Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkowa malina

Gdańsk, Gdynia czy Sopot?

Polecane posty

Kocham całe trójmiasto. Często tam bywam i sama zamierzam się tam kiedyś przeprowadzić. Chyba najbardziej lubię Sopot, ale jeśli chodzi o mieszkanie porównaj oferty cenowe, bo dojazd z miasta do miasta nie zajmuje wiele czasu :)

Gość miquell
Sopot i Alcatraz naprawdę się wyróżnia na tej liście.

Gość gość
W najbliższy weekend targi na Ergo Arenie, powinni je odwiedzić którzy mają zamiar kupić mieszkanie w Trójmieście, koleżanka mówiła o ciekawych promocjach na osiedlu Bernadowo Park, drugie miejsce garażowe gratis, niskie ceny, od 5,5 tys za m2 , warto pójść.

Gość gość
Od ośmiu lat mieszkam na gdańskim Chełmie. Miało być na chwilę, teraz nie wyobrażam sobie inaczej. Dzieci miały wtedy rok, drugie 5.

Gość Syrena87
Wszystkie 3 ;) nad morzę jeżdżę praktycznie co roku i od ładnych paru lat. ;) Kiedyś lubiłam Sopot ale teraz jest już tam dla mnie trochę za "głośno", w Gdyni znowu mega spokojnie dlatego już chyba 3 razy z rzędu jeżdżę do Gdańska. Polubiłam to miasto, klimat, knajpy, wracam tam też do ulubionej Szafarni 10 na dobry obiad. A tak na prawdę nie ma co się zastanawiać tylko odwiedzić całe wybrzeże ;)

Gość gość
Jeśli już chodzimy z dziećmi gdzieś na basen to najczęściej do Aquapark Reda. Mają tutaj bardzo fajną, wygodną zjeżdżalnię rodzinną między innymi. Są też rekiny, ale powiem szczerze, że jeszcze się nie odważyłam tam zjechać. Za bardzo mnie te rekiny przerażają ;-)

Gość ikx
Cześć, polecam Gdynię. To piękne miasto :) Często nocuję w pokojach w Gdyni. Np tutaj http://www.pokojewgdyni.pl/ . Polecam serdecznie bo mają dobrą lokalizację i odpowiedni standard :)

Gość gosha22p
Ja jestem za Gdańskiem. Gdybyś szukała mieszkania to pomyśl o osiedlu Alfa Park i dzielnicy Morena - http://alfapark.pl . Jakość wykończenia mieszkań jest naprawdę wysoka. Do tego ładna okolica - pełno drzew, stawy. No i dobre połączenie do centrum miasta, co dla mnie również jest sporym plusem.

Gość Nova Centrum Edukacyjne Gdynia
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy! www.nova.edu.pl zadzwoń do Sekretariatu szkoły 58 380 06 71 ul. Świetojańska 66 1 Gdynia

Gość gość
wciąż masz możliwość skończyć liceum i gimnazjum w trzy lata! zapisz się do nova ce, nie stracisz roku!

Gość NOVA CE Gdynia
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy!

Gość gość
polecam nova w gdyni! właśnie zapisałm się na 3 semestr do liceum :) panie w sekretariacie wszystko mi wyjaśniły, za nic nie płacę czego chcieć więcej

Gość Monika 78
Jestem obecnie słuchaczem Nova w Gdyni i bardzo polecam tą szkolę. Zajęcia bardzo ciekawe,pracujemy na dobrym sprzęcie,kadra nauczycielska świetna.Nie spodziewałem się że w szkole Policealnej może być tak wysoki poziom nauczania.Polecam.

Gość gość
Cieszymy się, że tak pozytywnie oceniacie naszą Szkołę! Rekrutujemy jeszcze na najbardziej popularne kierunki - Technik usług kosmetycznych i Technik informatyk! Mamy także kierunki roczne, np Asystent nauczyciela przedszkola, Rejestratorka medyczna, Specjalista ds. dietetyki! Zapraszamy do naszego sekretariatu w Gdyni przy ul. Świętojańskiej 66/1 - obok EMPIKU lub na naszą stronę internetową! Zdobądźcie z nami NOWE kwalifikacje, pozdrawiamy, NOVA CE!

Gość gość
polecam novą w Gdyni! kierunek asystent nauczyciela przedszkola świetny, zajęcia to czysta zabawa! jest super!

Gość gość
Nad morzem wszystkim polecam rozrywkę w postaci wynajmu jachtu czy skuterów wodnych. Sam miałem okazje pokusić się nie raz będąc w trójmieście, niezapomniane wrażenia. Osobiście korzystałem ze sprzętu wynajętego od firmy http://sunsail.pl/

Gość gość
Zawsze wynajmuje skutery wodne ze znajomymi z firmy Sunsail!

Gość Nova CE Gdynia
ostatnie wolne miejsca - nabór trwa!!! nova centrum edukacyjne w gdyni zaprasza do zapisów my nadal prowadzimy nabór!!! ostatnie kilka dni!!! nie czekaj!!! ul. świętojańska 66/1 gdynia

Gość gość
mi do gustu najbardziej przypadła Gdynia i tutaj ostatecznie zamieszkałam. W sumie to był trochę przypadek, bo akurat tutaj dostałam nową prace. Jeśli planujecie przeprowadzkę do tego miasta, to warto sobie spojrzeć na ten artykuł http://pomorskie-praca.pl/w-gdyni-brakuje-pracownikow/ , w których opisują jakich pracowników potrzeba w Gdyni .

Gość gość
Aquapark Reda jest dobrym miejscem na wyjście razem z dziećmi. Jest bezpiecznie, atrakcji multum, i też cały aranż w stylu piratów z karaibów czy innych motywów pirackich podoba się dzieciakom. Rekiny pływają w specjalnym basenie jakby nigdy nic, świetnie to wygląda, można się przerazić na początku, zwłaszcza jak ktoś kiedyś Szczęki oglądał, ale jest bezpiecznie, nie ma się czego bać. W każdym razie nie słyszałam żeby kogoś zjadły...

Gość gość
Ja mogę polecić Gdynię, sama często tutaj przyjeżdżam kiedy mam chwilę wolnego :) Mogę polecić też z tych wyjazdów tanie noclegi gdynia. Nocuję najczęściej tutaj http://www.pokojewgdyni.pl/ . Mają dobre ceny jak na ścisłe centrum miasta :)

Gość gość
Polecam Nova w Gdyni. :)

Gość gość
Polecam Nova, fajna szkoła :D

Gość gość
Ja również polecam GDYNIĘ <3 A pro po osób wyżej, to ja też się tam uczyłam i to właśnie w Gdyni :D

Gość gość
Dlaczego mówi się "Trójmiasto", a nie "Szcześciomiasto"? Przecież Rumia, Reda i Wejherowo też się stykają granicami i jest to tak jakby jednak całość z Gdynią, Sopotem i Gdańskiem. Zresztą jedynymi dużymi miastami są w tej grupie tylko Gdańsk i Gdynia, a Sopot to małe miasteczko, mniejsze nieco od Wejherowa. Gdańsk i Gdynia to Ekstraklasa wśród miast polskich, a Sopot to taka jakby okręgówka.

Gość gość
Mógłbym podpowiedzieć taksówki od City Plus na pewno. Jakościowo to chyba jest najlepsza oferta w 3city, a co do cen to myślę że jakby zrobić zestawienie z innymi wiodącymi markami to nie wyszliby źle. Zwłaszcza jeśli chodzi o transport po Gdyni, Rumi i Redzie jest tanio. Dokładny cennik z uwzględnieniem poszczególnych miast jest na www.cityplustaxi.pl .

Gość gość
Mnie się dobrze jeździ samochodami od City Plus (ich stronka z cenami – www.cityplustaxi.pl ). Jak dla mnie w tym momencie mają najlepszą ofertę w Trójmieście. Cena jest rozsądna, zasięgi mają duże no i ostatnia sprawa że rezerwacja kursu trwa krótko, na auto nie trzeba siedzieć i czekać przez długie kwadranse.