Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawił mnie po rozmowie o sexie

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy razem rok. I wczoraj zaczął temat że chce się w końcu ze mną przespać. Powiedziałam mu że dopiero po ślubie a on mi na to że czekał i szanował moje zdanie ale ma swoje potrzeby. A ślubu przecież szybko nie będzie chcę kościelny z dużą pompą. Powiedział że to nie ma sensu i rozstał się ze mną. Cham jeden

Gość gość
sorry ale Twój facet ma 100% racji

Gość gość
niby czemu?To co ja nie mogę mieć własnych przekonań tylko robić to co on chce?

Gość gość
:D chcial sie tylko przespac co w tym zlego?

mozesz...a on ma prawo miec swoje :) po prostu macie inne i tyle w tym temacie

Gość gość
Niestety (dla ciebie), ale facet ma rację. Nie ma co mu się dziwić. Popęd to oznaka zdrowia a nie choroby. Co ma z nim zrobić, uciec w modlitwę. A od siebie dodam, że uciekłbym od ciebie z jeszcze jednego powodu - ślub z pompą.

Gość autorkaa24
powiedział że chce sex uprawiać oczywiście. Ale nie spaliśmy nigdy obok siebie bo niby jak? To się robi z mężem a nie chłopakiem

Gość gość
Masz swoje zdanie, on ma swoje. Wiec nie cham. On tak samo dba o to zeby mu bylo dobrze jak ty dbasz o siebie.

Gość autorkaa24
co złego w dużym bogatym ślubie? Bo nie wiem

Gość gość
coś Ci wytłumaczę autorko, chciał się z Tobą kochać bo Cię pewnie kocha i mu się nie dziw związek to NIE TYLKO PATRZENIE NA SIEBIE ale też kompromisy, jak można odmawiać komuś kogo się kocha :( po roku czasu :( to przykre, bardzo przykre :(

musisz poszukać kogoś kto ma podobne przekonania i raczej o takich sprawach rozmawia się wcześniej, a nie po roku, gość i tak długo wytrzymał

Gość autorkaa24
cham bo mówił że mnie kocha a chciał tylko sex

Gość gość
A jak po ślubie okazało by się, że ty chcesz seksu tylko i wyłąznie w celach prokreacyjnych? Kto byłby wtedy chamem? Ale napewno nie starą panną. ;-)

Gość gość
sex to element uczucia, wielki slub to chcesz ale okazac bliskość to juz nie. facet bardzo dobrze zrobił. Po slubie sie okaze ze jestes zimna ryba a on bedzie miał przesrane

Gość gość
Miał całkowitą rację. Wstrzymywanie się od seksu jest sztuczne, zacofane i idiotyczne. Seks to bliskość, wiec jeśli stawiasz jakieś bariery w imię zramolalych poglądów, to znaczy, ze nie chcesz cieszyć sie związkiem. Dziwie się, ze tyle z toba wytrzymał.

bosz...jakie prowo marne...chciał tylko seksu dlatego siedział rok bez...bo jest masochista..błagam cię

Gość gość
Jak się kogoś kocha, to oczywiście ze się chce seksu z ta osobą. Chyba,z ejest to miłość do brata/siostry/innych członków rodziny. Ale nie o to przecież ci chodziło. Wyjdz z tego lamusa i zacznij normalnie żyć.

Gość autorkaa24
sex nie ma nic wspólnego z miłością. Przecież to można sobie z każdym kiedy się chce. Bliskość okazuje się inaczej. A ślub bogaty należy się każdej kobiecie która tego chce bo to jedyny taki dzień w życiu. Poglądy mam wyniesione z domu tak mnie nauczyli i tak będę żyć

Gość gość
Ok czekanie do ślubu? Ok, jeśli obydwie osoby tego oczekują. Jeśli bardziej tylko jedna i minął już rok to sorry bardzo...to jest wystarczający czas aby się spr, trzeba było się pobrać już. Do tego nie trzeba mega kasy. A zbieranie 10 lat na super wesele to czysta głupota. On się poświęcił i ty powinnaś w kwestii ślubu z pompą nie wiadomo kiedy. I zrobić go już. Gdyby ci zależało na facecie i seksie. A ja uważam że ci nie zależy. A taki okres bez popędu też jakoś nie wróży długiego szczęśliwego małżeństwa. Bo jak ktoś napisał popęd to nie choroba, jego brak jest chorobą.

Gość gość
"16.04.14 [zgłoś do usunięcia] autorkaa24 sex nie ma nic wspólnego z miłością. Przecież to można sobie z każdym kiedy się chce. Bliskość okazuje się inaczej. A ślub bogaty należy się każdej kobiecie która tego chce bo to jedyny taki dzień w życiu. Poglądy mam wyniesione z domu tak mnie nauczyli i tak będę żyć" Sex jest okazywaniem miłości, seks z miłości to niesamowite przeżycie które łączy i zacieśnia więź pary, z byle kim nie wiele różni się od samozadowolenia. Nie wiesz czym jest miłość nie nadajesz się na żonę i jeszcze wymagania BOGATY ŚLUB!

Gość gość
Boże, ale ci wodę z mózgu zrobili autorko. Zdumiewające jest stwierdzenie 'tak mnie nauczyli i tak będę zyc'. Zawsze lykasz to co ci mówią? Niczego nie kwestionujesz? Jak ci powiedzą, ze masz zjeść g***o, to tez zezresz?

Gość gość
A jeśli facet nie będzie chciał ślubu na bogato to co wtedy, ma spadać?

Gość autorkaa24
tu nie chodzi o popęd a o zasady. Tak należy mi się piękny ślub, bogaty. Nie jak moja koleżanka co po kilku latach mieszkania z facetem zrobiła szopkę na odwal się tylko z rodziną. Żeby się nie czepiali. A rok chodzenia to nie czas na ślub. Za wcześnie.

Gość autorkaa24
rodzina nauczyła mnie dobrych zasad. Ślub bogaty chcę i będę mieć. Facet jak będzie mnie warty zarobi na to. A sex z miłości to może być po ślubie.

Gość gość
Czyli chodzi o pozory, a nie uczucie. Powiedz ze zartujesz, bo nie możliwe żebyś była taka głupia.

Gość gość
autorkaa24 jedno tylko napiszę ty go nie kochasz i patrzysz tylko na siebie :( pamiętaj że związek to dwoje ludzi, zresztą to nie był związek skoro nawet seksu nie było o czym ja tu piszę.

Gość Zsazsa
Qrwa jak dziewczyna nie chce miec seksu przed ślubem to dlaczego po niej jedziecie, fagas napewno był o tym poinformowany dawno temu i mu pasowało . Teraz mu sie odwidzialo bo znalazł szmatkę , ktora mu da i złapie na bachora :D

Gość autorkaa24
ja go kocham i wiele mu wybaczałam np to że nie przyjechał na weekend, to że kiedyś się spił. To był związek nie zawsze musi być sex

Gość gość
autorkaa24 - idąc twoim tokiem myślenia - "Moje zasady są naszymi zasadami a twoje (faceta) zasady to twój problem. Albo się z nimi zgadzasz i jesteśmy szczęśliwi tak jak ja chcę albo spadaj". Zgadłem?