Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość octowapaniiisj

TYLKO SZCZERZE naplułyście kiedyś komuś do talerza kubka

Polecane posty

Gość gość
Teraz wyobraźcie sobie że umieracie i trafiacie w miejsce w którym albo zjecie kupę i popijecie szczochami albo tortury i palenie w ogniu. Warto było?

Gość karrolka
ja w sumie nie żałuję tego co robiłam, nie odbiegałam zbytnio od normy.

Gość gość
patologia

Gość karrolka
patologia? dlaczego? jak sobie ktoś zasłużył...

Gość gość
Karrolka pożałujesz jak po śmierci odkryjesz że nie umarłaś, ale też nie żyjesz... Jak trafisz w takie straszne miejsce i sytuacje które stwarzasz, które nie są dobre a ty ich nie żałujesz.-Wtedy pozbawiona złudzeń będziesz mogła poczuć się naprawdę winna.

Gość Malwinaaaaa
No pewnie ze mozesz Gajga , tylko ja to bym sie spytała czy wszystko ok było czy moze jedzenie nie smakowało i to tak przy całej sali :)No jezeli bys stwierdziła że wszystko ok to bym sie zapytała dlaczego Pani napiwku nie zostawiła jakby serwisu u nas nie było oczywiscie .Bo wiesz kazdy normalny kulturalny człowiek zostawia napiwek

Gość gość
Ja bedac u kolegi naplulam jego dziewczynie do tubki z maseczka do twarzy. Bardzo sie nie lubilysmy :)

Gość gość
Tylko mi niemów Karollka że nie wierzysz w życie po śmierci bo, to, akurat niczego nie zmieni.

Gość karrolka
spadaj

Gość gość
Karollka wierzy że dożyje 100lat i jakoś to będzie.

Gość gość
Karollka Powie tym ludziom spadaj i oni sobie pójdą dając jej spokój :D

Gość karrolka
widzę, że was to kręci. To już historia. Było kilka lat temu.

napisałam tak po tym co tu przeczytałam:D wkurzyłam się! wykorzystują to gdzie pracują , niestety nie każdy tak może się odegrać:-/ , wątpię czy wszyscy ci kelnerzy/rki wyczuleni na traktowanie są tacy uprzejmi dla innych np: sprzedawczyń w sklepie, co one mogą zrobić- napluć do buta? . Wstyd!

Gość Malwinaaaaa
Karrolka a nie płaciliscie za szkło , co tlukliscie ?

Gość gość
Karollka i inni młodzi gniewni będą o tym myśleli już za jakieś 25 lat inaczej Już nie będą się tym chępić tak jak teraz.

Malwinaaaaa No pewnie ze mozesz Gajga , tylko ja to bym sie spytała czy wszystko ok było czy moze jedzenie nie smakowało i to tak przy całej sali usmiech.gif No jezeli bys stwierdziła że wszystko ok to bym sie zapytała dlaczego Pani napiwku nie zostawiła jakby serwisu u nas nie było oczywiscie .Bo wiesz kazdy normalny kulturalny człowiek zostawia napiwek ------ a jeszcze - czy mnie ktoś daje napiwek?

Gość karrolka
przecież nie robiłyśmy tego nagminnie. Od czasu do czasu. Na barze i tak idzie trochę szkła, stuczonego przez klientów, więc to nie były jakieś ilości, żeby ktoś robił o to jakieś halo.

Gość Malwinaaaaa
Gjga to zalezy gdzie trafisz , wszedzie są buraki .Ja nigdy nie naplułam nikomu do jedzenia czy coli bo po co w inny sposób mozna sie odegrać naprawdę no ale to trzeba być doswiadczonym jezeli chodzi o gastronomie :)Nie bede pisała co mozna zrobić i jak bo po co

Gość gość
Wiadomo najpierw jest się dzieckiem potem buntownikiem a najtrudniej stać się człowiekiem Na ogół nie jest to możliwe bez potomstwa

Gość Malwinaaaaa
No nie wiem czy ci ktos daje czy nie , ale jak napisałam wyżej normalny i kulturalny człowiek zna zasady Savoir vivre :)

Gość gość
patologia

Gość karrolka
bazienka: a tłukłyście coś?

Savoir vivre? :D napisał je kelner? :D Szkoda że zapomniał o innych pracujących w pocie czoła. :D

Gość gość
Bazienka bo z takimi ludzmi trzeba krótko Ty proponując mu na wynos byłaś zwyczajnie nadgorliwa! Powinnaś podejść do niego powiedzieć ,,przykro mi zamykamy, zapraszamy jutro" Nie obsługujesz klienta z pięć dwunasta tylko dlatego że boisz się reakcji szefa.

Gość gość
Nie potraficie walczyć o swoje! Nasrać i napluć każdy po tajniaku by potrafił tylko po co? Wyobrażacie sobie że temu klientowi to zaszkodziło że nie smakowało? No a on pewnie nie poczuł albo go przeczyściło i na drugi dzień jest lżejszy o dwa kilo dzięki wam! Nie tędy droga! Sztuką jest umiejętność dbania o swoje interesy Postawienia się każdemu kto łamie wasze prawa! A wy jesteście w tym beznadziejni!

Gość Malwinaaaaa
Kelner ? przykro mi pudło Gajga , wiesz ja chodze po restauracjach i wiem jak sie powinien człowiek zachowac .Poza tym mam w rodzinie kelnera który pracuje 20 lat w tym zawodzie , i wiesz jak on okresla takich co nie daja napiwku obszczymurki :)a co pracy kelnera to jest bardzo cięzka kilka razy sie przekonałam co oznacza ten zawód .Kelner oprócz podawania jedzenia musi posprzątac ten syf który ludzie zostawiają , musi byc na nogach od 8 rano do 1 w nocy zalezy jaka restauracja , dzwigą stoły krzesełka , użera sie z klientami co wyzej sraja niz d**e maja i wykonuje wiele wiele innych czyności do których te czynnosci nie powinny do nich nalezec typu czyszczenie kibli bo szef tak chce .To tyle w temacie

Gość gość
Malwikaaa, kochanie - napiwki nie są obowiązkowe, ale mile widziane.Nie wiem niestety , czy Ty potrafisz rozróżnić jedno pojęcie od drugiego.

Malwinaaaaa - rozumiem że łatwo nie macie , ale nie tylko Wy. Nie będziemy się tu licytować o jedną umytą szklankę więcej i dlatego Wam się napiwki należą a innym nie. Przykro mi , ale w związku z tym jestem przeciwko napiwkom.