Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruiakad

Niby faceci szukacie kobiety z klasą

Polecane posty

Gość mruiakad

Niby faceci szukacie kobiety z klasą, a na ulicy patrzycie na pierwsze lepsze krótkie sukienki, spódnice,spódniczki, mocno wyeksponowane piersi wręcz wulgarnie, gdzie tu logika? Ciekawi mnie ten temat od lat. Swoje lata mam już na karku, ale kiedy słyszę, bo ja szukam kobiety z klasą, a w tym momencie przechodzi laska, która wręcz wywala piersi i dupsko na światło dzienne wzrok faceta od razu pada na Nią, czy to jest kobieta z klasą raczej nie?Czy kawałki ciała nawet wulgarnej dziewczyny potrafią tak namącić w głowie?

Gość gość
To, że szuka kobiety z klasa to nie znaczy ze może se popatrzeć na inne ? :P

Gość gość
dlaczego "nią" piszesz z dużej litery?

Gość gość
a może kobiety z klasą szukają do czego innego a do czego innego tych wulgarnych

Gość gość
kobiet z klasą szukają mężczyźni z klasą, to chyba oczywiste. inna sprawa, że różni ludzie różnie mogą rozumieć słowo "klasa". mój eks np. uparcie twierdził, że lubi mądre, oczytane, wygadane babki, a jak co do czego przyszło, to związał się z kobietą, która nawet matury nie ma, a jedyne, co czyta, to wyciągi bankowe swoich kolejnych facetów, bo jawnie i od zawsze przyznaje, że ona pracować nie lubi, zbyt mądra nie jest i bez faceta i jego forsy zginie. jest za to miła, sympatyczna, stara się dbać o dom, własnego zdania zbytnio nie ma i to jest chyba to, co przyciągnęło mojego eks, zwłaszcza po takiej heterze jak ja :P

Gość gość
do goscia z 18:33 nie ma jak sobie wytlumaczyc, ze porzucil cie dla innej, bo woli 'gorsze' dziewczyny. ty ostatecznie cos soba reprezentujesz :-P jestes samodzielna, inteligentna i zaradna, a faceci przeciez wola takie byle co. poprawia wam to samopoczucie?