Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem moze wybrzydzam chodzi o rozwodnika jeszcze zonatego

Polecane posty

Gość gość
Ano nie. Jak sie powiesi kochankę to mąż szybciutko wróci na łono. Bo rodzina jest pod ochroną.

Gość gość
prawie wcale o niej nie mowi a jak poruszam temat to mowi o niej zle ze zrujnowala mu zycie itd mowi ze mnie kocha i ale musi poczekac z wnioskiem troche dluzej bo jak zlozy za wczesnie to zona cos wykombinuje zeby bylo na jej strone i wtedy bedzie mial kolo tylka nie wiem o co chodzi a ja czuje ze chyba boje sie byc sama tak po prostu i wole miec jego niz samotnosc chociaz on bylby idealnym kandydatem na meza ojca itd bo zyjemy razem pod jednym dachem i widze ale przeciez jest zonaty:(

Gość gość
A on ma dziecko z tą żoną?

Gość gość
Kochanki zawsze sie tłumaczą, że jakie to one biedne i samotne. Bo qrwy powinny być samotne. I biedne.

Gość lamka 2
Identycznie mowi facet tej mojej kolezanki z pracy, tak mowie kolezanka, ale my sie przyjaznimy dlatego wiem jak to wyglada. Jesli nie jestes w stanie z nim zerwac to musisz czekac na rozwoj sytuacji poprostu. Ja uwazam, ze klasycznie sie zachowuje i ze najprawdopodobniej sie nie rozwiedzie.

Gość gość
nie chce mi sie w to wierzyc ze to moze byc klamstwo nie wyglada na takiego

Gość gość
Bo qrwy powinny być samotne. I biedne. - ale w wiekszosci wypadkow nie sa, bo sa cwane, biora po trupach i te zony zostaja same i samotne i biedne.

Gość gość
A wygląda na łajdaka, który zdradza żonę? A ty wyglądasz na szmatę sypiającą z żonatym facetem? No widzisz? Pozory mylą.

Gość lamka 2
Ale Ty patrz czy robi tak jak mowi, bo mowic mozna wiele.

Gość gość
Autorko Mnie zastanawia zachowanie Twojego żonatego rozwodnika........ Przepraszam ale jesteś chyba ( w jego oczach) wyjątkowo głupia skoro on pozwala sobie na takie kłamstwa-bajki i pewnie jest przekonany,że Ty w to wszystko wierzysz.Jak na moje oko to on sobie z Ciebie kpi (chyba)

Gość gość
Autorko jeszcze zapomniałam dodać,ze nie wybrzydzasz tylko dobrze myślisz

Gość gość
Bo qrwy powinny być samotne. I biedne. - ale w wiekszosci wypadkow nie sa, bo sa cwane, biora po trupach i te zony zostaja same i samotne i biedne. Myślę,że to większość zon ułatwia tym zdzirom to,ze one zostają same i samotne.Czy biedne? Nie każda.Dlatego apeluję do żon,nie wyręczajcie swoich k****arzy.Te qrwy nigdy nie doczekają się rozwodu.Żony wynajmijcie detektywa i będziecie "rozdawać karty".Zabezpieczajcie swoja/rodziny/ przyszłość.

Gość gość
'' on bylby idealnym kandydatem na meza ojca itd bo zyjemy razem pod jednym dachem i widze ale przeciez jest zonatysmutas.gif'' Babo, ty jestes niezle P/I /E/R D OLNÉT/A jak pytasz czemu, to przeczytaj sobie jeszcze raz to zdanie ,które SAMA NAPISALAS No biedna ty:D:D z taaakim IDEALEM byloby wam taaakdooobrze a on taaaki idealny máz bylby, tyle,ze on ma ZONÉ. buuuu:D:D:D:D proponuje jemu tobie i tej jego zonie - zmiencie wyznanie na islam i bedziecie wszyscy w 3k e idealnie zadowoleni

Gość gość
ty idiotko, facet ci pogrywa jak na fujarce a ty sie dajesz robic w balona dwa lata to wystarczajacy czas chocby na zlozenie pozwu.Nie zrobil tego,, wiec tego NIE CHCe FACET CHCE MIEC ZONE I CIEBIE MOWI CI TO, CO CHCIALABYS USLYSZEC I TYLE A TY TO LYKASZ JAK PELIKAN

Gość gość
no glupsza kochanke by trudno mu bylo zdobyc dwa lata kit jej wciska a ta jeszcze zadowolona:D:D

Gość gość
jeżeli wiesz że on jest w związku to nie widzę sensu tworzyć z nim nowego związku. Jeśli go bardzo lubisz to mimo wszystko musisz się z tym pogodzić. Może jeszcze kogoś znajdziesz.

Gość gość
ale ona wie, ze ma zwiazek. kit, ze facet jest juz zonaty, co to za problem:D:D

Gość gość
mi by nawet szkoda sliny, by na nego splunac, ale ona sie nawet daje...hmmm. Zycze zeby on sie rozwiodl,. ozenil z toba a potem, gdy mu urodzisz dziecko, znalazl sobie nowa mlodsza kochanke i postapil tak samo z toba , jak ze swoja obecna zona.

Gość gość
On nie chce zlozyc papierow bo jest w separacji jeszcze tylko ze nigdzie nie zlozyl papierow o separacje ale mowi ze i tak jest takie cos wazne mimo ze jest niesadowe no i musi pdczekac 2 lata bo tak chce

Gość gość
noi leci gnój w kulki a ty sie podniecasz...:D; wart pac pałaca...

Gość gość
musisz poczekać autorko,bo on tak chce!/ twoje słowa/ aleś ty tępa!