Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona panna młoda

Największe wpadki na weselu

Polecane posty

Gość Szalona panna młoda

Cześć, organizuję wesele i bardzo boję się jakiejś wpadki zarówno ze strony rodziny jak i resturacji! Pliss napiszcie o największych wpadkach i historiach jakich doświadczyłyście. Chcę wiedzieć na co mam uważać! Pozdrawiam

Gość teściowa sie wtrąca
Ja mam taki problem: Moje wesele, a teściowa sie do wszystkiego wtrąca! Moja przyszla tesciowa chce miec wplyw na wszystko, tzn. scislej rzecz biorac ona nic nie radzi, bardziej krytykuje to co ja sobie wymyslilam. Sama jej o niczym nie mowie, ale jesli pyta to odpowiadam i wtedy ... zgrzyt!!! Jak o tym mysle mam ciary na plecach, brrr!!!! Zaczelo sie od tego jak wyglada suknia (poleciala na wlasna reke do salonu, bo jej nie zapraszalam do przymiarki), wybralam ciasto (to ona ze niedobre, a jadla je akurat u nas w domu na proszonej wizycie do rodzicow), moj bukiet slubny za bardzo jej sie nie podoba (poleciala na wlasna reke do kwieciarni, bo wie gdzie zamawialam kwiaty i w ten sposob poddala to ocenie), dodam, ze moja mama w nic sie nie wtraca, bo ma do mnie zaufanie. Natomiast przyszla tesciowa radzi mi jakie mam miec wlosy i jaki makijaz tydzien przed slubem (a ja jestem juz po probnych i zdecydowalam jak chce wygladac). Gdy uslyszala jaki pierwszy taniec tanczymy to wtracala sie kiedy mamy zaczynac proby, bo nie zdazymy!!! Mojemu przyszlemu mezowi wybierala garnitur, koszule i kamizelke, zamowila wizyte u fryzjera i decyduje jak bedzie wygladal. Czy ona musi wiedziec i widziec wszystko co ja sobie zaplanowalam, bo mnie to denerwuje i mam dosc jej towarzystwa.

Gość gość
To ja bym ją tak dla zabawy zaprosiła do domu i zaprowadziła do Waszego łóżka i kazała się położyć i niech oceni czy dobrze uprawiacie seks,bo może też ma jakieś zastrzeżenia heheh;) A tak na poważnie to współczuje:(