Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawił mnie po rozmowie o sexie

Polecane posty

Gość gość
autorka zapewne pochodzi z jakiegoś totalnego zaścianka. Dla niej liczy sie tylko ..na bogato.. Dobrze ktoś napisał, JAWNA PROSTYTUCJA. Autorko, średniowiecze dawno mineło. W tamtych czasach czułabyś sie jak pączek w maśle. Współczuje facetowi, dobrze że w porę przejrzał na oczy i podjął rozsądną decyzję.

Gość autorkaa24
pochodzę z normalnego miasta ale nie zgadzam się z tym co robią moje koleżanki. Mieszkanie z facetem bez ślubu, gotowanie mu, sprzątanie. To okropne. Ja się szanuję i nikomu do d**y wchodzić nie będę

Gość gość
aaaaaaahahaha co ma wspólnego mieszkanie ze sobą i szacunek ? No leżę :D

to jest kolejna z tych panienek, ktora uwaza,ze nie bedzie"dawala d**y z darmo" czyli,ze facet musi sie oswiadczyc i ozenic i wtedy jest ok...bo seks to jest jakies cierpienie i zeby go uprawiac najpierw trzeba byc wielce wynagrodzoną..a potem mozna sypiac i jest ok...szkoda slow

Gość autorkaa24
to że jak facet mieszka z kobietą przed ślubem to jej nie szanuje do tego zmusza ją do pracy w domu. Ja nigdy nie będę komuś gotować, sprzątać. Nie jestem od tego

koncze te rozmowe, widac,ze to ciezkie prowo, nie wierze sa jeszcze takie idiotki na tym swiecie..a jesli nawet to dobrze,ze ten koles od ciebie uciekl bo masz cos z baniakiem, pozdro i do nie do zobaczenia

Gość gość
przespalam sie z facetem na 3 randce. Dopiero :-D bo on sie nie chcial spieszyc ;) Zamieszkalismy razem po 3 tygodniach. Jestesmy obecnei po slubie, seks super, kochamy sie jak wariaci i mielismy w ciagu 3 lat jedna klotnie. Kosciol mam serdecznie w d/u/p/i/e :-D Smieszy mnie ze jacys obcy ludzie chca dyrygowac naszym zyciem intymnym. Robimy co chcemy tak zeby innych ludzi i istoty traktowca z szacunkiem. Reszta si enie liczy :)

Gość gość
slub naturalnie byl humanistyczny...zeby nie bylo :)

Gość gość
pewnie ze to prowo i to marne, takich idiotek to nawet w sredniowieczu nie było :D

Gość autorkaa24
dlaczego nazywacie mnie idiotką? Mam swoje poglądy po prostu i tyle

Gość gość
w zwiazku to nie jest tak ze Ty masz poglady i facet ma sie dostosowac, szuka sie kompomisu albo jesli dwie osoby maja inne poglady na zycie to sie rozstaja, to własnie zrobił Twój były facet, odszedł bo wyobraza sobie zwiazek inaczej i brawo mu za to. A Ty jak nie zmienisz podejscia to bedziesz sama do konca zycia

Gość gość
O witaj , autorko, dawno cię nie czytałam. I ten styl pisania: "Komplementował mnie ciągle ale dotyku ja nie chciała". Normalnie jak z powieści "Nad Niemnem". Tym razem wymyśliłaś/eś, że swój kwiat oddasz za ślub na bogato. A, i pamiętam, że ta koleżanka twa nie szanuje się bo mieszka z chłopakiem i czerpie radość z seksu. Jak ona śmie - takie poniżenie. Czy uznajesz równość płci? Bo moim zdaniem i kobieta i mężczyzna ma się szanować.

Gość autorkaa24
oczywiście że to facet ma się dostosować bo to oni mają zabiegać o kobiety i być wdzięczni jak one się z nimi zwiążą. Te wartościowe kobiety oczywiście a nie te co im za wszelką cenę włażą im do dup

Gość autorkaa24
oczywiście że takie kobiety się nie szanują. Po co komu włazić do d**y. Żeby z kimś być? One nie są szczęśliwe tylko udają żeby się nimi ktoś zainteresował. Faceci cóż oni mają gdzieś szacunek inaczej na to patrzą

Gość gość
Jak śmiesz, bezmózga amebo, pisać mi, kobiecie, że kobieta i mężczyzna nie są sobie równi? Dlaczego po raz setny piszesz o włażeniu przez kobiety mężczyznom do dup? Znasz jakiś wąski wycinek rzeczywistości, w twoim zadupiu być może tak się dzieje, ale są ludzie rozgarnięci z szerokim spojrzeniem na rzeczywistość, partnerzy dla siebie w każdym calu. Ludzie prawdziwi, kochający bez udawania, wyrachowania i kalkulacji. Kochający, również fizycznie, czystą miłością, oddający ukochanej osobie całych siebie.

Gość autorkaa24
bo jak kobieta godzi się mieszkać z facetem bez ślubu gotować, sprzątać mu to po to żeby ją nie zostawił. Czyli wchodzi mu do d**y. Taki facet jej nie kocha. Nie mieszkam na zadupiu. Nie są. Kobiety są po to żeby je uwielbiać i rozpieszczać. Facet ma na to pracować

Gość gość
czyli ty nie bedziesz wchodzic facetowi do d**y, ale on ma taki obowiazek? co wniesiesz do malzenstwa oprocz swojej wspanialej osoby, ktora laskawie pozwolisz swojemu mezowi adorowac?

Gość autorkaa24
a co mam wnosić? Będzie miał żonę którą będzie się mógł chwalić. Później wspaniałe piękne dzieci. I co więcej do szczęścia trzeb facetowi? Żeby go przytulała? Chciała sexu? Żeby mu gotowała? I nie pozwalała się adorować? Jak moja koleżanka

Gość olga136
"przespalam sie z facetem na 3 randce. Dopiero smiech.gif bo on sie nie chcial spieszyc oczko.gif Zamieszkalismy razem po 3 tygodniach." Miałam podobnie. Obecnie jesteśmy małżeństwem z 17- letnim stażem i bardzo szczęśliwi. Nie wyobrażam sobie spotykać się z kimś rok i nie uprawiać seksu. Przecież seks bardzo zbliża partnerów do siebie.

Gość gość
Masz racje...ty będziesz lezec****achniec :-D :-D :-D Co za upor. Nadal ciągniesz te marna prowokacje?:-p

Gość autorkaa24
oczywiście. Kobieta ma być ładna i dbać o siebie po to żeby facet miał się czym pochwalić przed kolegami

Gość gość
czy jak w koncu jakiegos upolujesz na meza, to wasze malzenstwo bedzie sie opierac na partnerstwie czy ty bedziesz tylko lezec****achniec a on z********ac w robocie, domu i przy tych wspanialych dzieciach i jeszcze cie adorowac i zapewniac 7 dni w tygodniu atrakcje?

Gość autorkaa24
partnerstwo to wymysł. Ja będę sobie pracować może na pół etatu. W domu będzie pracować albo mój facet po swojej pracy ale lepiej pomoc domowa. Gotować też nie będę bo nie umiem. Dziećmi zajmą się dziadkowie a ja będę dbać o siebie

Gość olga136
"oczywiście. Kobieta ma być ładna i dbać o siebie po to żeby facet miał się czym pochwalić przed kolegami" Obawiam się że życie szybko zweryfikuje twoje utopijne ideologie. A co będzie ja po takim bogatym ślubie i seksie po ślubie dowiesz się że twój mężuś przed slubem chodził do burdelu , albo miał kochankę z którą nie będzie miał zamiaru zrywać bo stwierdzi że jesteś do bani w łóżku i tak w ogóle jak się nie weźmiesz do roboty to albo wywali cię z domu , bo leni nikt nie lubi.

Gość gość
a jak pojawia sie problemy to ten maz bedzie mial w tobie wparcie? czy uslyszy, ze ty nie jestes od rozwiazywania problemow?sadze, ze wtedy ten maz kopnie cie w wypielegnowane dupsko i pojdzie do kobiety ktora okaze zainteresowanie nim, a nie tylko jego pieniedzmi. to dopiero bylby szok :D jak poradzilabys sobie z rozwodem? bo narazie to twierdzisz, ze malzenstwo to do smierci

Gość gość
marne prowo, tak głupie baby nie istnieją.

Gość autorkaa24
jak będzie mnie prawdziwie kochał to tak nie zrobi. Ale wy nie wiecie co to miłość prawdziwa. Tylko faceta za wszelką cenę żeby utrzymać a on i tak was nie szanuje

Gość autorkaa24
rozwody nie są zgodne z moimi przekonaniami. Problemy jego są jego. Co mnie one obchodzą? Ja nie jestem od tego żeby słuchać jaki on miał zły dzień w pracy czy coś takiego

Gość olga136
"jak będzie mnie prawdziwie kochał to tak nie zrobi. Ale wy nie wiecie co to miłość prawdziwa. Tylko faceta za wszelką cenę żeby utrzymać a on i tak was nie szanuje" Ty z pewnością wiesz co to prawdziwa miłość. Ile ten facet z Toba wytrzymał ?? Ach... aż cały rok. Gratuluję pięknej miłości. Właśnie podałaś przepis PN" Jak zostać starą panną" Żyj dalej mrzonkami STARA PANNO.