Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara_01

Balsamy Soraya Body Diet24

Polecane posty

Gość Klara_01

Widziałyście nowe balsamy Soraya Body Diet24, z aktywnymi składnikami, FAT BURNER + ADIPOBLOKER + DIETA KOMÓRKOWA ??? Jakie jest Wasze zdanie na temat tych cudeniek?

Gość Joka00
Ja się skuszę :) :) . mam chętkę na dwa :) :), a kasa znowu nie taka duża, za jedna tubkę, więc jak spotkam to zaszaleję :)

Gość gość
pisałam o naiwynych? pisałam... jedna już jest :D

Gość iga 24
ja używam od jakiegoś czasu i jestem zadowolona skóra jest jędrniejsza, smarowałam różnymi ten jest dobry i cena dobra

Gość gość
No właśnie - cena bardzo kusi :) a ja lubię próbować takich nowości, więc na pewno coś z tej serii zakupię :)

Gość irmina01
Mam z tej serii serum modelujące do biustu, używam go od miesiąc i widzę różnicę w jakości skóry,. jest jędrna i napięta, smaruje cały dekolt i biust i jakby ladnie sie unosił :)

Gość gość
nie lubię kosmtyków Sorai, są tłustawe i najczęściej zawierają parafinę

Gość Kornelia3111
Kupiłam sobie ten krem do biustu. Do tej pory używałam balsamów do ciała, więc ten krem to mój pierwszy. Bardzo ładnie nawilża, ujędrnia bez wątpienia. Mam duży biust, więc nie spodziewam się uniesienia / cudów nie ma/ ale kremik bardzo w porządku

Gość Klara_01
Używam już prawie 2 miesiące serum wyszczuplająco antycellulitowe. Bardzo dobry balsamik, super nawilża, zdecydowanie zmniejsza cellulit a w połączeniu z ćwiczeniami daje super modelujący wynik.

Gość gość
Do chrzanu są... zużyłam 2 opakowania antycellulitowego i ZERO efektów. Teraz od 3 tygodniu używam Tołpy i jest ogromna różnica. NIe polecam tej sorayi, kasa w błoto :O

Gość gość
a czego konkretnie używasz Tołpy? Efekty widoczne są u Ciebie w połączeniu z aktywnością fizyczną czy bez?

Gość gość
Konkretnie tego: www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=37667&next=1 Aktywność fizyczną mam taką samą praktycznie cały rok: 2-3 razy w tygodniu siłownia, 2 razy kardio albo interwały, w niedzielę basen. Plus dojazdy do pracy na rowerze jak tylko to jest możliwe, zimą też (20 minut w jedną stronę dobrym tempem).

Gość Klara_01
U mnie Body diet zdecydowanie lepsze działanie w połączeniu z aktywnością, Smaruję sie przed fitnessem a potem pa kąpieli. Bardzo mi wygładził skórę i zmniejszył cellulit.

Gość csylvi88
Ja też mam cała serie kosmetyków Body Diet 24. Zgadzam sie z przedmówczyniami, balsamy interesująco pachnące, chłodzą to fakt, bardzo dobrze wygładzają skórę i ujędrniają, idealnie spłycają cellulit i poprawiają wygląd.

Gość Bożena987
Ja mam dwie tubki. Krem do biustu i serum wyszczuplająco-antycellulitowe. Chodzę na basen i jestem na dietce i kilogramów ubywa :) :), więc nie wyobrażam sobie, ze mogę zostawić moje chudnące ciało bez wspomagaczy, które pozwolą mu zachować jędrność i elastyczność. Nie ma się co oszukiwać, jeśli zrzucimy kilka kilogramów i nie używamy kosmetyków ujędrniających, to mamy duże szansę na cellulit i mniejsze lub większe zwiotczenie, więc nie znęcajmy się nad naszym ciałem i skoro już odbieramy mu szanse na zwiększanie tkanki tłuszczowej, to w zamian podarujmy mu kosmetyki nawilżająco-ujędrniające :) :) :)

Gość gość
catteblog.blogspot. com

Szczerze mówiąc nie widziałam, ale warto iść do sklepu zobaczyć? : ) Zamiast o kremie myślę o zabiegu wyszczuplającym. Czy mogłybyście mi coś polecić?

ja próbowałam do tej pory tylko endermologii i byłam już ok. 5 razy. Zabieg jest przyjemny, bo to jest raczej taki masaż który pobudza tkankę. Ja swoje zabiegi robiłam w klinice u doktora Michajłowskiego w Gdańsku :) jestem bardzo zadowolona bo w końcu udało mi się zrzucić tłuszczyk z brzucha.. dobrze, że są na rynku takie zabiegi, które realnie pomagają :)

ja próbowałam do tej pory tylko endermologii i byłam już ok. 5 razy. Zabieg jest przyjemny, bo to jest raczej taki masaż który pobudza tkankę. Ja swoje zabiegi robiłam w klinice u doktora Michajłowskiego w Gdańsku :) jestem bardzo zadowolona bo w końcu udało mi się zrzucić tłuszczyk z brzucha.. dobrze, że są na rynku takie zabiegi, które realnie pomagają :)

Gość gość
Witam serdecznie od jakiegoś czasu używam tego balsamu i mam pytanie czy po nim bolały was na początku bardzo piersi ?

Gość Kate_kot
Ja używałam balsamy ale już nie wiele pomagały. Poszłam za to na zabieg endermologii do kliniki Cosmetologica w Gdańsku i powiem Wam, że czegoś takiego się nie spodziewałam. Efekty sprawiły, że dosłownie zbierałam szczękę z podłogi. Co prawda musiałam wykonać serię zabiegów - ale warto było cierpliwie poczekać. Czuję się teraz 10 lat młodziej :) jak macie pytania to piszcie katepilar@onet.pl

Gość Iza_belala
zastanawiam się nad zabiegiem w tej klinice, mogłabyś napisać czy zabieg jest bolesny i jak się trzeba do niego przygotować?

Gość Mariana_
Endermologia nie jest bolesna, za to karboksyterapia minimalnie boli, są po niej malutkie siniaczki. Ale skuteczne są. Czasami trzeba robić serię, czasami wystarczy jeden żeby zobaczyć efekty. Ja robiłam karbo u dr Michajłowskiego w Gdańsku. Świetna sprawa :-) Super klinika. No i konsultacje darmowe...

Gość gość
a ile Cię kosztował taki zabieg czy tam seria?

Gość gość
Za 10 zabiegów zapłaciłam 1300 zamiast 1500 zł, załapałam się na zniżkę ;)