Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cissowa

Bezdzietna i szczęśliwaa, tylko dlaczego Wam to tak przeszkadza?

Polecane posty

Gość exdebillmobilny
Tylko na forum sie wyzywasz:) ale suczka mi nawet pasuje:)

Gość gość
lukrecja....zdaj egzamin z macierzyństwa i dopiero się wypowiadaj na ten temat...dlaczego w tym chorym kraju nie szanuje się matek? ponadto w tych czasach nie pełnimy tylko roli matek ale także pracowników, żon, itd. sztuką niebywałą jest to wszystko pogodzić...i mi się udało, jestem spełnioną mamą, mam świetną pracę, dobrego męża, czas na pasję i niestety wiele kobiet to kłuje w oczy....doszukują się gdzieś niepowodzenia... a i zapomniałam dodać:)):) po dwóch ciążach mam super figurę:):):):):):):)):

Gość gość
ciasteczkowa mi pod co ty wchodzisz na to forum? nie masz co robić w piątkowy wieczór? samotna jesteś pewnie, bo kto by chciał się zadawać z taką arogancką pustą osobą :O

Gość gość
ciasteczkowa ...poziom Twoich wypowiedzi świadczy o wielkich brakach kultury i intelektu, zakrawa nawet o trisomia chromosomu 21, nie obrażając ludzi upośledzonych...jesteś zwykłą, paskudną, obleśną i bardzoo nudną kobietą...pfffu, właściwie nie powinnam Cię do tak zaszczytnego gatunku zaklasyfikować...szkoda czasu na bezprzedmiotową dyskusję...więc daruj sobie odpowiedz, poziom nie dla mnie...znikam

Gość gość
ciasteczkow dobrze, że nie masz dzieci, lepiej nie rozprzestrzeniać tak fatalnych genów jak twoje :O

Gość gość
ciasteczkowa pewnie jesteś bezplodna i zal ci d**e sciska i stad tyle jadu w stosunku do kobiet mających dzieci...

Gość gość
nie przejmuj się. niech sobie gadają. Ja decyzję o tym, że nie będę mieć dzieci podjęłam w wieku lat 15. Też słyszałam, ze mi się odmieni. Mam 40 i nadal nie zmieniłam zdania :) jestem szczęśliwą mężatką od 12 lat i dobrze mi tak, jak jest.

Gość gość
Ciasteczkowa.twoj maz ma dwoje dzieci na boku

Gość Lukrecja Borgia córka papieża
gość lukrecja....zdaj egzamin z macierzyństwa i dopiero się wypowiadaj na ten temat.. A dlaczego mam go zdać, bo tobie się tak zachciało? Moje życie, mój wybór. Dobrze mi jak jest i nie będę się pakować w jakieś g******e życie nie dające mi radości. Co tobie pasuje, niekoniecznie pasuje mi. Ja ci nie doradzam zrobić mgr z mojej specjalności.

A może mam "zdać" ten egzamin żebym już nie mogła o sobie powiedzieć BEZDZIETNA I SZCZĘŚLIWA? tylko dzietna i zgryźliwa?

Gość gość
Ta dyskusja jest bez sensu.czlowiek ma swoj rozum.jezeli nie chce dziecka to go nie bedzie miec a wy napewno te osoby nie przekonacie.to jak dyskusja ktora czekolada jest lepsza gorzka czy mleczna.Pozdrawiam mama malej Marcelinki

Gość gość gościówa gość gościówa
A tak się kończy namawianie zadeklarowanych bezdzietnych z wyboru na "zdanie egzaminu z macierzyństwa" - boprzecież jak urodzisz to pokocha f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5329424

temat nie jest o tym, co jest lepsze, tylko po to by autorka dowiedziała się, co dzietnym przeszkadza, że niektórzy dzieci nie chcą mieć. no i się dowiedziała :D posiadanie dzieci w większości przypadków odmóżdża. niestety...

Gość ciul wam do tegoooo
""gość mnie to nie przeszkadza - to własnie Twój wybór. ja mam 26 lat i mam malego synka, którego chcieliśmy. to że teraz nie chcesz mieć dzieci, nie znaczy że może za jakieś 2-3 lata się to zmieni. "" Boshe,,, jak słyszę takie teksty, ze moze sie kiedys odmieni to nóz mi sie w kieszeni otwiera.. Ja nie chcę tez mieć dzieci i kit komuś do tego.. :O co to za mowienie komuś jak ma życ, jak ma wyglądać rodzina???????? to kazdego indywisualna sprawa kretyni

Gość ex_debill_znowu_po
a tutaj milusio odpowiada na pytanie matki: 11.04.14 [zgłoś do usunięcia] ciasteczkowa_mi Sku/r/wysynek dla chlopca S/u/czka dla dziewczynki. wyluzowana, szczęsliwa osoba spędzająca wieczór na forum dla mam:)

Gość gość
bo niestety, ludziom się odmienia :) moja koleżanka po 15 latach beztroskiego małżenstwa zapragneła miec dziecko, 4 lata się starała i urodziła przed 40, niestety wybrakowane... malo tego, teraz ma 42 i desperacko chce drugie, jest po 3 poronieniach, ma wiele zaburzeń, wali sobie zastrzyki w brzuch i jak w ogóle zajdzie to bedzie miała chyba 45 a z tym chorym to kij wie co będzie, pewno w odstawkę pójdzie, jeśli to drugie będzie zdrowe, jeśli w ogóle będzie a mieli tyle czasu i spokojnie bez problemów mogli mieć już duże, zdrowe dzieci bez kłopotów po jaka cholerę ludzie w tym wieku zamiast się cieszyc życiem, funduja sobie takie traumy? że o biednych dzieciach nie wspomnę...

Gość gość
Hej dziewczyny trzymajcie sie swoich postqnowien i nie ulegajcie naciskom spoleczenstwa,ja zawsze chcialam byc sama,ale wszyscy mi tak glowe suszyli o zalozeniu rodziny,w koncu kogos poznalam i pokochalam,potem urodzialm dziecko i co jestem mega nieszczesliwa,zycie rodzinne jest nie dla mnie,mecze sie i dusze,chociaz bardzo ich kocham,poniose konsekwencje swoich wyborow i bede w tym trwac bo wole sama byc nieszczesliwa niz unieszczesliwic dziecko i meza,po prostu najwyzsza wartoscia w zyciu dla mnie jest wolnosc i tego powinnam sie trzymac,ale jest jak jest

Nie wiedzialam, ze kafeteria to forum specjalnie dla matek :D Poza tym nie zauwazylam by post ze sku/r/wysynkiem i su/cz/ka hejtowal matki :) to po prostu glupia odpowiedz na jeszcze durniejsze pytanie.

Wy naprawde nie zauwazacie, ze jesli trolluje, to tylko glupie matki takie jak wiekszosc na tym topiku? Do normalnych matek nic nie mam i nie mialam nigdy :D .

Gość ex_debill_znowu_po
dział ciąża i macierzyństwo jest działem tematycznym, a twoja odpowiedź nie jest głupia i nie dot. matek tylko pokazuje twoją parszywość:)

Gość ex_debill_znowu_po
nikt się nie zajmuje tobą na tyle, żeby to zauważać:) zresztą próbujesz odwrócić teraz kota ogonem, że niby torluje - suczysko :) wydało się:)

Owszem zdarza mi sie specjalnie denerwowac je/b/niete mamuski takimi odpowiedziami jak np w tym topiku z imieniem :D Jednak zawsze daje swoje prawdziwe opinie na forum.