Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem po co dziewczyny chodzicie w wypchanych stanikach.

Polecane posty

Gość gość

ale wypchanych do granic możliwości. Nie mam dużego czy gigantyczne biustu. Raczej średni. I rozumiem usztywniane staniki, niewielką poduszkę żeby te cycki się trzymały, nie latały w tym staniku, nie opadały. Sama tylko takie kupuje. Ale większość to staniki gdzie poduszka jest tak gruba że szok. Normalnie czasem tej poduszki jest więcej niż tego cycka. Wczoraj kuzynka przyniosła mi stanik. Chciała mi go odsprzedać bo doszła do wniosku ze w obwodzie jest za ciasny. Ładny ale od razu zauważyłam sporo poduszkę. I odmówiłam. Ale uparła się żebym przymierzyła. Jak to zobaczyłam to aż mi się słabo zrobiło. Moje cycki były gigantyczne. Szok. Szkoda tylko że jak patrzyłam i dotykałam to widział i czułam nie pierś a watę, puch..coś strasznego.

Gość gość
ja jestem tego samego zdania, kogą one chcą oszukać? przecież jak przyjdzie co do czego to jak się rozbierze przed chłopakiem to będzie ''zaskoczony'' delikatnie mówiąc, a po za tym zawsze znajdą się osoby na ulicy z którymi miało się kiedyś kontakt i pamiętają, że nie miały takich cycków

Gość gość
po za tym zawsze znajdą się osoby na ulicy z którymi miało się kiedyś kontakt i pamiętają, że nie miały takich cycków Przejmujesz się ich opinią? Z resztą kto normalny rozpamiętuje rozmiar cycków lasek, z którymi się miało kiedyś kontakt :D Push-upy powiększają tylko o rozmiar, lub 2 to nie jest duża różnica i lepiej nosić taki stanik niż chodzić jak deska lub nieproporcjonalna, debile się nie czepiają czemu dziewczyna cycków nie ma (no nie urosły). Rozumiem dziewczyny, które nie stać na operację a chcą jakoś wyglądać.

Gość gość
a mnie nie urosły i pushów nie noszę bo nie znoszę. Mam centralnie gdziś, kto co o mnie sobie pomyśli.

Gość gość
do osoby wyżej- yyyyyyyy sory ale facec***amiętają świetnie takie rzeczy jakie która miała cycki bo to wzrokowcy

Gość gość
Mam miseczkę A/B, ale noszę też staniki materiałowe, bo mi się podobają:)

Gość gość
Kobieta z malymi cyckami to genetyczny bubel

Gość gość
No to będą mieć zagwozdkę :D Mało którą pamiętają, swoje byłe nie za dobrze ;)

Gość gość
do gościa z 14.20 być może ale co z tego?

Gość gość
Kobieta z malymi cyckami to genetyczny bubel No i proszę. Jednak bardziej komfortowo jest założyć stanik powiększający w nowym otoczeniu i nie mieć przylepianych różnych łatek.

Gość gość
przlepiane łatki kompromitują przylepiającego :)

Gość gość
To nie żadna łatka, to fakt

Gość gość
fakt że co? Że bubel? :D Wolę małe cycki i duzy intelekt niż mieć do czynienia z półgłówkami

Gość gość
Kobieta z malymi cyckami to genetyczny bubel x do prawdy? to cie zaskocze, osoba, ktora tak nazywa kobiety jest genetycznym bublem i ludzka sraka na poziomie mentalnym pawianow

Gość gość
Czy faktów.... "przlepiane łatki kompromitują przylepiającego" Kiedy? Co się dziewczyna nasłucha to jej.

Gość gość
Intelekt ? Trochę zalosne że zwykły człowieczek a poczuwa się jak by był drugim pitagorasem a to wszystko przez kompleks małych cycków, jakie to zalosne

Gość gość
nie mam kompleksów bo jestem facetem :D ,żałosne są takie półgłówki jak ty :)

Gość gość
Tak to już jest, że ludzka sraka na poziomie mentalnych pawianów ma większe przywileje od normalnej dziewczyny z trochę mniejszym biustem. A jakie dobrze obdarzone dziewczyny potrafią być wredne i namawiać pawianów, mimo, że brak cycków powinien wzbudzać współczucie a nie złość jakąś?

Gość gość
Prosze mi tutaj nie obrażać kobiet w jakikolwiek sposób. Małe cycki to nie bubel a normalna rzecz ale porono i gwiazdy TV po licznych operacjach wszystkiego zaburzają wam chyba wizję normalnego świata. A ze stanikami to chodzi mi o te z mega grubą gąbka a nie z taką cieniutką. Autorka!!!!!

Gość gość
Pocieszaj się dalej. Ale wiedz, że od tego cycki ci nie urosną. Pozdrawiam buble

Gość gość
Cycki nie urosną ale są pushe, protez mózgów niestety nie ma :D

Gość gość
Jak byś chciała wiedzieć to do p****li biorą suczki jak leci byle były młode i chude. Najczęściej w p****lach grają buble z deska na klatce, bo chcą się dowartościowac i leczyć swe kompleksy. Dlatego też gardze bublami z malymi cyckami, bo to często k***wy są

Gość gość
Ciekawe czy ciebie "bublu" wzięliby do p****la :D tam trzeba mieć wygląd. Jest popyt - jest podaż.

Gość gość
Najczęściej w p****lach grają buble z deska na klatce, bo chcą się dowartościowac i leczyć swe kompleksy. No raczej jest odwrotnie.

Gość gość
I tak bym nie chciała być z facetem, który obraża inne kobiety i nazywa "bublem", bo mają mały biust, a co z resztą, czy tkanka tłuszczowa na klatce piersiowej to wszystko:O?

push-up, jak sama nazwa wskazuje, wypchają biust do góry przez co nawet duże piersi lepiej się prezentują w niektórych ubraniach.

Gość gość
G***o prawda mam sporo piersi i jak założyłam stanik z poduszką wyglądałam obrzydliwie. Od razu było widać że ta druga połowa piersi nie jest moja. SYF jak dla mnie. Akceptuję jedynie małą poduszeczkę usztywniającą i podnoszącą pierś co by zwisów nie hodować. Mysle że wiele dziewczyn nie ma pojęcia jak komicznie wygląda w staniku, który ma poduszkę " wiekszą" niż jej pierś. Niestety większość pań wybiera jak najgrubsza poduszkę, kiedy o wiele cieńsza podnosi, ładnie modeluje pierś i optycznie ją nieznacznie powiększa a nie robi z niej wypchanego misia. ;/

Gość gość
Tak to już jest, że ludzka sraka na poziomie mentalnych pawianów ma większe przywileje od normalnej dziewczyny z trochę mniejszym biustem. x hahah co za debil takie bzdury wypisuje? Jeszcze nigdy i nigdzie nie widzialam, zeby cycata w jakiejkolwiek kwestii zyciowej miala wieksze przywileje, niz osoba z mniejszym biustem, ale autorowi tej wypowiedzi pewnie chodzi o burdele i p****le, wtedy sie zgodze- cycate maja wieksze branie. A w zyciu, zaden normalny facet nigdy nie bedzie sie sugerowac rozmiarem biustu, tylko tym co kobieta soba reprezentuje, ale tu autor takze ma na mysli siebie, bo jego nie obchodzi brak gornej jedynki i nieskonczona podstawowka u kobiety, tylko rozmiar jej cyca, czyli juz wiadomo kto to wypisuje, niewyzyty gimbus prawik.

Gość gość
Najczęściej w p****lach grają buble z deska na klatce, bo chcą się dowartościowac i leczyć swe kompleksy. x najczescie osoby, ktore obrazaja innych z powododu ich fizycznosci sami maja duuuzo wieksze kompleksy i dowartosciowuja sie tym, ze spuszczaja pomyje na innych, szkoda tylko, ze procz cycow i pustego lba nie masz nic wiecej

Gość gość
Tak to już jest, że ludzka sraka na poziomie mentalnych pawianów ma większe przywileje od normalnej dziewczyny z trochę mniejszym biustem. x hahah co za debil takie bzdury wypisuje? Jeszcze nigdy i nigdzie nie widzialam, zeby cycata w jakiejkolwiek kwestii zyciowej miala wieksze przywileje, niz osoba z mniejszym biustem, ale autorowi tej wypowiedzi pewnie chodzi o burdele i p****le, wtedy sie zgodze- cycate maja wieksze branie. A w zyciu, zaden normalny facet nigdy nie bedzie sie sugerowac rozmiarem biustu, tylko tym co kobieta soba reprezentuje, ale tu autor takze ma na mysli siebie, bo jego nie obchodzi brak gornej jedynki i nieskonczona podstawowka u kobiety, tylko rozmiar jej cyca, czyli juz wiadomo kto to wypisuje, niewyzyty gimbus prawik. Czytaj ze zrozumieniem.