Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slychaja wasze dzieci muzyki

Polecane posty

Gość gość
Od poczęcia.

słuchają, starsze słuchają ciężkiego brzmienia, młodszą idą w ślady starszych z ciężką muzyką , bo jednak biorą przykład z rodzeństwa i samo przez się w ucho im wpada rock, alternatywa,metal, gothyk w ostateczności odmiana to trans (??) czy cholera wie jak to się pisze

Tak, takiej jak ja i mąż :) czyli metalu, rocka, różnej muzyki ktora nie jest bardzo popularna itp Niestety nie zachwyca go to na razie :o za to ożywia sie jak usłyszy gdzieś disco polo np kiedy przelączam po kolei kanały i akurat leci to natychmiast jest uśmiech na twarzy i zaczyna mi tańsować przed tv :o oczywiście nie pozwalam mu tego słuchać, jestem wredna i przełączam :p

Gość gość
wasze pewnie disco polo

Gość gość
A w jakim są wieku ? Ciekawa jestem kiedy wyrabia sie gust muzyczny ?

gust muzyczny się zmienia co jakiś czas raczej kształtuje się sporo lat, ,ale dziecko przedszkolne ma już swój typ muzyki w którym się lubuje i dobrze czuje

Gość gość
moja 6latka lubi sluchac 1direction, katie perry, micheala jacksona i bruno marsa, sama sobie tak wybrala, pewnie tak jak kolezanki, tylko ten micheal to od starszego kuzyna sie nauczyla

Gość gość
Mam tak samo jak Toksyczna I FrankaStefanka :) Czasami młody wraca ze szkoly podekscytowany np. Gamna staj czy jak to sie pisze lub Onedirection... Porazka.. Rozmawiam z nim co to jest muzyka a co bzdety na sprzedaz. Lubimy tez Wanesse Mae I klasyke w takim wydaniu.

Gość gość
Moja córa ma półtora roku i jak słyszy Piersi ,,Bałkanica,, to zaczyna tanczyc :) a starszy syn (6 lat ) lubi PSY Gangam style

Gość gość
Ale trzeba mieć nadrane aby dziecku wpajać jako jedyna sluszna muzykę,ta której samej,sie slucha

Gość gość
Moje dziecko ma 15 miesięcy. Słucha muzyki klasycznej z płyty (Mozart i Vivaldi ma swój ulubiony utwór nawet), muzyki disco i disco polo z tvdisco ;) muzyki klasycznej z mezzo, piosenek dla dzieci z płyt oraz różnych utworów z Radia Plus czy Kino Polska Muzyka. Są pewne utwory, które na pewno dobrze kojarzy, które dobrze pamięta i mu się podobają, ponieważ reaguje na nie inaczej, niż na pozostałe. Ogólnie to moje dziecko uwielbia muzykę, lubi tańczyć lubi też "grać" na keyboardzie jeśli ma okazję. W domu gra na dzwonkach chromatycznych, garnkach, nawet na kaloryferze. :) Ciekawe czego będzie słuchało za kilka lat..

Gość gość
aa jeszcze dodam, że jak przez kilka miesięcy dziecko miało dostęp do radia (w sensie, stało nisko i dziecko dosięgało), to samo przestawiało sobie stację aż znalazło to, co mu się podobało ;) kręciło pokrętłem, kręciło.. aż trafiało na piosenkę, przy której zaczynało tańczyć.