła pełnia podobna funkcje i nie jest to bynajmniej funkcja informacyjna:)

Gość gość
ale to jest najlepsze "Nasze wartości: Przywództwo. Pragnienie zwycięstwa." x Korporacje biją na głowę Związek Socjalistycznych Republik Radzieckich i People Republic of China.

a co ja kangur jestem? chcesz zebym sam sie spacyfikował zanim dojdzie do walnej bitwy?litosci.

oni maja w ogole nasrane we łbach.pełny przekrój od psychopatów do fanatycznych masochistów. normalnego człowieka tam nie uswiadczysz

usuneli moj post o basenie olimpijskim sk****ałe dziadynie idzie tego jakos podciagnac pod ich własną ustawe o ochronie dorobku intelektualnego?:classic_cool:

czy tam dóbr intelektualnych albo tak jakos?no k****. poniosłem okreslony wydatek energetyczny oraz szkody wynikłe z uzytkowania niech mi chodziaz amortyzacje zapewnia...