Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pneumatyk

Muzyka Queenu i Pink Floydu

Polecane posty

Lubiący nuzykę Przy okazji Xen, saksofon to instrument dęty usmiech.gif x Wiem o tym,jednak nie każdy instrument dęty brzmi jak saksofon.

Gość Lubiący nuzykę
OK Xen. Nie każdy instrument dęty brzmi jak saksofon. To jest dźwięk i forma przekazu:) To może być gitara, to mogą być skrzypce, to może być perkusja lub harfa. Co powiesz o tym: . http://www.youtube.com/watch?v=8Pa9x9fZBtY :)

Gość szaman artysta
Proponuję muzyki słuchać a nie ... Na koncercie w Berlinie byłem przypadkiem,muzycznie dla mnie lipa, wychowalem się na orginale...To tak jak z masłem orzechowym. Kiedyś mieliśmy takie hasło"zamknij się,daj się zachwycić!". Ale kazdy słucha co mu wosk na uszy nawinie...i nie zniechęci. http://www.youtube.com/watch?v=eCB_INs2E24

Gość Lubiący nuzykę
Dla Xen, dla klubu: Tematu zespołu Pink Floyd nie dokończę, według mnie to jest kawał przemyśleń wypowiedzianych w muzyce: Żebyści wiedzieli o tym, że ojciec Roger'a Watersa zginął podczas II Wojny Światowej. Dwa linki dla was powtarzam: 1.http://www.youtube.com/watch?v=P2zpA5dvUl4 2.http://www.youtube.com/watch?v=SLRE56LIY5s

Gość Lubiący nuzykę
Xen, puściłem przed chwilą link od Ciebie,od startu do dziewięćdziesiątej sekundy słychać zespół Metallica:)

Gość Lubiący nuzykę
Mój błąd Xen, internet źle wybrał, na chwilę przekłamał i przekierował na Metallicę, a teraz jak włączam link http://www.youtube.com/watch?v=oz3fVqwc14g , to jest Dire Straits ( pełny koncert). Xen, "Brother in arms'' Dire Straits słyszałem dopiero w 1987 chociaż płyta była nagrana wcześniej:)

Gość Lubiący nuzykę
Odnośnie zespołu Metallica, wiesz, że nigdy nie przesłuchałem pierwszej płyty, Metallicę usłyszałem gdy nagrała drugą płytę "Master of puppets'' a płytę kupiłem na kasecie magnetofonowej pod koniec lat osiemdziesiątych, gdyż nie można była płyt w sklepie (dopiero powstwały sklepy muzyczne z prawdziwego zdarzenia) bo blokował to system. P.S. I nigdy widziałem zespołu Metallica na żywo choć kilka razy grał w Katowicach.

Gość Lubiący nuzykę
Xen >> Znowu te łącza <<: poprawiam: ...gdyż nie można było kupić płyt w skepie :)

Gość Lubiący nuzykę
Zależy jakie filmy Xen, proszę mów. I zadam Ci pytanie, czy przewidujesz czas na to abyśmy porozmawiali o pomyśle o którym pisałem?

Zależy jakie filmy Xen, proszę mów. I zadam Ci pytanie, czy przewidujesz czas na to abyśmy porozmawiali o pomyśle o którym pisałem? x Ok pomińmy temat kinematografii,co"drąży twój umysł"?

Gość Lubiący nuzykę
Xen, napiszę w pięc minut i wyślę:)

Gość Lubiący nuzykę
Sprawa jest bardzo prosta. Z nikim nie rozmawiało mi się tak dobrze o muzyce jak z Tobą:) Chcę założyć z Tobą temat muzyczny. Pomysł mam.

Gość Lubiący nuzykę
Co Ty na to Xen ? :)

Zdajesz sobie sprawę z tego,że temat muzyczny może upaść.Chociażby z tego względu,że szybko nudzę się.Stąd moja sugestia o kinematografii.Nie sugeruj się moim zdaniem,muzyka to temat rzeka.A na kafe jest wiele osób:).

Gość Lubiący muzykę
Xen, przekłamały łącza, powyżej pisałem ja Lubiący muzykę, już odpisuję. Myślę, że zmieszczę się w około 20 minut i odpowiem na temat pomysłu:)

Lubiący muzykę,dlaczego kojarzysz mi się z Maćkiem?

Gość Lubiący muzykę
Ta k Xen, zdaję sobie sprawę z tego, że temat który chcę stworzyć może upaść ale równie dobrze może istnieć. Nasza rozmowa stworzyła się przypadkowo i jest. Jeżeli znudzisz się to najwyżej znudzisz się. Gdybyś nie rozmawiała o muzyce tak jak rozmawiałaś to nigdy zadałbym Tobie takiego pytania:)

Maćku daj sobie spokój,kasztanowa kuchnia powinna ci wystarczyć.Nie bądź zachłanny.

Gość Lubiący muzykę
13.04.14 [zgłoś do usunięcia] xen Szach mat. . . Xen, grę w szachy zostawiam dwóm bardzo dobrym szachistom, Karpowowi i Kasparowowi:)

Gość Lubiący muzykę
13.04.14 [zgłoś do usunięcia] xen Maćku daj sobie spokój,kasztanowa kuchnia powinna ci wystarczyć.Nie bądź zachłanny. . Źle coś wysłałaś. Xen, ja nie mam na imę Maciek:)

Gość Lubiący muzykę
Przekłamują łącza (znowu) poprawka, tak brzmi prawidłowo: . Lubiący muzykę Tak Xen, zdaję sobie sprawę z tego, że temat który chcę stworzyć może upaść ale równie dobrze może istnieć. Nasza rozmowa stworzyła się przypadkowo i jest. Jeżeli znudzisz się to najwyżej znudzisz się. Gdybyś nie rozmawiała o muzyce tak jak rozmawiałaś to nigdy nie zadałbym Tobie takiego pytania uśmiech.