Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

W łóżku z obcokrajowcem

Polecane posty

Gość gość
nie wyobrazam sobie zeby czarny kootas mial mnie penetrowac, stracilabym caly szacunek do siebie, to takie obrzydliwe jakby z koniem czy malpa.

Gość gość
wazne zeby wpadl w oko to moze byc ;D ale nie chcialabym byc z murzynem :))

Gość Lejlaa
Murzyna bym nie tknela, nie jestem rasistka - po prostu kompletnie nie pociaga mnie ten typ urody. Ale sex z moim obrzezanym przyjacielem jest fantastyczny :D

Gość gość
Laska porównała czarnego do konia lub małpy :D

Gość gość
no niestety ale wgladaja jak orangutany, wary grube na caly pysk, nos szeroki jak u malpy, jedynie bialka sie swieca - tez jak malpie, no i ten malpi chod.

Gość gość
Polacy też mają małpi chód i buraczany wygląd

Gość gość
moj maz Polak to ciacho, to ze ty mialas burakow wsiowych to swiadczy o twojej inteligencji i urodzie :)

Gość gość
gosc 13,30 hahahaha jestes udana ;D

Gość gość
Nie miałam, mieszkam zagranicą, to na temat polskich mężczyzn z moich obserwacji. Ps. Nie mieszkam na Leyton.

Gość gość
Polak ciacho :D Dobre Można się uśmiać

Gość gość
Moj Polak,chociaz nie maz jest super przystojny...Wysoki brunet z niebieskimi oczami.I musialam wyjechac z Polski,zeby go spotkac ;)

Gość gość
"Moj Polak,chociaz nie maz jest super przystojny...Wysoki brunet z niebieskimi oczami.I musialam wyjechac z Polski,zeby go spotkac" xxx a gdzie pracuje ten polaczek? na budowie czy na taśmie produkcyjnej? :D nie oszukujmy się, polscy faceci za granicą to gowna i tyle. za granicą lepiej brać tubylców, a nie przyjezdnych.

Gość gość
Najważniejsze ze w domu po polsku śpiewamy oglądamy polskie komedie i obchodzimy polskie święta a nie jak ty z ciapakiem tylko bunga bunga was łączy .:-)

Gość gość
o 23.20-bito cie po glowie,czy tak od urodzenia?

Gość gość
nie lubie ich i któraś wyłapie to oczywiste

Gość gość
"Najważniejsze ze w domu po polsku śpiewamy oglądamy polskie komedie i obchodzimy polskie święta a nie jak ty z ciapakiem tylko bunga bunga was łączy" xxx A to tylko z polaczkiem można śpiewać i obchodzić święta? :D To że nie jestem z polakiem nie oznacza że jestem z ciapakiem, murzynem czy innym gownem :D Mój facet jest białym Katolikiem :D Dodatkowo jest KIMŚ i wiele w życiu osiągnął ;) Nie to co twój robol :D

Gość gość
Co osiągnął twój katolicki śmieć? ? Ps. Ja mówię o polskich filmach i polskich piosenka ch a nie murzynskich tam tamach z buszu twojej czarnej małpy

Gość gość
Katolicki śmieć? :D A ty kim jesteś? Żydem? :D I już widać twoją frustrację i zazdrość bo ty gnijesz ze swoim fizolem gdzieś w Anglii a mi się powodzi całkiem nieźle ;) No ale trzeba było mieć trochę ambicji i pokończyć szkoły i kursy ;) A teraz siedź cicho i nie narzekaj :D I chyba masz kompleks na tle czarnuchów, mimo że z żadnym murzynem nie jestem ty i tak mi to wmawiasz mmm cóż za argumentacja :D A o moim białym partnerze i o przebiegu jego kariery możesz sobie poczytać w necie ;) Ale obawiam się że ty i twój robolek nie wytrzymacie tego psychicznie i żółć was zaleje z zazdrości ;) Miłego dnia :D 🖐️ PS ty tu siedzisz 24h/7? ;)

Gość gość
No zobacz. Ty też tu siedzisz a twoj nigger na drzewie. Zaczęli obrady sejmowe ? Jak się gałąź złamie to rząd upadnie:-X:-):-)

Gość gość
Ta z 12.15 ma takiego samego uja emigranta golodupca jak i ona sama nędza i rozpacz Na bank rumun.

Gość niemca zechciala
w odniesieniu do poprzedniej strony to co jest zlego w byciu z niemcem? ja mam meza niemca, jest swietnym czlowiekiem, uprawiamy cudowny seks, podarowal mi wspaniale lata zycia i jestem z nim szczesliwa, nie chce miec nikogo innego. kazdemu tu zycze takiego zwiazku jaki ja mam. a polscy panowie jak maja problemy z polkami co czemu nie straja sie o wzgledy brytyjek, niemek czy holenderek? droga wolna, granice sa otwarte.

Gość gość
wlasnie tez zastanawialam sie co one chca od tych niemcow! ;/

Gość gość
zal mi tych wszystkich kobiet, które muszą szukać faceta za granicą. mam męża polaka i nie wyobrażam sobie innego partnera w łóżku. spełnia WSZYSTKIE moje zachcianki (i odwrotnie) mimo, że jestem mega zboczona :D

Gość gość
od razu widać że ta niby "kobieta" od faceta polaka z godziny 12:08 to facet, jakiś zakompleksiony cwel :D:D:D wiadomo że żadna go nie chce, siedzi głąb na babskim forum i pluje jadem :D:D

Gość gość
heeehee gosciu powyzej masz racje ;p ale mnie rozbawilas ;P

Gość gość
Żałosny jesteś gościu że sam siebie popierasz. :-):-)

Gość gość
wole polki te które wolą polaków te co szukają obcych to mam je zwyczajnie w d***e .

Gość gość
'a polscy panowie jak maja problemy z polkami co czemu nie straja sie o wzgledy brytyjek, niemek czy holenderek? droga wolna, granice sa otwarte.' 1 hahahahahaha ja Ci odpowiem :D🖐️ bo żadna normalna kobieta nie weźmie sobie polaczka! po co ma się męczyć z jakimś gburem i prostakiem w dodatku brzydalem skoro może sobie mieć o wiele lepszego faceta ze swojego kraju. nawet Polki nie chcą polaków a co dopiero cudzoziemki hahaha :D:)

Gość gość
tak racja zadna kobieta juz polaka nie chce!!! no niektore napewno sie znajda co chca ale takie co nie maja doczynienia z obcokrajowcami ;D

Gość gość
gość wczoraj tak racja zadna kobieta juz polaka nie chce!!! no niektore napewno sie znajda co chca ale takie co nie maja doczynienia z obcokrajowcami ;D Otóż to.