Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NASZE GAFY perfekcyjna pani domu

Polecane posty

Gość gość
od-kamieniałam czajnik elektryczny, octem. i gotowałam obiad, wygotowała mi się woda w makaronie więc zagotowałam to co było w czajniku i dolałam do garnka, zorientowałam się (na szczęście) przy nakładaniu na talerz.

Gość gość
spoko, moja ciągle mówi "w każdym BĄDŹ razie" :/

Gość gość
jak kieidys myslalam ze sa ryby bez osci ze ryby sie dziela na te z oscmi i na te bez osci

Gość gość
a wiecie ,co to biółtko?( nawet nie wiem,jak to napisać :D ) to druga część jajka po żółtku

Gość gość
biółtko? :D

Gość gość
dokładnie-białko :D

Gość gość
moja znajoma kiedyś palnęła że ma efekt bingo zamiast efekt jojo, a w kosmos latają kosmici zamiast kosmonauci.

Gość mlodazonaaa
Efekt bingo :D ha ha dobre

Gość ewelina jsem jaaa
kiedys myślałam, ze jak sie usiądzie na rurze to się zajdzie w ciążę .. :O

Gość gość
:D będąc młodym dziewczęciem się przeziębiłam,na co mama poradziła mi wysmarować piersi(mając oczywiście na myśli klatkę piersiową)spirytusem,na co ja popukałam się w czoło i rzekłam z przekąsem: chyba oszalałaś,cycki spirytusem ?

No ja mam taką znajomą, koleżankę jeszcze z czasów szkolnych, która na lekcjach zajmowała się robieniem makijażu, a potem nie znała daty rozpoczęcia II WŚ lub nazwiska autora Pana Tadeusza.

Gość gość
mój mąż kiedyś też palnął gafę. Kupowaliśmy samochód, patrzymy a na breloczku od kluczyków jest wizerunek św. Krzysztofa brodzącego w wodzie , a mój mąż "o widzę że pan też spod wodnika"

Gość gość
pozdrów męża :D super!

Gość gość
ej,bo monitor poplułam :D św. Krzysztof -wodnik :D

Gość gość
a biółtko to mego męża wuj tak mówił i zawsze go podpuszczaliśmy,a on biedak n ie wiedział,z czego taki zaciesz mamy :D

Gość gość
Do tej pory wodnik najlepszy :D

Gość gość
Ja kiedyś odgrzewałam bułki w mikrofalówce. Włożyłam i poszłam myć zęby w drugiej części mieszkania. Skapnęłam się, że coś jest nie tak, jak sąsiadka zaczęła się dobijać do drzwi. Z mikrofalówki wydobywały się kłęby czarnego dymu a smród spalenizny było czuć na całej klatce schodowej. Sąsiadka o mało straży pożarnej nie wezwała.

Gość gość
już dość,bo mi łzy ciekną i boki bolą ze śmiechu:)

Gość ex_debill_znowu_po
pewnego ranka po zakrapianej imprezie poprzedniego wieczoru musiałam się jednak udac do pracy, robiłam więc makijaż, ale coś mi słabiej było - więc inaczej niż zwykle, czyli zamiast: kreska jedno oko, drugie oko, cień jedno, drugie to ja pomalowałam najpierw lewe od a do zet, no a potem zadzwonił telefon i zrobiło się późno i wyszłam z jednym okiem pomalowanym , ale się szybko zorientowałam dzięki gościowi, którego mijałam co rano, a tego ranka gapił się jak kura w gnat;)

Gość gość
kiedyś o tym tu pisałam....późna noc,lato,gorąco,balkon otwarty....obudziły mnie dziwne dźwięki,dochodzące z dworu...nasłuchuję;ni to pisk,ni to charczenie....przerażona,budzę męża-ten wychodzi na balkon,a to dwóch głuchoniemych na migi rozmawia...(mieszkamy na 1 piętrze,ławka tuż pod balkonem) i co zrobił mój mąż? zgasił światło przed klatką....i po gadce

Gość gość
Ja pojechalam pod prad na skrzyzowaniu wprost przed nosem radiowozu ale obciach przechodnie sie smiali a jak mialam pierwsza kontrole drogowa poznym wieczorem to tak sie przejelam ze po wszystkim bez swiatel odjechalam

Gość gość
hihi, przypomniało mi się. obudziłam się w nocy i poszłam do łazienki gdy nagle usłyszałam jakiś dźwięk jakby facet odkałsną. przestraszyłam się bo sama w domu. dopiero po kilku sekundach uświadomiłam sobie że od jakiegoś roku jestem mężatką a od półtora nie mieszkam sama :-D

Jako nastolatka, któregoś dnia zaspałam. Ubierałam się szybko, chwyciłam wczorajsze dżinsy, jakąś bluzkę, kurtkę i pędzę do szkoły. Miałam wrażenie, że coś się ludzie patrzą, ale co tam. Dopiero na przystanku skumałam, że z nogawki ciągną się za mną wczorajsze rajstopy....

Gość gość
Aga Wus : dobre :)))

Gość gość
Moje dziecko bylo przeziebione i zostalo w domu,. Siedzialo w swoim pokoju i gralo na kompie,Ja gtowalam obiad i zapomialam ze on jest w domu i Pojechalam po niego do przedszkola a tam pani mi mowi ze go dzis nie ma Mina pani bezcenna

Gość gość
To tak : Miałam tel. nokie ta muzyczna,cieszyłam sie bardzo z tego tel. Wieczorem wpadł do mnie chłopak i piwkowalismy sobie-Tatra z soczkiem w kuflu. I pół piwa zostawiłam w tym kuflu zaraz przy łozku a tel na łózku i zarnełam. Rano szukam tel. a on w piwie sobie pływa :/ suszyłam go na parapecie ale i tak to nic nie dało a gwarancje mogłam w doope sobie wsadzic bo to z mojej winy sie stało xd

Gość gość
założycielka tematu i cała reszta wpisujących najwyraźniej nie zna znaczenia słowa "gafa" :O