Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinna 28

Mój facet zaproponował wpólne mieszkanie i że bedziemy płacic po połowie

Polecane posty

Gość gość
Nie bedziemy sie logowały, bys nie wiedział, ktora pisze. ;* hehe.

Gość gość
jestem za: maciek B i zawsze szczery :) Powinni sie polaczyc i w koncu ta spolke zalozyc, o ktorej tak chetnie mowia :-D :-D :-D wszystko na pol - proponuje przecinac rolke papieru toaletowego na pol od razu po kupnie :-D

po co skazywac sie na wieczna wegetacje? x a co proponujesz? wiszenie na rodzicach? :-) wziac sie za wyksztalcenie i rozwoj osobisty zamiast liczyc na spadek lub bogatego faceta durne baby :-)

Gość gość
zawsze szczery- Ty nie czytasz co my piszemy. Nikt nie pisze, zeby uwiesic sie na mezczyznie i liczyc na jego kase. Kobieta tez pracuje!!

Gość gość
wedlug mnie to trz troche zalezy od mieszkania no i jakie te zarobki są. jeśli np zamierzacie wynająć małą kawalerkę, której wynajem nie będzie drogo kosztował to ok. Ale jeśli to ma być większe mieszkanie i Twoja część za wynajem byłaby dla Ciebie dużym cięzarem finansowym to powiedz mu ze nie stać Cię na to ;p

Gość gość
Po prostu jestes zachlanny i nie lubisz sie dzielic. Skąpy taki.

to powiedz mu ze nie stać Cię na to x nie moze tego powiedziec - duma na to nie pozwala a on ma byc meski, kochajacy i ma wziac drozsze mieszkanie, zeby ksiezniczce bylo wygodnie! :-)

Gość gość
powiedz że z********ie będzie musiał dopłacać bo drogo cię kosztuje to żeby miał dupcię na miejscu, zobaczy co wyjdzie jemu taniej, dojazdy do ciebie, czy dołożyć trochę za ciebie i mieć kobitę w domu, to jakiś sknera i daj sobie na luz

i nie lubisz sie dzielic. x zeby sie dzielic trzeba miec co dzielic, ty masz? :-) no tak, kobieta lubi powiedziec "ja mu daje cala siebie!" hahahahah

Gość gość
No tak, bylo jasne ze gdy zawsze szczery i maciek B sie tu pojawia to topik zejdzie na psy :( Zacznie sie rozmowa rynsztokowa i wyzywanie. W tym szczery celuje. W niczym innym celowanie nie wychodzi... Pewnie dlatego zona dala mu kopa :-D Usilowal sie z alimentow wymigac ale sie nie udalo i do dzisiaj niezmiernie cierpi z tego powodu, ze na wlasne dziecko musi placic. No po prostu staszna niesprawiedliwosc :-D

Gość gość
Nikt nie powiedzial, ze to ma byc duze mieszkanie, moze byc i kawalerka.

Gość gość
dziwni Ci mezczyzni tutaj;)

Gość gość
Jak pół na pół to wszystko:) Pranie, sprzątanie, gotowanie, opieka nad dzieckiem również NA PÓŁ:) hehe kretyni by chcieli wykorzystać kobiete

Gość gość
A najlepiej wiążcie się z facetami to wtedy wszystko bedzie pół na pół:) po co wam te okrpne baby materialistki potrzebne?:)

Gość gość
''dziwni Ci x taaa, wszystko jasne'' Jak Te kobiety takie sa, to nie ma sie co dziwic, ze Ci mezczyzni tez :D

Gość gość
''Pranie, sprzątanie, gotowanie, opieka nad dzieckiem również NA PÓŁ hehe kretyni by chcieli wykorzystać kobiete'' Alez taki model zwiazku mozesz miec jesli tylko chcesz, nawet bez koniecznosci placenia pol na pol. Nikt ci nie kaze byc z kims, kto od ciebie oczekuje wiecej, niz sama chcesz dac.

jeden z wielu problemow kobiet, oprocz ich oczywistej glupoty (nie mowie rzecz jasna o wszystkich) polega na tym, ze w zasadzie na facecie i dzieciach swiat sie konczy :-)

Gość gość
A najlepiej wiążcie się z facetami to wtedy wszystko bedzie pół na pół po co wam te okrpne baby materialistki potrzebne? x a wy kobiety wiążcie się z kobietami, ciekawe czy będą was utrzymywać?

swoja droga to dosc interesujace, bo przeciez powszechne sa juz zwiazki homoseksualne - jak w nich, szczegolnie w zwiazku dwoch kobiet funkcjonuje podzial finansow :-)

ZS, ale glupie pytanie: tak jak u innych ludzi. U tych madrzejszych jest to podzial przemyslany, satysfakcjonujacy obie strony, u glupich przepychanki - zupelnie jak na tym topiku :)

Gość gość
i powtarzam żyje sam, sam się utrzymuje, nie muszę z nikim się wiązać a tym bardziej utrzymywać kobiety, myślisz że zależy mi na tym żeby mi było lżej będąc z kobietą która się dorzuca pół na pół? nie, mi samemu jest lekko tylko nie dam się dymac kobiecie w imię miłości

Gość gość
To skoro samemu Ci dobrze to w czym problem? Nie spotykaj się z kobietami i tyle:)

Gość gość
Skoro to takie okropne materialistki to po co sie z nimi zadajesz?:P

Gość gość
ale ja się nie zadaje, korzystam z dziwek, ale śmiać mi się chce z takich materialistek co uważają że to facet powinien wszystko