Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To forum mnie dołuje

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że napiszecie że nikt normalny nie bierze tego forum na poważnie. Ale wiekszość z Was uważa sie na pewno za normalne osoby i wchodzi się tutaj nie tylko dla durnych żartów. Przykro mi, bo na kazdym temacie : - chcesz sie poradzić -chcesz sie pochwalć- chcesz tylko zasięgnąć opini kogos innego ...wysmiewają cie, gnoja, cokolwiek nie n apisziesz- nie odpiszesz - dalej smieją sie lub obrażają. Nie rozumiem skąd tyle podłosci, nienawisci albo bawienia sie kosztem innych?

Gość gość
Kiedys to było fajne forum. Mamy naprawdę doradzały, szukały jakiś rozwiązań, a dzisiaj.... masakra mam wrażenie że jak nie jestes taka jak "ja" to jesteś szma.., qrwą itp:( Pamiętam ja jedna dziewczyna kiedys napisała , że już nie wyrabia, że ma tak nieznośne dziecko, że potrzebuje cały czas uwagi do tego mąż miał ją głęboko w d.., jej małżeństwo się sypało, była bez pracy- wiadomo musiała się opiekować dzieckiem- tak ją tu zjechali, że nie wiem czy się biedna nie załamała na amen:( a jak próbowałam ją pocieszyć to i mnie się dostało:( Szkoda...najlepiej się wymieni mailem i pisać na priv bo inaczej cuda się to piszą...

Gość gość
uuu straszne z żalu się nie posrajcie

Gość gość
moim zdaniem te bzdury na forach wypisują małolaty, bezdzietne :( . Ja kiedyś długo pisałam na forum :cukrzyca ciążowa. Powiem szczerze : bardzo bardzo bardzo mi to forum pomogło, bo byłam załamana cukrzycą, dzisiaj mam zdrowe 10 miesięczne dziecko :)

Gość gość
strasznie tępe sucze tu siedzą, niby ogólna to wylęgarnia degenerów ale tu mają faktycznie móżdżki kurze :o przykład?- łykają każda nawet najbardziej oczywistą prowokację, wiem bo sama pisze dla jaj różne głupoty i zawsze mam 4-5 stron wypowiedzi. Srednio wypuszczam 1-3 dziennie tak dla rozrywki jak dzieciak spi

Gość gość
Mam takie same odczucia jak Wy. Trafiłam tutaj kilka lat temu, najpierw pisałam na antykoncpecja-ginekolog, potem śluby i wesela a od ponad roku tutaj i najbardziej to forum się zszambiło w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Nic tylko wyzywanie, obrażanie kogoś, wyśmiewanie. Np. w temacie "ile poszło na wyprawkę" różne odpowiedzi padały, najczęściej 2-3 tys. ale temat był przyjemny a w końcu jedna "gwiazda" stwierdziła, że co za szajs można za to kupić bo ona wydała 7 tys. - normalnie dno. Ale najlepsze jest to, że jak temat zakłada teściowa - to jadą na niej, że zła a wszystkie synowe cacy. Jak zakłada synowa - to niewdzięczna, nic nie ma a marudzi. Jak ktoś pisze, że ma fajne życie - na pewno zmyśla. Jak się żali - dobrze ci tak bo jesteś na pewno beznadziejna. Najbardziej mnie przeraża to, że te kobiety podobno wychowują dzieci!

Gość gość
A najgorsze jest to, że jak ktoś zada normalne pytanie to odzew zerowy albo kilka wypowiedzi a na tematach prowokacjach (jak nawet dzisiejszy o tej zamianie mieszkań albo o led-literki) kilka stron. I czasem to same wyzwiska.

Gość margooot
ja uwielbiam te "smaczki" gdy któraś naiwna wrzuci link do swojej aukcji/ogłoszenia ze chce coś sprzedać :) hitem była suknia ślubna kilkanaście stron obrażania, wyzwisk i ujawniania danych osobowych :classic_cool:

Gość gość
ja pytałam kilka razy o wózek, o aerobik, to zero odzewu , jakbym pytała o księżyc normalnie, ale jak wyzywać się to naście stron wtedy :(

Gość gość
prawda , nie które z babsk tutaj nie mają za grosz wyczucia , kiedys pisalam tu ze zanikly mi objawy w ciazy to 2 strony mialam ale ani jednego dobrego słowa otuchy tylko same wyzwiska i straszenie ze to juz koniec , wzielam to na powaznie i malo sie to tragedia nie skonczylo! straszne ,że to wlasnie matki tak sie zachowuja...

Gość gość
Bo to sa zawistne, sfrustrowane kobiety, których w realu nikt nie słucha i sie z nimi nie liczy. Szkoda tylko, ze moga dostac rozdwojenia jaźni zyjąc w takim wirtualnym świecie :P

Gość gość
Mnie dołuje ze tutaj większość tak duzo zarabia .Mam wrażenie ze tylko ja mieszkam w regionie gdzie 1500 zł to normalna pensja .

Gość gość
Ale to nie matki sie tak zachowuja. To ze ktos tu siedzi to nieznaczy ze jest matka.wchodza tu debile co sie nudza. Ja juz dawno przestalam sie tu udzielac,bo to nie mialo sensu. Nic sie ostatnio dowiedziec nie mozna. Czasaem zajrze,jak dzis z ciekawosci i tylko przekonuje sie,ze tu co raz gorzej. Odpuscilam sobie to forum,a ze nigdy nie udzielalam sie na zadnym to i nigdzie wiecej nie zgladam. Szkoda mi czasu,tylko sie go tu traci.