Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość octowapaniiisj

TYLKO SZCZERZE naplułyście kiedyś komuś do talerza kubka

Polecane posty

Gość octowapaniiisj

ja czasami teściowej pluje do kawy

Gość uuu i aaa
ja kiedyś naharhalem takiej wiedźmie z pracy do kubka,innej spuściłem powietrze z roweru,zaiwaniala kilka kilosów z buta i taszczyła rower za sobą,dobry jestem,co?:classic_cool:

Gość gość
jak pracowałem w restaruacji jako kelner :p to nie takie rzeczy sie robiło :D kiedyś koleś mnie szturnął jak juz mu kładłem talerz na stół (pamiętam że devolaya zamówił) i rypło wszystko na podłoge, on zaraz ze przeprasza itp, ja mówie ze ok, ze damy nowe, ale pozbierałem to z podłogi, na kuchni to tylko ułożyli na nowym talerzu i spowrotem na sale, a gościu zadowolony :D albo kiedyś taka kolesiówa była taka damuleczka pieprzona i ja czasami byłem przy robieniu i wydawaniu śniadań rano i ona se zażyczyła jajecznice, to jej do patelni nacharałem taką zieloną flegme odkrztuszoną, potem na to wybite jaja, sól, pieprz wymieszać i koleśka sie zajadała ze smakiem :D

Gość gość
śniadań, bo to była restaruacja przy hotelu*

Gość gość
nie, ale żałuje że tego nie zrobiłam, ba nakładając ciastka szłam myć ręce a teraz się zastanawiam po jaki ch*j?

Gość gość
nie, nie jestem ani wariatką ani psychopatką by to robić ktoś kto tak się zachowuje albo jest maga niedojrzały albo ma problemy z psychiką

Gość Monique87908089
gorzej, kiedyś jak byłam u znienawidzonej koleżanki umyłam jej szczoteczką kibel od środka :D tzn przetarłam i nie spłukałam . nie żałuje bo jej się należało kiedy mnie obmawiała bez powodu i chciała mi popsuć opinię

Gość gość
Tak szefowej ale to nie ja plułam tylko patrzyłam jak inne to robią Zresztą w zależności o stopnia natężenia jej nerwów w tej kawie różne rzeczy lądowały. Jednym słowem jak furiatka wpadała w furię to za 10 minut potrafiła usnąć w swoim fotelu. Dlatego strzeżcie się szefowie bo wasza pogarda rodzi niebezpieczną nienawiść!

Gość gość
17.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ktos kto tak robi czasami widzi w tym całą gamę uzasadnień w tym również o niezrównoważenie psychiczne posądza swą ofiarę.

Gość gość
ja tak szwagrowi którego nie lubię bo tesciowa go niańczyła obiadkami mimo że ma żonę. i jeszcze kupą umazałam słomkę do picia od kubka który należał do syna szwagra hahahahahahaa

Gość gość
Nie wiem czy mycie szczoteczką kibla może coś zmienić w życiu klasycznej furiatki bo one na ogół jedzą z psiej miski zatem dodtakowa ilość bakterii im nie zaszkodzi.

Gość gość
i jeszcze szczoteczką do zębów drugiego szwagra też kibel w środku dotykałam i moczyłam w tej wodzie kiblowej buahaahhaahhahaahahah

Gość anilol
ja nasikałam tesciowi na pędzelek do golenia

Gość gość
jesteście obrzydliwi:o normalny CZŁOWIEK tak nie robi

Gość gość
ja zawsze w windzie dłubie w nosie i zostawiam kozie pułapki na przyciskach :D

Gość gość
kiedyś znienawidzonej nauczycielce umazaliśmy drzwi do mieszkania w psiej kupie

Gość gość
ja czasem spluwałam do kawy szefa. I tego nie żałuję Raz miałam pomysł, żeby tam nasikać, ale to byłoby przegięcie.

Gość Malwinaaaaa
I dlatego nie jadam w restauracji tzn nie wkurzam kelnera , bo wiem jakie numery robią .Jest jedna zasada nie wkurza się ludzi co maja do czynienia z twoim jedzeniem .Ja słyszałam ze do coli ktos nasikał , albo historia jedna która zapamietam do konca zycia .Facet przychodził i wkurzał kelnera , ten sie raz tak wkurzył ze nacharchał mu do jedzenia zsikał sie do coli i podobno fuuuu zrobił kupę i mu powrzucał do jedzenia , potem zadzwonił za pare dni do klienta i mu o tym powiedział .Facet nigdy sie juz nie pojawił w restauracji :P

Gość gość
dokładnie, jak idziesz do restauracji to lepiej nie wkurzaj kelnera i nie wybrzydzaj bo na bank ci napluje w talerz :D

Gość gość
zależało od tego, jak szef mnie w*****ł tego dnia, a potrafił być naprawdę w*********y. Plułam obowiązkowo po papierosie, żeby miało aromat.

Gość karrolka
słuchajcie, jak pracowałam w barze, to takie akcje były na porządku dziennym. Plucie do piwa, czasem nawet piss, jak ktoś był mocno w*********y.

Gość gość
mnie chyba nikt nie przebije! tak nienawidziłam tesciowej ze jak lezala w szpitalu to upiekłam ciasto z masą kakaową do masy wmieszałam własne g***o- tak aby było ale zeby zapachu nie poczuła. Poszłam z tym ciastem i patrzyłam jak wp*****la :D

Gość karrolka
oczywiście nie zwykłym klientom, tylko jakimś nawalonym, co jest dość często. Wypiją wszystko byleby miało procenty... nawet z wydzielinami barmanki.

Gość karrolka
bazienka: i jak często stosowałyście?

do kelnera- nie zasługujecie na napiwki dlatego ode mnie nic nie dostaniecie:D przyjdę raz dam wam do zrozumienia że możecie liczyć na spory napiwek , będziecie koło mnie latać jak z oparzonym tyłkiem a później zapłacę wyłącznie za to co zamówiłam a Wy nie dostaniecie nic! :D

Gość Malwinaaaaa
Właśnie Gajga raz tylko pójdziesz :) I co dalej ?więcej juz się nie bedziesz mogła pojawić bo kelner - kelnerka to pamiętliwa bestia :)

Gość gość
to i tak ci naplujemy zapobiegawczo-prewencyjnie :D

Gość karrolka
z takich innych rzeczy, to czasem zdarzało się rozładowywać napięcie na zapleczu np tłuczeniem kieliszków. Raz był nawet konkurs: kto fajniej stłucze. Wygrała laska co ostro skopała ze stołu obcasem. W sumie fajne czasy.

Gość Malwinaaaaa
Jeszcze jedno Gajga , doświadczony kelner wyczuje czy dostanie napiwek czy nie , młody nie wyczuje .Dlatego nie badz taka pewna ze kelner bedzie latał koło ciebie :)

hahaha, stołuję się w domu bo mnie na co innego nie stać:D więc co jakiś czas mogę wybrać sobie inną restaurację przy wielkiej okazjii:D :D :D.