Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straszny placz 5 miesiecznego niemowlaka po karmieniu butelka POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Nie mam juz sil:( Corka pije Bebilon pepti . Po kazdym karmieniu rzuca sie, wije, prezy, placze, je strasznie lapczywie:(Na poczatku myslalam, ze sie nie najada. Zwiekszenie porcji nie pomoglo:( Zaczelam ja brac do odbijania w czasie karmienia, tez histeria:( Zmienialam pozycje do karmienia, smoczki, butelki ,zageszczalam mleko kleikiem kukurydzianym,wylaczalam radio, karmilam w ciszy aby nic jej nie rozpraszalo. Karmienie dla mnie jest ogromnym stresem.A tak poza tym, rozwija sie dobrze, ladnie przybiera na wadze, w dzien pogodna, w nocy w miare dobrze spi.Problem trwa od 3 tyg,wedlug pediatry mala je lapczywie i zbieraja sie pecherzyki powietrza. No masakra:( Czy to moze byc wina mleka? Bebilon pepti wybralam ze wzgledu na kolki i biegunki i do tej pory pasowalo:(

Gość gość
Pewnie wina mleka

Gość gość
Moze smoczek za maly i sie denerwuje ze tak wolno leci?

Gość gość
probowalam smoczki chyba juz wszytskie , nawet trojprzeplywowe,butelki tez kazdej firmy:(

Gość gość
ja mam wrazenie ze ona raczej sie krztusi tym mlekiem a nie ze wolno leci...a smoczek teraz ma najmniejszy rozmiar bo przy wiekszym to az sie dlawila

Gość gość
moze dziecko ma alergie czy cios to trzeba na spokojnie to :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość gość
Aha wczesniej byla na bebilonie comfort i ladnie jadla, potem bebilon pepti i tez dlugo dobrze az do teraz

Gość gość
Moze dawaj czesciej a mniej? Moze jest za bardzo glodna? Moj po hydrolizacie szybciej glodnial,musialam dosc mocno zageszczac.

Gość gość
Jak czytam co napisałaś, to przypomina mi się co ja przeżywałam jakiś czas temu. Miałam dokładnie DOKŁADNIE to co Ty. Zmieniałam butelki, smoczki, mleka, pozycje karmienia, wszystko. Jak przychodziła pora karmienia chciało mi się płakać, bo wiedziałam co mnie czeka. Trwało to jakieś 2 tygodnie. I wiesz co się okazało? że małego bolą uszka. Więc jak jeszcze nie miał ich sprawdzanych może warto to zrobić jak najszybciej,

Gość rozrzuta
ja niedawno mialam to samo maly na pepti od 3 miesiecy jest i wszystko bylo dobrze a tydzien temu zaczal sie tak rzucac przy piciu krzyczal i trwalo to 5 dni poszlismy do lekarza i lekarka po zbadaniu stwierdzila ze malemu bardzo przelewa sie w brzuszku byc moze byl to wirus albo reakcja na kaszke kukurydziana , zapisala syropek i po 2 dniach bylo juz ok

Gość gość
To trzeba karmić piersią

Gość gość
Mój syn męczył się tak od urodzenia do 6go miesiąca życia :o miał robione badania i wszystko było ok. Po prostu płakał i ulewał na zmianę.

Gość gość
może faktycznie to uszka. Synek koleżanki tak płakał przy jedzeniu i okazało się ze ma zapalenie ucha