Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie zarobki na 4 osobową rodzinę, anonimowo ale szczerze

Polecane posty

Gość gość
Ja 1600 Mąż 1400-1700 zależnie od miesiąca. Średnio 3000 na 2 osoby. Rachunki 800 zł+800 rata kredytu. Starcza od 1 do 1 ale gdy wypadnie dentysta, ubezpieczenie auta, jakieś wesele jest naprawdę ciężko;/ Podmiejska gmina na wschodzie polski.

Gość gość
no to zalezy od kraju na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość gość
My mamy ledwo 1700zl na 7-osobowa rodzinę.

Gość gość
Mąż 2500, ja ok. 2300. Mamy własne mieszkanie w blokach, nie mamy kredytów, nawet debetu na karcie. Syn ma 3 lata, drugie dziecko w drodze. Starcza na normalne życie bez szaleństw. Wczasy w wakacje i jakiś 3-4 dniowy wyjazd zimą. Mieszkamy w malym miasteczku na Śląsku.

Gość gość
2500 na 4 osoby.z tego 1000 kredytu. Miasteczko

Gość gość
maz 5tys ja 1670 dwa kredyty w tym jeden na mieszkanie, i dwa samochody na utrzymaniu, wiecznie brakuje kasy jest nas trojka

Gość gość
3 dzieci/12/8/2/ ja nie pracuje stancja stara chata 500zl maz ok 100zl dziennie na czarno i co mam zrobic?

Gość gość
ja 2500 mój partner 2200 jest nas 4 os Oboje jesteśmy po dobrych studiach Mieszkamy w legnicy

Gość gość
3.500 € na 4 os. Zyjemy w 15 Tys. Miasteczku i musze powiedziec ze dobrze nam sie powodzi:) Zaczynamy wkoncu oszczedzac na wymarzony domek, bo przez 2 lata urzadzalismy mieszkanie... Takze jest dobrze, zyje nam sie spokojnie i bezstresowo :)

Gość gość
Na 2 osoby plus 2latka maz 2700 ja 1500. Kredyt 750zl. Dom do utrzymania 120m2. Koszty miesięczny 450zl. Starcza na wszystko bez szaleństw. Na dwa tygodnie wakacji nad naszym morzem i utrzymanie samochodu 10letniego:P czasem maz cos dorabia. Max tysiąc miesięcznie ale to nie jest stale.

Gość gość
żadnych

Gość gość
W dużym mieście 3000 czy 4000 netto to bieda. U nas wygląda to tak: 1000 zł czynsz plus media, 500 zł (minimum) benzyna, jedzenie to minimum 500 zł na głowę, więc dla 4 osób to 2000 zł i już nie ma 3500 zł. A gdzie wakacje? Naprawa auta? Ubrania, fryzjer, kino?? No chyba, że ktoś mieszka w kawalerce, wszystko dla dzieci dostaje od rodziny, nie ma auta i żywi się byle czym.

Gość gość
to ja z 21.15 my mieszkamy w malym mieście. 75000 mieszkanców nie ma nawet reala czy auchan..ba nawet castoramy albo leroya. Do najblizszaj castoramy 50km do reszty 100. Nie ma nawet gdzie wyjsc. Jedna galeria maly zalew lasek i park.

Gość gość
W małym mieście jest taniej i na tym chyba plusy się kończą ;).

Gość gość
Ja 1500 ( na urlopie macierzyńskim ) mąż 2800 . Za 2 tyg wracam do pracy i dostanę 2000 , może trochę więcej + dodatki na święta , urlop. Jedno dziecko , co z tego że zarobki wzrosną jak wydatki też ( żłobek , opiekunka itd.) Ledwo starcza bo mąż pali , mamy kredyt i wysokie rachunki . Małe miasto na śląsku .

Gość gość
do gość dziś nie przesadzaj, auta nie mam i nie mam napraw, jest rower kilkunastoletni, jedzenie z biedronki i to z promocji, ciuchy z lumpeksu i to jak są po 1 zł, sama się obcinam, sama maluję włosy,, sama jestem dla siebie kosmetyczką tj. paznokcie itp. i mam nawet zaoszczędzone parę groszy z moich 1 tys. i męża 1400 zł. Także bogate pieprzone nauczcie się życ, bo żeście rozkapryszone puste damy. Tak sie żyje w tym p*********m kraju,.

Gość gość
gość dziś to co ty opisujesz to jest wegetacja

Gość gość
To nie są jeszcze zachodnie zarobki ale widać, że polskie pensje idą cały czas w górę i co najważniejsze nasze ceny są dopasowane do naszych zarobków. Tak tanio jak jest w PL nie ma nigdzie na zachodzie. Za dom, mieszkanie, komunikację czy ubezpieczenia płaci się na zachodzie ok. 5 razy więcej. A my tu w PL żyjemy za pół darmo.

Gość gość
A ja z mężem mam emeryturę. Razem mamy 20.000 zł/miesiąc. No, ale mieliśmy odpowiedzialną pracę.

Gość gość
My z mężem tez mieliśmy 20 k emerytur , ale mężowi sie zmarło i zostało tylko 10k

Gość gość
, a ja z kim nie rozmawiam to zarabia 1200-2100 zł netto, więcej to już jednostki, a tu proszę, sami ci co kombinowali, to dlaczego dużo osób ma emerytury w kwocie 1500-1800 zł jak taka sielanka

Gość gość
ja żyję w ibbym kraju i jest tabiej moim zdaniem niż w Pl...

Gość gość
Warszawa ja 3500 handlowiec mąż 6000-9000 własną działalność plus 1000 z wynajmu. My plus córeczka. Plus jest taki ze juz wszystko mamy, mieszkanie 3 pokoje po babci męża plus moja kawalerka. Żadnych kredytów.

Gość gość
Dziś 19:25 , a nie pomyślałaś że tyle a rękę a resztę pod stołem .Każdy się łapie czego może . W fabryce przeciętne zrobki to ok 2000 ale to ciężka praca .

Gość Niezdecydowany gość 777
Maz 3 - 3,5 tys, ja 2200. Zyje nam sie dostatnio ale nie mamy kredytu, dom po rodzicach, wyremontowany w środku i na zewnątrz za nasze pieniądze. Mamy jedno dziecko, auto, stac nas raz w roku na tygodniowe wczasy za granica. Bardzo bym chciała drugie dziecko ale niestety mam tylko umowę zlecenie wiec została by nam tylko jedna pensja wiec troche sie boje bo musiałabym byc w domu aż dwa lata - dopiero bym mogła oddac dziecko do żłobka i znów poszukać jakiejś pracy. Do kitu.

Gość gość
Ja 3600 netto na macierzynskim, maz 4000 netto plus samochód służbowy wiec nie wydajemy na benzyne, przeglądy itp, mamy kredyt 2000 na mieszkanie, jest nas trojka, mieszkamy w Warszawie i ciagle na coś brakuje

Gość gość
MOJA ZNAJOMA ma 1000 do reki jej maz 5000, dwoja dzici kredyt i wiecznie narzekaja ze wegetuja... really?? ludzie maja czasem 2000 i musze przezyc. oni maja 6 tys rodzina 2+2 serio ta az tak malo? pytam bo mieszkam w niemczech