Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pneumatyk

Muzyka Queenu i Pink Floydu

Polecane posty

Gość Lubiący muzykę
Cześć Pneumatyk, założyłeś temat - OK. Po kilkku stronach zaczyna przeszkadzać Ci że rozmawiam o muzyce. I wypowiadam się o muzyce. Gdzie masz problem?

Gość Lubiący muzykę
Cześć Xen:) Też jestem, odpowiadłem tylko Pneumatykowi.

Gość Pneumatyk
To temat o moich skojarzeniach odnośnie psychodelii i okultyzm. W tym jest problem

Gość Lubiący muzykę
W porządku, Pneumatyk. założył temat muzyczny, wypowiadam się odnośnie muzyki. I jeżeli po kilku stronach wypowiedzi, po kilkunastu moich wypowiedziach komuś cos przeszkadza co mogę pomyśleć(?). Ktoś będzie mi mówił co ja mam mówić, już dostrzegłem pretensje o Republikę, o talent zespołu, o talent człowieka, o osobowość(?) Mam czas, jeżeli chcesz to to będę kontynuował temat muzyki. A Pneumatyk nieświadomie stworzył tutaj nastepną ścianę. Kilka minut temu, swoją wypowiedzią. Mam czas XEN, możemy pisać. :)

Cześć. Widzę jakiś konflikt pojawił się.

Gość Lubiący muzykę
Mały XEN. Wypowiadam się teraz krótko do Pneumatyka:)

Nie ma"dużego xen":),wcześniej jakiś gość wpisał mój nick wielkimi literami.Kiedy ja piszę,mój nick jest niebieski,tzn.zalogowałam się przed chwilą.

Gość Lubiący muzykę
Kolego Pneumtyku, jak masz czas to przeczytaj całość: http://pl.wikipedia.org/wiki/Republika (zespół muzyczny) . Niedługo wyjdę z ''Twojej strony'' strony którą założyłeś a teraz na ''Twojej'' stronie porozmawiam z XEN. Bardzo duzy uśmiech dla ludzi z Torunia:D

Gość Lubiący muzykę
I z wyrazu szacunku dla drugiej osoby. Xen <<<< czy tak może zostać ? ( pisane przez duże ''X'', małe ''e'', małe ''n '') ???

Lubiący muzykę I z wyrazu szacunku dla drugiej osoby. Xen <<<< czy tak może zostać ? ( pisane przez duże ''X'', małe ''e'', małe ''n '') ??? x Pisz jak tobie odpowiada:),tylko zwracaj uwagę,że kiedy piszę mój nick jest niebieski.

Gość Lubiący muzykę
Przecież pojawiałaś się i pojawiasz w niebieskim nicku Xen:) Nie noszę okularów mam dobry wzok:) Daj coś z muzyki:) A jak Santana :)

Ok już dam spokój,Santana gra świetne solówki,powyżej dodałam link od siebie:).

Gość Lubiący muzykę
Kilka minut dla mnie, zobaczę co to jest i posłucham Xen, jezeli będę znał to posłucham jeszcze raz a jeżeli nie znam to będę miał mozliwość zapoznania się z nieznaną mi muzyką;)

Gość Lubiący muzykę
Otworzyła się strona, muzyka i napis pod spodem "W moim ogrodzie'',znam utwór zespołu Daab i słucham w tej chwili, w 1990 roku byłem Gorzowie Wlkp. posłuchać ''Rabreggae'' ( nazwa festiwalu, może popełniłem błąd o jakąś literę) gdyż nigdy wcześniej tam nie byłem a chciałem zobaczyć :)

Gość Lubiący muzykę
Na razie trzymaj to Xen, ja posłucham tego razem z Tobą, Lech Janerka - z Wrocławia ( Klaus Mitwoch) - przypowieśc o stanie wojennym w Polsce. Z polityką wojny i z polityką polityków nigdy się nie zgodzę:)

Gość Lubiący muzykę
Wrażenia z festiwalu bardzo dobre. Widziałem... Kobranocka grała, chyba jako gość festiwalu.

[zgłoś do usunięcia] Lubiący muzykę Na razie trzymaj to Xen, ja posłucham tego razem z Tobą, Lech Janerka - z Wrocławia ( Klaus Mitwoch) - przypowieśc o stanie wojennym w Polsce. Z polityką wojny i z polityką polityków nigdy się nie zgodzęusmiech.gif x Podaj link,bo chyba czegoś tu brakuje:),wyszukiwarka zbyt wiele informacji podaje.

Gość Lubiący muzykę
Będę miał dla Ciebie Xen muzyczną propzycję za chwilę, mówiłem o tym ... pomyślę... nocą (z czwartku na piątek), czy porozmawiamy o tym dzisiaj, wstępnie? :) Z przedwczoraj na wczoraj... gdyż dzisiaj zaczyna wstawać dzień pod tytułem sobota:)

Pytanie,czy masz na myśli teraz,czy sobotni wieczór?Wieczorem tym razem może nie nie być na kate.