Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawił mnie po rozmowie o sexie

Polecane posty

Gość gość
autorkaa24 - nie chciałaś jego dotyku? to naprawdę widać jak go kochałaś a tak szczerze skończ tą marną prowokację prawiczku!

Gość fanychlopakk
bardzo dobrze zrobilas ze mu odmówilas tzn ze twoj byly facet to egoista i nie patrzal na twoje potrzeby tylko na swoje i wlasne zaspokojenie nie warto sie z takim wiazac i nie sluchaj tych glupich wypowiedzi to zapewne pisza jakies szmaty

Gość autorkaa24
jestem dziewicą! Nie chciałam to tylko rok za mało dla mnie żeby się otworzyć. Owszem czasem mnie przytulał, trzymał za rękę ale to wszystko

Gość toksyczny 236492642
ja to swoja tak wypieprzyłem w d**ę, ze aż sie cała trzęsła wylizałem ja po całej dupce i spuściłem sie w nią z***biscie, trzesnałem w pysk....potem o******ęła mi jeszcze raz i wszystko. O co wam chodzi jeszcze wiecej ?

Gość za miesiac mezatka
A ja podziwiam takie soby jak Ty. Nie zmieniaj tego. Ja spalam ze swoim narzeczonym i teraz tego oboje zalujemy. Prawde mowiac jestesmy katolikami - praktykujacymi a nie moglismy poczekac do slubu. Fakt kiedys nie zwracalismy na to uwagi, podozalismy za tymzasmiecialym swiatem gdzie wazna jest tylko kasa, cpanie, picie imprezowanie itp. Teraz przed slubem staramy sie zyc w celibacie - chociaz jest trudno. Nie zmieniaj tego i nie lec za wirem tego swiata. Chlopak ma inne poglady i inaczej na to wszystko patrzy, tez musisz go zrozumiec teraz takiego chlopaka co do slubu trzyma to jak szukac igly w stogu siana. Ja zycze Ci powodzenia :)

Gość autorkaa24
a dziękuję za ciepłe słowa:) Ja nie chcę tak jak moja koleżanka żyć z facetem bez ślubu. wiadomo kopnie ją w d**ę w końcu. Ja będę się cenić i szanować

Gość tomek z Białogardu
Temu co odszedł to "nie dałaś" ale następnemu juz dasz!!!! Czyli nie masz ZASAD!!!

Gość gość
a ja rżnę kobiety na 1-3 spotkaniu hahahhaha a tu jakiś frajer rok czekał na jakąś walniętą zimną jak lód pannę i jeszcze te jej wywyższanie jaka jest z******ta, ego z kosmosu jesteś porąbana jak mało która na żonę się nie nadajesz ani na dziewczynę!

Gość autorkaa24
będę sypiać tylko z mężem bo takie mam zasady. Kropka!

Gość autorkaa24
na żonę nadaję się jak mało która. Faceci pragną dziewic, mądrych, ładnych. Takich co się cenią. A nie włażą facetom do dup żeby z nimi byli

Gość tomek z Białogardu
Jesteś c*****a p***a

Gość gość
sex nie ma nic wspólnego z miłością. Przecież to można sobie z każdym kiedy się chce. xx Niekonsekwencja, jak na zasady katoliczki.

Gość gość
"16.04.14 [zgłoś do usunięcia] autorkaa24 na żonę nadaję się jak mało która. Faceci pragną dziewic, mądrych, ładnych. Takich co się cenią. A nie włażą facetom do dup żeby z nimi byli" hahahahha z tego co widzę to jest to prowokacja nie piszcie więcej w tym temacie ludziska

Gość gość
jakiś czubek wymyślił prowo i tyle osób się tym podnieca

Gość Zimny dran
Slub z pompa a potem rozwod bo okaze sie ze jestes do niczego w lozku i bedzie cie zdradzal

Gość autorkaa24
nie niekonsekwencja tylko wiem jak ludzie inni żyją i wiem że oni mają sex z kim popadnie. Małżeństwo to nie sex. To rodzina i bycie z kimś

Gość gość
co za durne prowo...

Gość gość
Sex to z kochankiem.

Gość za miesiac mezatka
Zimny dran - to nie tak w zwiazku trzeba rozmawiac na tematy co sie lubi a czego nie i tak jest w kazdej sprawie nie tylko w loznkowej. Sa pozycje ktore lubi moj narzeczony ja nie zabardzo i na odwrot, ale dogadalismy sie co do tych kwesti i nie zalujemy. Ile razy moj mezczyzna mi powtarzal ,ze szkoda, ze nie jestem juz dziwca a on prawiczkem. Po slubie jest to wyjatkowe. Wy tego nie zrozumiecie bo juz przesiakliscie tym swiatem gdzie najwazniejsza rzecza w zwiazu jest sex. Dziewczyny sa teraz latwiejsze i bardziej wyzywajace a facet bez zasad tez poleci na taka. Autorko uwazam ,ze masz do siebie duzy szacunek i tak trzymaj. Ja osobisie znam kolege ktory ma ten sam problem co Ty. Trzyma do slubu ale niestety nie moze dziewczyny znalesc bo wszystkie tyko o pieprzeniu.

Gość tomek z Białogardu
Czyli warunkiem sexu jest "ślub na bogato" Jawna prostytutka ,a nie żona Gdybyś kochała pragnęła byś bliskości z facetem Będziesz sama i z tej samotności dasz komuś i bez ślubu i nawet nie będąc w związku???

Gość autorkaa24
warunek jest to że ma mnie adorować, kochać, a bogatego ślubu pragnę. Jak ktoś kocha zrobi coś dla drugiej osoby. Ale wy swoim do dup włazicie żeby was nie zostawili

Gość gość
Autorko twoja wola twoje zasady. Ale to czego pragniesz to zwykłą prostytucja lub sponsoring. Sprzedasz się za wygodne życie a nie oddasz komuś dziewictwo z miłości. Smutne

Gość gość
jaka masz cipkę ? duze wargi czy raczej malutkie ?

Gość gość
raczej subtelne :)

Gość gość mistrzowski
Najfajniejsze to jest to uczucie kiedy dupka się tak otwiera i wchodzisz w nią a potem ja posuwasz i spuszczasz się, a potem liżesz i ssiesz te soczki :) a ona wariuje. I bawisz się jej cipka wkładasz dwa kciuki i rozciągasz ja na boki jak najszerzej i ona jest w tedy taka otwarta i sama tak jęczy z podniecenia i potem wciskasz w nią cała dłoń i walisz, aż jej brzuch podskakuje. I wszystko w tym temacie. To uczucie kiedy wyciagasz z niej dłoń...z tej rozjechanej d**y i ta p***a taka ociekajaca. I jej ta buzia taka inna bo przed chwila byłem z nią na kawie.

Gość gość
jej, w sumie to bym chciała..

Gość gość
cała dłoń ci się mieści?

Gość gość
Kurcze i dałas mu odejść? Tak poprostu? Łał no to go naprawde kochałas. Mogłas to przemyśleć,jak to ten jedyny??? To teraz lipa... Ale znam taką parke 7lat chodzili i też ona po slubie chciała, czekal,a teraz 2 latka po z mamą w jednym pokoju śpia bo to ona tak jest od zawsze nauczona i już. Tak więc nie dziwie sie temu twojemu... Czekał rok wiec to znaczy ze kochal

Gość autorkaa24
ten jedyny nie naciskałby. Cóż wątpię żeby mnie kochał. Było nam miło wszystko mi dawał, wszędzie woził. A jednak okazał się chamem. Ja się cenię i poczekam na kogoś wartościowego

ja też bym chciał współżyc dopiero po ślubie mało kobiet jest już takich na świecie to ma być miłosc a nie tylko seks