Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pneumatyk

Muzyka Queenu i Pink Floydu

Polecane posty

brokeninside87 i np. po trzech miesiącach chodzenia za łapki robicie wiecie co i śpicie w jednym mieszkaniu to skąd wiecie, że Was ta osoba nie zg****** nie zabije i nie zje a przynajmniej nie okradnie? przecież to totalnie obca osoba, a połączyła Wasz chuć, niepowiedziane, że to nie jest oszust i morderca, nie boicie się o życie? a nie jakieś p*****lły, że się spotyka z innymi i że nie zadzwoniłpechowiec.gif ja bym tak nie mogła. x Trzy miesiące to za krótko,przynajmniej dla mnie na spanie i mieszkanie w jednym domu.Ja zamieszkałam z mężem po ślubie,ale jestem staroświecka;).

Gość gość
a ja od psychodelicznych floydów 35 no,klawo by było wbić w reala kafeteryjną ekipą

Lubiący muzykę XEN melomanem nie jestem, ale czy słyszałaś (?) ''Another brick in the wall'' w tej wersji http://www.youtube.com/watch?v=hjvSdBi2bbs usmiech.gif Wydana została kiedyś płyta, składanka poświęcona Pink Floyd ale płytę komuś pożyczyłem i nie wróciła do mnie. A w ogóle to nie uciekaj, ponieważ o muzyce mogę rozmawiać, rozmawiać i rozmawiaćusmiech.gif Naprawdę zaskoczyłaś mnie po całościusmiech.gif x Nie słyszałam wcześniej,to wersja symfoniczna.

Gość Lubiący muzykę
Tak XEN wersja symfoniczna. A ja wychowany na Jarocine nie słyszałem wersji rockowej. Proszę, tylko nie bij mi braw.

Gość gość
z******ty temat , niech nie upada , to moje klimaty ,.Czułje swoich ,teraz zmykam ,ale thx komuś za ściane w wykonaniu acid drinkers Odpłynęłam ,zwłaszcza że robiłam sobie inhalacje z lekarstwa na raka :P

Gość cezzzik
Lubię Queen,ale moim najukochańszym zespołem jest The Doors.

gość z******ty temat , niech nie upada , to moje klimaty ,.Czułje swoich ,teraz zmykam ,ale thx komuś za ściane w wykonaniu acid drinkers Odpłynęłam ,zwłaszcza że robiłam sobie inhalacje z lekarstwa na raka jezyk.gif x Nie ma za co,dużo zdrowia życzę:).

Gość gość
i na raka i na jaskre jest ten lek ,wiesz ocb , zdrowam jak ryba

Gość Pneumatyk
10.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość - A paliłaś pewnie fusy po herbacie...

Gość Lubiący muzykę
Wróć tu jutro XEN i wy ludzie tu wróćcie. Też za chwilę powoli odpadnę w sen. Proszę XEN, nie żartuj z tym rakiem.

Nigdy nie żartuję,kiedy chodzi o chorobę.Mój ojciec zmarł na raka.Będę jutro na cafe:).

Gość Lubiący muzykę
W porządku XEN:D

Gość Siegfried
Gea!!! Floyd is se beste :D

Gość Lubiący muzykę
Cześć XEN i klub muzyczny... późno trochę... jestście ?

Gość Lubiący muzykę
To jeszcze raz cześć XEN :) Jakie masz plany na rozmowy o muzyce dzisiaj gdyż jest dość późna godzina ? :) Piosenkę przesłuchałem teraz. Tylko my dwoje w muzycznym klubie :)

Gość tralalilalila
Dark Side of The Moon Love love love :-)

Cześć:).Liczę,że zrozumiałeś jej przekaz.Ooo jest nas więcej:),czekam na muzyczne propozycje.

Gość Lubiący muzykę
Witaj w klubie."Ciemna strona księżyca" też jest dobra

Gość gość
jesteście , witam ponownie :)

Gość Lubiący muzykę
P.S. XEN od wczoraj do dzisiaj nie rozumiem, jak mogłem nie słyszeć tego covera ''Another brick in the wall'' w wykonaniu Acid Drinkers. Żebym jeszcze nie bywał w Jarocinie to może bym zrozumiał ? :)

Lubiący muzykę P.S. XEN od wczoraj do dzisiaj nie rozumiem, jak mogłem nie słyszeć tego covera ''Another brick in the wall'' w wykonaniu Acid Drinkers. Żebym jeszcze nie bywał w Jarocinie to może bym zrozumiał ? x Nigdy nie byłam w Jarocinie,nie przejmuj się:).

Gość Lubiący muzykę
XEN, byłaś kiedyś w Jarocinie?

Gość gość
10.04.14 [zgłoś do usunięcia] xen x dobra