Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawił mnie po rozmowie o sexie

Polecane posty

nikt po niej nie jedzie...maja inne poglądy i ok, ona ma prawo myslec po swojemu, on po swojemu, jesli szukasz kogoś z takimi zasadami to idz na spotkanie jakis kółek katolickich czy cos bo tam najpredzej znajdziesz kogos takiego...tylko nie rob z goscia chama, skoro ty masz jakas wizje to ok, ale gosc ma prawo miec inna, uznal,ze to mu nie pasuje i juz

Gość gość
autorkaa24 jak byś go kochała to byś zrobiła WSZYSTKO żeby nie odszedł!!! łącznie z oddaniem się mu więc po co kłamiesz? kogo oszukujesz nas czy siebie?

Gość gość
skoro zależy cie bardziej na ślubie ładnym i drogim niż na niby kochanym facecie to o czym my tu rozmawiamy? Powołujesz sie na zasady, ładne idee a w efekcie oprawę i zabawę stawiasz wyżej niż kogoś kogo kochasz, to sie hipokryzja zwie. zbieraj na slub 50 lat a potem zrób sobie go z dmuchanym facetem, który nie ma uczuć, popędu, zasad, poglądów i który nie będzie się wtrącał w twoją czystość :)

Gość autorkaa24
wcześniej temat sexu nie wypłynął. Spotykaliśmy się, zabierał mnie na kolacje, koncerty, na basen, na wycieczki. A rozmowy były takie bardziej o niczym. Wczoraj tak zaczął z buta nie wiem czemu. Jakbym wiedziała wcześniej to bym się z nim nie spotykała.

Gość gość
"Ślub bogaty chcę i będę mieć. Facet jak będzie mnie warty zarobi na to." Czemu facet ma zarobić na twój bogaty ślub? Nie zamierzasz pracować i zarabiać?

Gość gość
oddanie siebie żeby ktoś nie odszedł jest żałosne. Gdyby go kochała to by w ogóle nie stawiała czekania na idealny ślub nad jego osobę. I problemu by nie było.

Gość gość
a ile ty masz lat, że ty nie wiedziałaś? ha ha. prowokacja

Gość autorkaa24
pracuję i zarabiam ale facet ma zarabiać więcej oczywiście.

Gość autorkaa24
nie widziałam bo nie rozmawialiśmy o tym tyle. 25 mam on 27 a co?

Gość gość
Nie no to normalne że dwoje dorosłych ludzi się spotyka i wieku lat 27 nie myśli nawet o seksie tylko tak jak ty o misiach. I wcale juz nawet 14 latki nie skalają się myślą o seksie...co ty.

Gość autorkaa24
myśleć sobie można ale byliśmy razem rok myślałam że chce tego co ja. Powiedziałby wcześniej. A nie. Narobił mi nadziei i zostawił z takiego powodu

Gość gość
27 letni facet miałby żyć jeszcze kilka lat bez seksu aż zarobi na bogaty ślub. ☺ A i to nie jest pewne czy po ślubie byłby seks. Zaraz by się okazało, że ona nie lubi seksu, a skoro nie lubi to nie będzie się zmuszała i sprawiała sobie przykrości. Od faceta pewnie będzie wymagała, że skoro kocha to seks nie jest najważniejszy. Tylko pieniądze.

Gość gość
A dlaczego tak niby sobie myślałaś skoro ci nie powiedział? A skoro nie powiedział to czemu nie zapytałaś? Język ci ucięło?

Gość autorkaa24
nie wiem czy lubię czy nie. Jestem dziewicą. Tak pieniądze są ważne. Nie chce jak koleżanka zbierać 2-3 lata na wakacje. Bo skoro nie było rozmowy na początku wystarczało mu całowanie mnie w policzek to myślałam że to mu wystarcza i tematu nie poruszałam

Gość gość
jeżeli zdrowa kobieta przez rok znajomosci nie chce uprawac seksu to ma dośc niskie libido. Nie warto sie z taka wiązac bo po ślubie seks tez bedzie okazjonalnie

Gość autorkaa24
nie wiem powtarzam jestem dziewicą. Dla mnie rok to za mało. Fajnie było jak mnie zabierał, jak kupował prezenty,jak go pokazywałam w towarzystwie, jak mogłam się chwalić gdzie byliśmy, co mi dał. Sądziłam że mu to wystarcza

Gość gość
Trochę dziwne, że czekał rok i tak nagle odszedł. Bez awantury, bez próśb.

Gość autorkaa24
po prostu cham co tylko na sex liczył

Gość gość
On liczył na seks a ty na pieniądze. Biznes się nie udał.

Gość autorkaa24
nie liczyłam na pieniądze chcę mieć kogoś na stałe kto po jakimś czasie będzie moim mężem

Gość gość
autorkaa24 no właśnie faktycznie dziwne że tak odszedł od razu, ja bym w tej sytuacji tak nie umiał odejść, rozmawiał bym z Tobą na ten temat może i zabrał do seksuologa bo to trochę jednak dziwne że nie pożądasz faceta :/

Gość autorkaa24
ja już pisałam że tu nie o popęd chodzi czy o porządnie ale o zasady. Jakby mi powiedział od razu to bym z nim nie była bo ja chcę się szanować. Czemu mówicie że chciałam pieniędzy?

Facet chciał to odszedł bo ja tez długo bym nie wytrzymała.I już nawet nie chodzi o ten seks ale o Twoje postrzeganie świata.Ty chcesz tylko brać,chwalić się przed znajomymi i rodziną a sama niewiele dajesz.Piszesz tylko o pokazywaniu przez mężczyznę co Ci kupuje,chcesz wielkiego ślubu,zero seksu i tak dalej.Masz jak dla mnie wredną i roszczeniową postawę.

Gość gość
że to kiepskie prowo ma aż 2 strony...?

Gość autorkaa24
Unmei Kobietę trzeba adorować i o nią dbać. On miał moje towarzystwo, ładną mądrą dziewczynę z zasadami. Lepszej nie zajdzie.

Gość gość
autorkaa24 źle podchodzisz do tego nie docierają do Ciebie racje, seks to dla facetów istotna sprawa, ale facet ciapa bo to można inaczej rozegrać już taką zatwardziałą katoliczkę kiedyś złamałem, wystarczyło ją pobudzić opowiadania plus dotyk zrobiły swoje nigdy jej nie mówiłem że chcę ale wciąż powtarzałem komplementy dałem jej poczucie bezpieczeństwa, miłość i wiesz co potem chciała codziennie hehehe po kilka razy sam nie wyrabiałem bo ile można, trafisz na odpowiedniego to zobaczysz jak zmieni się twoje postrzeganie świata.

Jak widać znajdzie.Jakbyś była taka najlepsza to siedziałby nadal przy Twoim boku.Ty dawałaś mu towarzystwo?On również je Tobie dawał,więc to nie jest argument.Proszę co mu takiego dawałaś,że lepszej nie znajdzie?

Gość gość
hehe super to pasuje idealnie do mojej kochanki ale zdzira :) pewnie teraz rozpacza głupia, a ja bzykam żonkę kochaną w jej cudna cipkę to jest dopiero d***** na maks

Gość autorkaa24
Co dawałam? Koledzy mu mnie zazdrościli. Jestem bardzo ładna, można ze mną porozmawiać bo jestem mądra. Komplementował mnie ciągle ale dotyku ja nie chciała. Tylko raz pocałowałam go w usta. Po co więcej? to tylko rok. Wy sex od razu macie?

Gość autorkaa24
no i mam zasady a to najważniejsze