Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wierze w milosc kazdy facet mysli o zdradzie nawet jak mu dobrze juz z jedna

Polecane posty

Gość gość

kobieta, zawsze mysli o innej, do klubow ze striptizem chodza myslac ze jednak dostana cos wiecej niz taniec na rurze i cycki, w pracy zarywaja do kolezanek tez myslac o jednym, caly czas szukaja z kim i gdzie mozna by zdradzic, a zdrada zaczyna sie juz w glowie, nawet tak bezpowodu sa w stanie zrobic skok w bok, nie mozna wierzyc zadnemu facetowi bo oni sami wiedza ze nie sa w stanie wytrwac przy jednej

Gość az09ibezspacjiikropekdo30znako
bo ona nie istnieje, na początku jest fascynacja a potem z biegiem lat główną role odgrywa przyzwyczajenie. żaden facet tak naprawdę nie kocha do końca swojej kobiety bo zawsze się "rozgląda" za "lepszą okazją".

Gość gość
No właśnie, zawsze chciałam założyć rodzinę, ale nie można ufać żadnemu facetowi bo każdy zdradzi. Wystarczy że trafi mu się nachalna "koleżanka" z pracy i ulegnie bo biedny nie będzie wiedział co ma zrobić. Nawet jak facet mówi, że życia bez Ciebie sobie nie wyobraża to on sam chyba nie wie co mówi. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się tak zarabiać, że sama adoptuje dzieci i dam radę utrzymać swoją rodzinę. Niestety nie wierze, żadnemu facetowi, więc dzieci nie będą mieć ojca.

Gość gość
nigdy nie wierz mężczyźnie ;)

Gość gość
co z tego? co mi po takim co zdradza i nadal kocha? nic, wole byc sama niż zadreczac sie mysla ze zyje z czlowiekiem ktory w kazdej chcwili jest w satnie mnie zdradzic.

Gość gość
ale Ty durnowata jestes:-D myslisz,ze facetom chce sie ciagle ogladac i zagadywac do lasek?:O Wyrabane mam na inne laski,mam inne zajecia niz uganianie sie za byle panienkami, niedorozwoje moze tak ale nie dorosly gosc

Gość az09ibezspacjiikropekdo30znako
jak będziesz miał swój "kryzys wieku średniego" to ci się zachce oglądać za młodymi dziewczynami, więc nie piernicz że o zdradzie nigdy nie pomyślisz, nawet nie mając ku temu powodów

Gość porządny_facet
ja w ogóle do żadnej kobiety nie zagaduje mam inne zajęcia :)

Gość OxOxOx
porządny_facet ale jakby jakaś zagadała do Ciebie i bardzo by jej zależało na seksie z Tobą to byś skorzystał, bez wahania, co nie? ;)

Gość gość
taa jasne, mlode siksy to glupie babsztyle o czym mialbym niby z nia gadac? dymanie pustych lasek to tez dobre dla jeleni. Mam 30 lat a za mlodsza niz 25 bym sie nie obejrzal bo to za malo dla mnie,zreszta wole kobiety niz dziewczyny

Gość gość
niech będzie i 26 letnia kobieta, tyle ci wystarczy do zdrady...

Gość porządny_facet
tak szczerze to wątpie abym skorzystał, można sie zarazić hivem kiłą czy inną chorobą, więc bałbym się.

Gość gość
Ale ze niby faceci tylko mysla o zdradzie. BZDORA. Jestem kobietom juz po 30 i jak widze faceta, ktory podoba mi sie wizualnie to sama zastanawiam sie jaki by byl w lozku i co ma w spodniach. No ale moze ja jestem nie normalna chociaz mysle ze wiekszosc kobiet juz dojrzalszych tak ma. Dodam ze jestem szczesliwa mezatka i zdardzic nie zamierzam. I sa faceci co nie zdradzaja. Myslenia nie da sie wylaczyc u obojga plci.

Gość gość
ty wiesz lepiej niz ja tak?:-D wyrabane mam na to,zdrada to tylko klopoty a takie laski potem truja dpe i odczepic sie nie chca.

Gość gość
frajerzy ktorzy tak pisza juz sa dawno po slubie :-D I wiedza co dobre:-P

Gość gość
ja też tak myślę... tzn wiem że mój facet mnie kocha, robi dla mnie wszystko, stara się, nawet przestał u kumpli przesiadywać, jest we mnie zapatrzony, i choć jesteśmy ze sobą prawie 5 lat to ja jestem wobec niego zimna bo po co mam się cieszyć, po co mam pozwolić sobie go pokochać? po to by kiedyś cierpieć bo mnie zdradzi? kocham go ale jestem zimna, a on taki dobry dla mnie i nie rozumie dlaczego taka jestem

Gość gość
Czyli potwierdziło się, że nie istnieje miłość. Żadne z was nie zdradza dlatego, że kocha tylko dlatego, że młode dziewczyny są dla was puste, albo możecie czymś się zarazić.

Gość milanka89
na d***** chodza ci co musza sie docenic . zonie nie umieja dogodzic , nie umie jej doprowadzic do orgazmu to idzie na d***** i mysli ze jej tak super zrobil bo jęczała ha ha - musi sie dowartościowac każdy facet co zdradza to NIEUDACZNIK co nie umie doprowadzic kobiete / żone do orgazmu

Gość gość
nawet mi was zal, no nic musisz zatem miec lipne zycie bez milosci jak takas durna:-D

Gość gość
bo żaden nie kocha, tylko jest z kobietą bo ma wtedy seks za darmo. Faceci są bez uczuć i oszukiwanie siebie nie ma sensu, krzywdę sobie można zrobić.

Gość abcdefghijklmnoprstuwz
Czyli potwierdziło się, że nie istnieje miłość. Żadne z was nie zdradza dlatego, że kocha tylko dlatego, że młode dziewczyny są dla was puste, albo możecie czymś się zarazić. xxx niestety prawda....

Gość gość
wiecie,ze jestescie niepelnosprawne mentalnie i psychicznie? Oszukali was kiedys? Pewnie nie umiecie dobierac partnerow albo bierzecie bylyby byl.

Gość porządny_facet
ja mam uczucia ale kobieta może mnie czymś zarazić więc wole nie ryzykować bo wole dłużej pożyć.

Gość gość
nie raz, nie nie wybralam sobie swoich eks bo byli, tylko sie zakochalam jak glupia, niestety

Gość gość
kasa przestaje miec znaczenie, wiec argument o portfelu nie trafiony, kobiety wola same na siebie zarabiac bo bedac na utrzymaniu faceta za dyzo ryzykuja, szczegolnie ze wiadomo iz kazdy oglada sie za innymi i czeka na okazje

Gość gość
zdrada zaczyna sie od myslenia o niej :)

Gość gość
kasa malo sie liczy jak jest prawdziwe uczucie. Ja jestem i bylem biedny a moja zona zrezygnowala z dobrego zycia dla mnie i jak mowi,co byloby jej po pieniadzach gdyby nie miala mnie? Wiec nie kazda patrzy na kase,to mit internetowy:-D

Gość ankaanka00
znam dziewczyne, ktora jest z niepelnosprawnym facetem juz 6 lat i nie moga uprawiac seksu oprocz oralnego i co? nidgy go nie zdradzila...no ale to kobieta, facet dlugo by nie wytrzymal w takim stanie rzczy a przede wszystkim nie zwiazal sie z kobieta na wozku

Gość gość
taaa a pózniej się obudziłeś i wszystko było po staremu,akurat baba rezygnuje z dobrego życia dla frajera wysiadującego na babskich forach,buhhaaaaaaa żałosny jesteś,idż pleść takie głupoty głuchoniemym to sa właściwy odbiorcy takich mitomanów