Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinna 28

Mój facet zaproponował wpólne mieszkanie i że bedziemy płacic po połowie

Polecane posty

Gość 9857774775555568877
D***** wychodza zdecydowanie taniej niz bycie w zwiazku z kobieta i facet ma spokoj, komfort psychiczny. Przeciez kobieta i tak nie ma nic do zaoferowania oprucz wlasnego ciala i d***** wydaja sie byc porzadniejsze.

Gość gość
Święte słowa. Chodźcie sobie na dzifki, a nam dajcie święty spokój. Wszyscy będą zadowoleni.

Gość 9857774775555568877
Hahaha ale to nie ma roznicy, czy platna czy nie, bo facet i tak placi. A u dzifki oficjalnej jest jasna sytuacja i swiety spokoj. Zalozmy, ze wieczorem wyjde do klubu i bazujac na atrybutach pozadanych przez kobiety, wrocilbym na 100% z kobieta u boku. Ja jednak wole platna, bo i taniej i mniej wysilku. Dzifki sa czysciejsze, bardziej porzadne od ogolu cichodajek i szczere bo stawiaja sprawe jasno.

gość Święte słowa. Chodźcie sobie na dzifki, a nam dajcie święty spokój. Wszyscy będą zadowoleni. x nie wszyscy TYLKO FACECI , bo kobietom będzie żal d**e ściskał że facet nie chce się z nimi wiązać i je utrzymywać

Gość gość
Jestem kobietą. Nie będzie mi żal. Idźcie w cholerę, albo gdziekolwiek, byle dalej ode mnie.

Gość gość
już widze takiego wyzwolonego fagasa co to sam musi sobie gacie uprac, obiad ugotować, okna umyć, narzuty oddać wraz z czyszczeniem do pralni.Jaaaaaaaasne, przygotować urodziny, święta, pokupować prezxenty na różne okazje, kupić obrus lub chociażby koc :-D

Gość 9857774775555568877
Dzifki sa znienawidzone przez reszte kobiet, czyli cichodajek zdradzieckich, bo facet ma alternatywe i juz kobieta nie moze sterowac facetem za pomoca c**y. Poniewaz ten w kazdej chwili moze miec kobiete juz za 100 plnow, bo wybor jest duzy wiec ceny zanizone.

Gość gość
"przygotować urodziny, święta, pokupować prezxenty na różne okazje, kupić obrus lub chociażby koc" Myślisz, że dla takiego buca są to sprawy wysokiej wagi? Myślę że nie. Najważniejsze dla takiego to zamoczyć i się nie wykosztować.

ć już widze takiego wyzwolonego fagasa co to sam musi sobie gacie uprac, obiad ugotować, okna umyć, narzuty oddać wraz z czyszczeniem do pralni.Jaaaaaaaasne, przygotować urodziny, święta, pokupować prezxenty na różne okazje, kupić obrus lub chociażby koc x robię to, a co do świat NIE OBCHODZE, prezentów nie kupuje

Gość gość
Maciek w*********j z tą reklamą g***a

Gość gość
Maciuś po co mnie tam zapraszasz, czyżby kot w butach z czarnych oliwek?

Gość gość
faceci na tym forum naprawdę są tępi. skoro laska zarabia 3 razy mniej od faceta, to nic dziwnego, że nie stać jej na równy podział kosztów, przecież to jest zupełnie logiczne. czemu faceci tak się boją, że kobiety tylko chcą ich kasy? nie rozumiem tego zupełnie. przecież to kobiety robią większość rzeczy w domu, jeśli nie wszystko. to też jest praca, ale facet uważa, że nie, bo za to nikt nie płaci. no to niech nasi faceci nam za to płacą, wtedy będziemy miały podobne zarobki i będziemy mogły same sobie fundować wszystko, na co będziemy miały ochotę. gdyby nie kobiety, żylibyście w brudzie, smrodzie i jadąc na ręcznym, bo sorry, ale na d***** regularnie mało kogo w tym kraju stać, a jak nie masz kasy, to i na disco łatwej laski nie wyrwiesz, dodając do tego niską urodę polaków szanse są niemal zerowe. także zastanówcie się panowie nad sobą, bo nawalone macie w tych durnych łbach. tacy chłopcy, którzy jak już zarabiają, to caluteńką kasę chcą dla siebie. tak nie ma i nie będzie.

Gość 9857774775555568877
Jak sie ma kase to mozna nawet brzuch wynajac i pozyskac potomka, a ow kobiete na oczy nawet nie widziec. To tylko kwestia ceny i dogadania.

Gość gość
"prezentów nie kupuje" Ja cie o to nie podejrzewam, wszak prezenty kosztują.

Gość gość
taaaaa i traki co siedzi cały dzień na kafe to super d**er macho którego stać na exclusive d***** :-D a przypadkiem to nie jest tak że gacie i inne pranie wozisz do mamusi, na obiady chodzisz do baru mlecznego, w domu typowo kawalerski syf a te super dziffki to tirówki z a50zł ? :-D🖐️

Gość gość
Dzifki sa znienawidzone przez reszte kobiet, czyli cichodajek zdradzieckich, bo facet ma alternatywe i juz kobieta nie moze sterowac facetem za pomoca c**y. Poniewaz ten w kazdej chwili moze miec kobiete juz za 100 plnow, bo wybor jest duzy wiec ceny zanizone. Za 100 zł będziesz miał - z małymi cyckami, sierściuchu. Ha!

brudzie, smrodzie i jadąc na ręcznym, bo sorry, ale na d***** regularnie mało kogo w tym kraju stać, x jestem czysty, chata też A NA SEKSIE JUŻ MI NIE ZALEŻY, A jak zechce mi się to 2 razy w miesiącu po 100 TO NIE MAJĄTEK

Gość 9857774775555568877
Przeciez facet bez kasy i tak nie ma brania wcale. To skoro juz ta kase zdobyl, to co za roznica platna kobieta, czy nie jak i tak jedna i druga leci na kase.

Gość 9857774775555568877
Przeciez facet bez kasy i tak nie ma brania wcale. To skoro juz ta kase zdobyl, to co za roznica platna kobieta, czy nie jak i tak jedna i druga leci na kase.

Gość gość
Maciek B, zapros sobie zawsze szczerego to sie powymieniacie na temat tego, kto mniej wydaje na obiady i randki :-D

Gość gość
Claude to z kim my dyskutujemy, podstarzały bezjajowiec z małym fiutkiem co mu sex 2 razy w miesiącu styknie🖐️

Gość 9857774775555568877
Pudlo gosciu wyzej i pojecia nie masz kto moze siedziec po drugiej stronie i w jakim celu.

Za 100 zł będziesz miał - z małymi cyckami, sierściuchu. Ha! X mimo że NIE ZALEŻY mi na cyckach, to uwierz MAJĄ DUŻE HA

nie stać jej na równy podział kosztów, przecież to jest zupełnie logiczne. czemu faceci tak się boją, że kobiety tylko chcą ich kasy? x skoro nie chca kasy to dlaczego nie interesuja ich biedni faceci, hmm? :-)

Gość gość
no sex 2 razy w miesiącu - to albo ryj nie do przetrawienia albo eunuch :-D albo ledwo skończył 70 tkę :-D

Gość gość
zawsze szczery, Acha, tu cie boli :) Mylisz ze zadna sie toba nie interesuje bo biedny jestes? Nie, moj drogi, zadna sie toba nie interesuje bo masz parszywy charakter a NA DODATEK jestes biedny i skapy.

Gość gość
ej dziewczyny nie wiedziałąm że żeby dostać ślub to facet musi przedstawić saldo na koncie które nie może być niższe jak milion buhahhaah

to caluteńką kasę chcą dla siebie. tak nie ma i nie będzie x mhm, a co z tym zrobisz? obrazisz sie i bedziesz mieszkac dalej z rodzicami czy poszukasz sponsora? :-)

gość Claude to z kim my dyskutujemy, podstarzały bezjajowiec z małym fiutkiem co mu sex 2 razy w miesiącu styknie x a co suko, przeszkadza ci? myślisz że seks to wszystko, widać nie masz nic więcej do zaoferowania, i lepszy seks 2 razy w miesiącu z inną niż codzienny z tą samą