Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niskie kobiety są znacznie atrakcyjniejsze od wysokich. Ich nie uratuje kompletn

Polecane posty

Gość Ściągaj Majtki
Ja uwielbiam WYSOKIE ładne dziewczyny takie ok. 175-180 to ideał. Sam mam 183 cm i moja laska (176 cm) spokojnie może ubrać wysokie szpilki... Boso przecież nie chodze, podeszwa męskiego buta też podnosi o 2-3 cm.

idac twoim tokiem rozumowania najlepsze dopasowanie przy kochaniu na stojaco to delikatnie nizszy od kobiety facet, tylko dziwnym trafem wiekszosc ludzi nie bzyka sie na stojaco, a najbardziej popularna pozycja (najchetniej stosowana wsrod kobiet) to typowe na pieska... :P:)

Gość Laseczka180
"elementy naszych cial musza sie dopasowywac w pewnych miejscach" to twój tok rozumowania, nie mój.

Gość gość
nie dziwię się że tak piszesz bo jeżeli jesteś wysoka to co masz pisać? ale taka irytująca się wydajesz, jesli idzei wysoka dziewczyna to na nią patrzą ale ludzie spośród tłumu wybierają osoby na których zawieszają na dłużej wzrok z różnych powodów a zwłaszcza dlatego że ktoś wyróżnia się cechą niepospolitą niekoniecznie pożądaną przez tłumy, np. właśnie wzrostem, otyłością, niepełnosprawnością, kalectwem, deformacjami ciała, jeśli wśród 100 czarnych ludzi pojawi się jedna biała osoba to tam zwędruje wzrok większości przechodniów w pozcji od tyłu taka wysoka kobieta wydaje się mniej apetyczna, facet obejmuje taką malutką ... a tu.... to co napisałaś, to pójście w skrajność, chodzi o troskę a nie traktoanie kobiety jako niepełnosprawnej, przecież takie samo podejście powinna mieć mądra matka do dziecka, opieka i troska ale nie traktowanie dziecka jako upośledzonego, a każdy mężczyzna stworzony jest do tego by troszczyć się o kobietę, duża wzbudza mniej takich odruchów, no tak jest świat stworzony, jedni się nad tym zastanowią, inni pójdą za instyktem, i tak najwazniejsza jest miłość

Gość gość
W pozcji od tyłu taka wysoka kobieta wydaje się mniej apetyczna-to chyba jakiś gay pisał.

Gość gość
może masz po prostu mniej ładne koleżanki, (i celowo sobie takie wybierasz?) dlatego tam też patrzą, oprócz wzrostu, a gdybyś szła z niższymi ładniejszymi to na ciebie popatrzyliby przez chwilę (przez niebagatelny wzrost), po czym wzrok utkwiłby w innej atrakcyjnej ale niższej, poza tym z patrzeniem jest tak, wiele przychodzi do sklepu napatrzy się ale nic nie kupi, nie ma za bardzo co się tym kierować, bo może dla wielu jesteś chwilowym ewenementem, rzadko spotyka sie tak wysoką kobietę, można na chwilę puścić wodzę fantazji ale prędzej zwykłą ludzką ciekawość i to wszystko

Gość gość
"to chyba jakiś gay pisał.:" dla ciebie mogę być nawet kosmitą. dobranoc

Gość Laseczka180
Mnie takie mdłe słodkości zawsze odpychały, nie jestem nieudacznikiem żeby się o mnie troszczyć; troska ma zawsze swoją cenę, taką że podświadomie troszczy się o kogoś słabszego czyli... gorszego a wcześniej czy później wyjdzie szydło z wora. Kogoś gorszego będzie się chciało w pewnej chwili zdominować, odreagować na nim, jak się będzie chciało to nawet pobić. Fajnie jest czuć się lepszym w związku dlatego faceci biorą się za niskie ale ci fajni nie. Po drugie: patrzeć na kogoś dziwnego to nie to samo co patrzeć na kogoś atrakcyjnego. Mówiłam że na mnie patrzą się z zachwytem. Co ma patrzenie na niepełnosprawnego do patrzenia na ładną kobietę? Jak można pomylić te dwie rzeczy?

Gość Laseczka180
Masz racje, dlatego ja mam w nosie to patrzenie tłumów bo ja zawsze chciałam mieć jednego faceta ale takiego najlepszego na świecie, wszyscy inni mogą nie istnieć.

Gość gość
tu.... to co napisałaś, to pójście w skrajność, chodzi o troskę a nie traktoanie kobiety jako niepełnosprawnej, przecież takie samo podejście powinna mieć mądra matka do dziecka, opieka i troska ale nie traktowanie dziecka jako upośledzonego, a każdy mężczyzna stworzony jest do tego by troszczyć się o kobietę, duża wzbudza mniej takich odruchów, no tak jest świat stworzony, jedni się nad tym zastanowią, inni pójdą za instyktem, i tak najwazniejsza jest miłość Ojciec się troszczy o córkę i ma w nim wzbudzać instynkty rodzicielskie. Kobieta ma być seksowna dla partnera. Żadna średnia lub wysoka nie zazdrości niższej karłowatości ale zazdrosne o każdy centymetr są wszystkie... niskie. I to głupie robienie głupich min w sklepach lub na przystankach "patrz na mnie, jestem mała, jestem słodka". Nie, nie jesteście. To wymuszanie uwagi i pochwał... Niskie nie dostają miłości rodzicielskiej? Szukają tatusia do opieki? W każdym takim temacie jak się podważa proporcje i seksualność karlic to piszecie, że wzbudzacie uczucia hm.. macierzyńskie lub ojcowskie. Co jest z wami, niskie "laski"? Btw, wiecie do czego kiedyś służyły karły i karlice? Do śmiechu. Wyższy wzrost był uważany za bardziej dostojny.

Gość gość
Dzisiaj mam bezsenną noc czasem tak bywa. Komiczny topik Tak Jestem krasnalem Mimo to mam kobiece kształty Uwielbiam kiedy On podnosi mnie Mimo że nie jestem kurczakiem A nawet gdybym była... Co tam Laseczko - uważaj abyś nie zarysowała nosem chmur ;) I na mnie też patrzą z zachwytem Mimo że nie mam 180

"Fajnie jest czuć się lepszym w związku dlatego faceci biorą się za niskie ale ci fajni nie." co za bzdurne porownanie w ogole.... :o

Gość gość
Nikt nie może zauważyć tej niskiej piszącej wyżej w tłumie, a to akurat świadczy o wyjątkowej przeciętności "urody"... Smutne. Tak to jest, że na ładną kobietę zawsze się spojrzy, niezależnie od wzrostu. Mój facet powiedział, że nigdy by nie wziął niskiej bo kojarzy mu się to z chorobą - karłowatością i związanymi z tą przywarami. Bądź co bądź jak facet patrzy na kobietę ojcowskimi oczami z "opieką" to ta powinna sprawdzić czy ma dowód.... ;)

Gość gość
Masz długie nogi? :D Niska, chuda może mieć większe B i będzie wyglądało na duże (szczególnie jak się wypcha skarpetkami) ;) A to wszystko w ciele 10-letniej dziewczynki - 150cm. Dla pedofili w sam raz.

ale ja wam to szybko wytlumacze. macie swoich facetow, wezcie zapytajcie czy przelecieliby Angelike Black, ona ma 165 cm bez szpilek... :P mozecie tez zapytac czy kojarzy im sie z karlowatoscia... :P:) my po prostu lubimy takie kobietki... :P:)

Gość gość
02:21 nie obraź się ale nie mają na co patrzeć z zachwytem. Może masz ładną twarz to się patrzą ale niski wzrost sam w sobie nie jest ładny po prostu.

Gość gość
165cm to średni wzrost. Z resztą pisałeś, że wolisz wyższe... Pewnie kolejny z tych, który ***** wszystko co popadnie, nawet grube lochy :D

Gość gość
Karlice to takie poniżej 160cm. Krótkie nóżki i pełne kompleksów.

Gość Laseczka180
Mnie się nie podoba nazywanie niskich osób karłami, nikt sobie wzrostu nie wybrał. To że się komuś nie podoba niski wzrost ( mnie też się nie podoba) to jeszcze nie powód żeby kogoś obrażać.

Gość gość
Zbereźniku, a ty zrozum że dla innych wzrost jest tak ważny że nie pozwala dostrzec w osobie 165 cm kobiety.

Gość gość
Niezgodnie z preferencjami czyli co popadnie. "dla mnie takie 168-175 sa najlepsze...." To są czy nie są? Skoro niska nie robi różnicy to nie są. Logiczne.

nie wiem wy jestescie jakies dziwne. jak mowie ze samochody lexus sa najlepsze, a jezdze volvo to znaczy ze jezdze czym popadnie?? jakies takie rozumowanie dzisiaj macie pokretne ze nawet ciezko z wami dyskutowac.....

Gość gość
Że nie stać cię na nic specjalnego ;)

Gość gość
Zbeteźniku a ile ty masz wzrostu?

Gość gość
Dziwne, jak pisałeś że lubisz niskie bo ""elementy naszych cial musza sie dopasowywac w pewnych miejscach" to znaczy że twoje elementy pokrywają się z tymi niskich kobiet, więc ty też jesteś niski! Po drugie, nie wiedziałeś jak wygląda sex wysokiego faceta, myślałeś ze 187 cm facet " znajdzie" się proporcjami w łóżku z 165 cm kobietą. Wniosek? Albo nigdy nie miałeś kobiety albo jesteś niski.

oh jej.... :o po pierwsze to troche mi przeszkadzacie bo pracuje sobie a co chwile mi nowa wiadomosc z kafe wyskakuje.... :P a po drugie, ja jak pisalem o dopasowaniu nie mialem na mysli bzykania na stojaco. poza tym kazdy facet wam powie, ze seks z mniejsza (nizsza i generalnie drobniejsza) kobieta jest duzo lepszy. mi natomiast w komencie o dopasowaniu chodzilo o zwyklych miedzyludzkich odr****ch typu pocalunek (ze ona musi sie troszke podniesc, tak wyciagnac do gory), chodzeniu pod ramie, przytulania i takie zwykle rzeczy miedzy ludzmi na co dzien... wy tez zboczone jestescie, co czlowiek nie powie to tylko seks, seks i seks wam na mysli... :P:)

Gość gość
Takie z nas zbereźniki.