Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elenka17

Odchudzanie nastolatek :)

Polecane posty

Lubię czasami poczytać to forum, szczególnie tematy dotyczące diet, odchudzania, zdrowego stylu życia itd. Ale rzuca mi się w oczy, że większość kobiet, które tu piszą, jest starszych ode mnie. Pomyślałam, żeby założyć temat dla nastolatek. Wiadomo, że w grupie rówieśniczej łatwiej znaleźć wspólny język :) Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze parę dziewczyn chętnych do wspólnego zrzucenia paru kg :) Zapraszam :)

Jeszcze kilka słów o sobie. Mam na imię Elena i mam 17 lat- jak widać ;) Chodzę do szkoły i stale jestem na diecie ;) Mam 168 cm wzrostu i ważę 64 kg (!) Marzę o 50 więc muszę bardzo dużo zrzucić. Aktualnie moja waga stale się waha. Ale nie jestem na jakiejś konkretnej diecie. Liczę kcal. Staram się nie przekraczać 700-800 kcal dziennie. Ale nie jest to łatwe. Często daję się skusić na coś pysznego i potem mam wyrzuty sumienia. Ostatnio zaczęłam brać Therm Line forte. Ale dopiero trzeci dzień więc jeszcze nie widzę efektów. Co do ruchu to jest nieźle. Ćwiczenia w domu, siatkówka w szkole, taniec, bieganie. To ostatnie teraz trochę zaniedbałam. Muszę się zmobilizować. Myślę też o karnecie na basen. Dawniej dużo pływałam i brakuje mi tego.

Gość też kiedyś miałam 17
Cześć Elena, powiem, że ja jak miałam też 17 lat to się odchudzałam w wakacje, mało jadłam, tak jak ty, ale było dużo sportu, schudłam z 62 do 51 wzrost 164, ale później miałam złe wyniki po takiej drastycznej diecie, teraz po prawie 20 latach znowu się odchudzam ale jem trochę więcej i w dwa miesiące schudłam 9 kg, też dobrze a dieta mniej drastyczna, a jeżeli taki już masz zamiar to bierz witaminki! No i mam córkę 12 letnią, ale niestety jeszcze nie dorosła emocjonalnie, żeby coś zmienić, staram się jej tłumaczyć, ale to nic nie daje, musi chyba dojrzeć do tego żeby sama tego chciała, a sportu ma dużo.

Gość gość
Witam chciałabym się pochwalić takim cudem na początku się bałam że zepsuje sobie organizm ale jak się wczytalam że są całkowicie naturalne to wykupiłam http://nplink.net/BDc4pApV

Gość gość
Warto w tym przypadku na pewno zainwestować naturalną suplementację. Bardzo dobre preparaty znalazłam tutaj: www.Sanavita.com.pl