Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili29

Ostatni rok na spełnienie marzeń!!!

Polecane posty

Gość Lili29
Witam :) dziewczyny ja caly czas trwam w swoim postanowienu a wy? Mam nadzieję, że też:))) każdy wolny poranek spedzam na siłowni a od soboty dołączam skalpel z Ewą Chodakowską . Moja najwieksza motywacja to jak spodnie zaczynają byc luźne-wspaniale uczucie :)))

Gość Socjolożki
Szanowni Państwo, jesteśmy studentkami IV roku socjologii Wydziału Nauk Społecznych Uniwersytety Gdańskiego i ćwiczymy z Ewą Chodakowską :). Przedstawiamy Państwu badanie, realizowane w ramach zajęć na studiach, na temat zdrowego trybu życia i treningów z Ewą Chodakowską. Ankieta ma charakter całkowicie anonimowy, a wyniki zostaną wykorzystane do zestawień statystycznych i stworzenia naukowego raportu. Bardzo prosimy o udzielanie odpowiedzi zgodnych z własną wiedzą i przekonaniami. Za udział w badaniu serdecznie dziękujemy :) Realizatorki Tutaj jest link do ankiety: http://www.ebadania.pl/5a82f627ecc0840b

Gość Lili29
Witam wszystkich jesli ktos jeszcze tu jest. Nie wiem jak wy ale ja wcuaz trwam w moim postanowieniu I jak na razie idzie całkiem niezle w pracy ludzie nie moga sie nadziwic jak ładnie wygladam a to jest dla mnie największą motywacją:))) dziewczyny nie ma co sue poddawać!!!

Gość gość
Nikogo już tu nie ma , szkoda ale ja tak jak napisałam dalej trwam w postaniwieniu i idzie mi całkiem nieźle jak na razie( odpukać) chudne ok.0.5 kg na dwa dni chodząc na silownie 4-5razy w tygodniu , ograniczam jedzenie I pije moj eliksir :) ( napój Nerra)

Gość gość
Ja też mam wielką satysfakcje z tego, jak wyglądam teraz, kiedy schudłam :) Przyznam szczerze, że nie wierzyłam, że mi się to uda, bo parę razy próbowałam różnych diet i efekt był zawsze taki, że przybywało mi kilogramów. A tym razem było inaczej, bo poza ćwiczeniami, dietą, zaczęłam jeszcze brać taki suplement diety figura forever. To taka herbatka, która przyspiesza przemianę materii i wspomaga odchudzanie.Na początku nie byłam przekonana, ale jak stanęłam po jakimś czasie na wadze, to już się przekonałam ;)