Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dallla1

Miesnie Kegla po porodzie

Polecane posty

Gość Dallla1

Czy cwiczenie miesni kegla po porodzie wam pomoglo wrocic do formy.Jak dlugo cwiczylyscie.Czy uzywalyscie kulek?

Gość gość
mięśnie kegla należy ćwiczyć PRZED porodem, wtedy są elastyczne i szybciej pochwa wraca do formy. Po porodzie (nie od razu oczywiście) też warto ćwiczyć, kulki nie są konieczny, wystarczy zaciskanie i rozluźnianie mięśni

Gość gość
Ja cwicze od wielu lat, nie codziennie ale co jakis czas. W ciazy,szczegolnie druga polowa staralam sie codziennie. Po porodzie zasugerowano mi (polozna), zeby zaczac od razu.. Rodzilam sn, kleszczowo, nacieta, popekana. Zaczelam delikatnie i tylko chwile na drugi dzien. Nie wiem czy pomoglo ale mysle ze tak. Bo pierwsze chwile gdzie siku mi sie chcialo czy kupe, ledwo utrzymywalam.. Ale szybko problem minal.

Gość gość
Ja cwiczylam po porodzie. Nie od razu. Zaczelam po kilku tygodniach. Dzieki cwiczeniom wszystko szybko sie obkurczylo i wrocilo do stanu sprzed porodu.

Gość Dallla1
Ja tez mialam kleszczowe 4 miesiace temu.Nie trzymanie moczu ponad tydzien.Ale teraz jakos nie to samo podczas seksu.

Gość gość
mogę wsadzić Wam moje jądro w pochwę i pozwolę uciskać mięśniami pochwy. zrobię to dla Was