Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marvella

czy byc z dobrym ale bardzo ubogim facetem

Polecane posty

Gość gość
pewnie uprawia z***biszczy seks ze swoim Wojtkiem, he he he , nawet imię podała, żeby uwiarygodnić historę, taki sobie chwyt marketingowy] we wspólnie opłacanej kawalerce:D:D:D nie przeszkadzać!

Gość gość
to ja zuza - "Tak naprawdę jestem księżniczką fioną" . O ile pamiętam to Fiona w nocy zamieniała się w ogra :) czyżby kolejny trolling ?...... może nawet zawodowy

zastanawiam się nad tą panią która w wieku 25 lat zarabia 4.300 na rękę w marketingu, zaczynała w wieku 21 lat od pracy bez studiów ?

Marvella w jakim mieście mieszkasz, albo regionie kraju? Piszesz, że zarabia 2000 netto - może to nie są kokosy zwłaszcza jak na faceta, ale jeśli Ty zarabiasz więcej to już wcale nie jest mało. U nas spokojnie można żyć za taką kwotę i na wakacje pojechać i mieć samochód. Dlatego pytam o miasto, bo wiadomo że różne są koszty utrzymania. No i w sumie każdy inaczej rozumie pojęcie 'odpowiedni poziom życia' :) I rozumiem Cię doskonale, że myślisz o przyszłości i bierzesz pod uwagę względy finansowe, bo niestety miłością rodziny nie nakarmisz. Sama też te kategorię biorę pod uwagę, nie jako jedyne ale jednak. Hmmm a czy Twój facet nie ma szans na zmianę pracy? Piszesz, że nie ma wykształcenia - ale chodzi o to, że skończył naukę na poziomie gimnazjum, czy o to że studiów nie ma? Bo jeśli o studia chodzi to w dzisiejszych czasach nie są gwarancją wysokich zarobków. Dobrze, jak ktoś ma jakiś fach w ręku, choćby był po zawodówce. Może jakieś kursy np.spawacz, urzędy pracy nie raz coś organizują. Chyba, że on po prostu nie chce nic zmienić. Jeśli już teraz masz takie wątpliwości, to co będzie kiedy przyjdzie wam już razem żyć, być odpowiedzialnym za wszystko. Obawiam się, że o kasę a raczej jej brak później mogą być kłótnie. No niestety kasa szczęścia nie daje, ale bez niej żyć się nie da.

Gość gość
Czy kobiety też czytały w młodości komiksy Marvela ?

mam znajomą, która ma 3 fakultety, miała dość dobrą pracę, do 34 lat niezamężna, wyjeżdżała na wakacje 2 razy w roku, tam poznała faceta - rozwodnika bogatego bardzo, po roku się pobrali, okazał się być chamem lub po prostu nieodpowiednim mężczyzną, ma z nim dziecko 4-miesięczne którego tatuś na oczy jeszcze nie widział... Kasa była

Gość gość
Spider Wojtek i Kobieta Nutria - nowa seria od Marvela

Gość gość
czerwona róża ale po co napisałaś tę historyjką o koleżance, jak ona się ma do projektu Marvilla? też bierzesz w niej udział?

Gość gość
Ale takie rzeczy to już w przedszkolu dzieci wiedzą, po co powtarzać takie banały. Nabijasz sobie posty, chcesz dostać nagrodę jako najbardziej czynny user na życiu uczuciowym.

Gość Marvella
* jestem tu cały czas, ale wypowiedzi, zwłaszcza kolegi Share Khana mało wnoszą do tej dyskusji *tak, czytałam komiksy Marvela, nadal czytam ;) * sasankaaaaa30 - mieszkamy w Warszawie *Czerwona_Róża - dziękuję za tę historię :*

Gość gość
Tak, nie tylko kasa ma znaczenie, ale kasa TEZ ma znaczenie. bez kasy nie ma zycia tylko wegetacja.

Gość gość
jesteś niespójna w swoich wywodach, a może to Ty jesteś ten Spider Wojtek ?:)

Gość gość
zajmujesz się trollingiem zawodowo Marvella czy może Marvell ?

Gość gość
"to ja zuza" też jest z Twojej bajki ?

Gość gość
jesteś od podgrzewania tej patelni ?

ten topik to grubymi nićmi szyta prowokacja i nie wiem, jak głupim trzeba być, żeby się nie zorientować :D - po pierwsze - nikt o zdrowych zmysłach nie podaje w necie imienia swojego ani partnera. - po drugie - robota na infolinii jest pracą dla studentów i tylko takich tam się zatrudnia, - po trzecie - czemu autorka sama nie kupi sobie mieszkania na kredyt? bo jej nie stać i chciałaby doić faceta? no to panienko, może czas samej poszukać lepszej pracy, żeby było cię stać na własne mieszkanie? - albo chociaż znajdź sobie łosia, z którym układ finansowy zwany przez ciebie obłudnie związkiem przypieczętujesz wspólnym kredytem na 40 lat.

Gość gość
trafiony, zatopiony ? czy jeszcze będziesz coś tu produkować ...?

Gość gość
to powiedz chociaż ilu takich troli zawodowo się tym zajmuje tu na kafeterii ?

bo tu sie nie odbywa zadna dyskusja.facet zarabiajajacy 2 tys na warunki jakie oferuje ten kraj jest czlowiekiem zarabiajacym ponadprzecietnie.natomiast ty twierdzisz ze jest biedny oraz ze sobie nie radzi.tak wiec jego zarobki nie wynikaja z jego licznie tu spekulowanych wad jak rowniez samo okreslenie go jako biednego w stosunku do reszty społeczenstwa tez jest niezasadne.mozna mowic jedynie o tym w takim razie ze to spoleczenstwo, z malymi wyjatkami ktore sprzedaly dusze jakims sk****ałym korporacjom zerujacym na fatalnej sytuacji ekonomicznej kraju, jest po prostu biedne.oskarzajac za to ciezko pracujacego uzciwego faceta nie odbiegajacego od ekonomicznej normy oskarzasz tym samym caly nasz narod za sytuacje w kraju i odwracasz uwage od prawdziwych przyczyn i ludzi ktorzy na ichnskutkach sie bogaca.krotko mowiac robisz krecia robote dla wroga ktory rowno dyma nas wszystkich w d**e.wiec o czym chcesz dyskutowac? dalej mieszac z blotem bogu ducha winnego faceta? a mozemwszystkich polskich facetow? mamy siem wg ciebie oddac w niewole wspaniałym niemcom albo holendrom? do tego zmierzasz?po prostu wyjedź za granice. tam dokad plynie kasa z******ia nas i skoncz siac defetyzm bo mnie to w*****a.

pamiętacie takiego psychola - Egoist31 czy jakoś tak? - on wiecznie bredził o biednie ubranych dzieciach, dziedziczeniu biedy po rodzicach i o tym, że każda kobieta powinna wyglądać jak jakieś tam modelki. - to zapewne prowo tego samego z****** nie wiem, czy jest sens siedzieć cały dzień i robić w majtki z wrażenia w odpowiedzi na tak marną i oczywistą prowokację. - tym bardziej, że nick przemawia za tym, że to ten sam upośledzony człowiek piszący jako egoist :)

ta co tu ostatnio była. pracuje mowi w korporacji zajmujacej sie skupowaniem mediow.no ja p*****le. czyli ze miedzynarodowa korporacja wpadła se do polski pomoc polakom poprzez skupywania od nich dorobku zycia za psie pieniadze zapewne najpierw przyczyniajac sie w duzym stopniu do tego ze niemoplaca im sie dalej zajmowac ta branza. spoko. bedziemy mieli "mkedzynarodowe" media, "miedzynarodowe" ceny i polskie zarobki. I jeszcze jedno co rzucilo mnie na kolana. zeby pracowac w polsce trzeba znac angielski, francuski, marsjanski. polski nie jest wymagany. przeciezmto k***a jakies zarty. i jeszcze wpada imwyzywa wszystkich od nieudacznikow sprzedajne k***iszcze

czym jeszcze zajmuje sie ta korporacja?skupowaniem dlugow bankowych i darmowym szkoleniem komornikow we wladaniu sprzetem agd i rtv w celu obezwładnienia dluznikow?

Gość gość
wiadomo, ze nie podaje się prawdziwego imienia, ale można podać fikcyjne na potrzeby tematu i łatwiej się pisze, a wątek jest bardziej przejrzysty. chyba logiczniej jest zrobić założenie, że ludzie zmieniają imiona bohaterów swoich wywodów niż zakładać, ze tego nie robią. a to czy temat jest prawdziwy czy nie raczej nie ma zadnego znaczenia, bo chodzi o dyskusję. zresztą demaskowanie prowokacji przez różnych ynteligentów jest śmieszne- tylko obnażasz swoją głupotę, bo to chyba oczywiste, że 90 % tematów tutaj, to wymysły i jest, to oczywiste dla wszystkich, a tu przychodzi taka i uświadamia:D

Gość gość
Marvella znaczy się Wojtek czy jak Ty się nazywasz zatkało Cię ? Ten od meliski to też ty ? rpgi i komiksy, no i jeszcze facet w łóżku.....ło jej

Gość gość
więc teraz piszesz jako gość ?

Gość gość
90 % to wymysły ? więc jednak Spider Wojtek nie istnieje naprawdę ?

Gość gość
dobra, ale powiedz czy jesteś trolem zawodowym ?

Gość gość
a dlaczego nie mozna podac prawdziwego imienia? Nazwisko nawet mozna ja jestem Robert Pakosz i co Wam to da? Wiecie ile jest Robertow Pakoszow w moim wojewodztwie? Ok 10 tys a w calej Pl pewnie ze 100 tys.Wiec to niewazne. Co do zarobkow 2 tys to jest nic,wegetacja,ja zarabiam 3 i jestem biedny bo to drobne sa Normalne pieniadze,zaznaczam normalne nie bogactwo zaczyna sie od 2 tys ale euro. Wtedy stac na mieszkanie,auto i wakacje czyli procz jedzenia podstawa egzystencji bo zeby egzystowac trzeba gdzies mieszkac,wypoczywac i moc byc mobilnym. Na luksusy to juz nie wiem ile trzeba miec, pewnie z piec razy tyle