Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydza mnie ludzie posiadajacy PSY_

Polecane posty

Dzizus:ODobra nieważne.Tylko nie odzywaj sie juz do mnie dzisiaj bo k***a strace cierpliwosc i kogos zabije. Na ch*j ja tu właziłem w ogole.Zegnam

Gość gość
dokladnie za to, ze jestes wulgarny, sorry ale bedac facetem w zyciu nie uzylabym zwlaszcza wobec kobiety/baby chocby najgorsza byla, takich slow: "Ale za to jutro z miła checia nasram ci w morde" (w ogole nigdy by takich slow nie uzyla), jak cie cos boli to po prostu nie czytaj, tak bedzie z pozytkiem i dla ciebie i dla innych bo jestes bardzo agresywny a tu mozna rozmawiac o wielu sprawach i jak sie z czyms nie zgadzasz - to trudno, ja tez z wieloma tematami tu sie nie zgadzam i ktore nawet jawnie lamia prawo, ale nie rzucam sie jak ty, trzeba przejsc do porzadku dziennego, nie wszyscy musza miec jednakowa opinie

Gość gość
"jak sie z czyms nie zgadzasz to trudno" - nie mozesz wyrazic swojego zdania na forum bo zostaniesz zjechany przez tabun kobiet przed okresem :D

Gość gość
gorzej jak niektorzy faceci maja permanentny "okres" ;)

Gość gość
jakoś w tym wątku kobiety pisały racjonalnie, a panu puszczały emocje. wyrażać zdanie przeciwne można zawsze, ale opinia to nie stek bluzgów - nie mylić :)

Tak się głupio składa, że na poczatku tej "dyskusji" zadawałenm dosyć proste pytania odnoszące sie bezpośrednio do tematu dyskusji. Autorke brzydzą psy bo lizą sobie jaja. Tak dokładnie napisała między innymi. Natomiast lizanie przez nią jaj swojemu małżonkowi uważa za całkiem w porządku. Nie wiem jak inni ale ja uważam to za niekonsekwencje zeby nie powiedzieć obłudę. Zostałem potraktowany jak idiota i podobnie nazwany. Jeżeli to mają być racjonalne argumenty to rzeczywiście byłyście panie super merytoryczne. Może ja tez nie mam ochoty kontaktować sie fizycznie z kims kto liże facetom jaja? Chyba ze autorka ma. Prawo sie brzydzic tym procederem sama go uskuteczniajac a ja juz nie mam prawa. To przepraszam

Gość gość
tam nie bylo slowa "jaja", tylko genitalia i ewentualnie tylek, ty nazywasz to dosadnie i wulgarnie, a moszne meska nazywasz "worem". ponadto bylo tam napisane o kolejnosci: pies lize swoje genitalia albo chodzi po ulicach wachajac mocz innych psow a nawet tylki im, a nastepnie dotyka wlasciciela pyskiem albo lize jezykiem. samo lizanie sobie przez psa czegokolwiek jest naturalne dla tych zwierzat i nie jest to oblesne samo w sobie. brzydzace niektorych jest to, co potem robia w relacji z czlowiekiem albo raczej to, na co mu czlowiek pozwala. mozesz brzydzic sie czymkolwiek chcesz, mozesz nawet zalozyc o tym temat, nikt ci nie broni, nie staje w konkury, wolna droga. nikt nie napisal, czy lize cokolwiek mezowi, zachowaj konsekwencje w czytaniu. zestawiasz psy z ludzmi, widze roznice miedzy lizaniem sie z psem, czego oczywiscie nie robie i CALOWANIEM sie z czlowiekiem, powiedzmy plci meskiej, jako ze jestem kobieta. jesli ty nie widzisz roznicy - trudno. argumenty sa tracjonalnie, tylko wystarczy uwaznie czytac. pozdrawiam.

Gość gość
lize jezykiem - tom napisala. :) ;) do ewentualnej dyskusji po Swietach

To napisz, ze po prostu brzydzisz sie psów a nie wymyślasz miliony argumentów zeby ta niechecia zarazic innych. Poza tym nie wiem co próbujesz mi wmówić? Ze jak brzydzi mnie lizanie męskich genitalìów to jestem zoofilem? Przy okazji: smacznego jajka:D

Gość gość
ani nie wymyslam, ani nie miliony, ani nie wmawiam, ani tym bardziej tobie. jest zdanie, jest i jego uzasadnienie, chyba tak to powinno wygladac. z cala pewnoscia tak. wlasnie tak po prostu jest napisane, w pierwszym poscie wylozone kawa na lawe. nie martw sie o zarazanie kogokolwiek czymkolwiek, trzeba duzo wysilku zeby zmienic czyjes poglady i trzeba chciec je u innych zmieniac, dyskusja to jeszcze nie perswazja. poza tym, nie wiem, dlaczego mialabym sie stosowac do twoich wskazowek odnosnie tego, w jaki sposb mam wyrazac swoje zdanie na forum (jesli nie uzywam wulgaryzmow pod okreslonym adresem i nie przesadzam z nieuzasadniona ironia), zakladajac dany temat? widze, ze strasznie mierzi cie ten watek, robisz ze swoich wypowiedzi maslo maslane, trzeba ci wszystko po kolei tlumaczyc, po czym wyskakujesz z kolejna glupota (przedostanie twoje zdanie) [rozumiem, ze temat jajek (jakichkolwiek) jest ci bliski, ale bez przesady, ten temat jest o psach]. troche dziwi mnie, ze nie jest ci wstyd pisac takie bzdury, chyba po prostu nie zdajesz sobie nawet sprawy z tego, co piszesz, i jak latwo mozna zbijac kolejne twoje wypowiedzi. tylko odswiezasz watek (spoko), dalsza moja dyskusja z toba jest bezzasadna. tez ci zycze smacznego, cokolwiek tam bedziesz jadl

Gość gość
a ja kocham ludzi któzy mjaa zwierzęta i sie o nie troszczą, żwierze jak człwoeik , cierpli , czuje itd

Gość gość
posiadanie i troska o zwierze to jak dla mnie za malo, zeby kochac kogos, tym bardziej, ze niestety znam paru ludzi (pewnie to efekt jakiegos problemu psychologicznego) ktorzy ida w dziwna przesade i zwierzeta traktuja lepiej od czlowieka. ogolnie rzecz biorac, cenie ludzi, ktorzy staraj sie byc dobrzy, a nie wybiorczo dobrzy. i dla ludzi, i dla zwierzat i dla szeroko pojetego srodowska

Gość gość84
Mnie zaś brzydzą takie osobniki jak autor, bo takim wiecznie nic nie pasuje i zawsze mają o coś do kogoś pretensje.

Gość gość
brzydza ludzie? to zostan pustelnikiem :) psy pewnie maja alergie na takie cholery jak ty :) a fuj!!! jak nic pachniesz permumą i dezodorantem do stop :classic_cool: 🖐️

Gość gość
a zebys wiedzial/a, jak zwierzeta mnie lubia - chociaz nie przesadzam z interpretacja, bo nie wierze w to za bardzo, by wiele to oznaczalo, mialam nawet kilka zwierzatek, w tym takze i psa :) - umarl smiercia naturalna. ni przypial ni przylatal, co? co do "uczuc" psow, hitler tez mial swojego ulubionego, esesmani w obozach takze (m.in. goth), takze ta hipoteza (czesto powtarzana lub sugerowana przez ludzi posiadajacych psy), ze milosc do psow ma swiadczyc o wielkiej wrazliwosci ludzkiej jest o kant... rozbic, w druga strone to samo. nie uzywam dezodorantu do stop. nie musze :) gosc84, twoj wpis jednoczesnie jest strzalem sobie w stope, znaczy, ze tobie tez cos wiecznie nie pasuje, skoro nie pasuje ci ten temat. daje sobie prawo do wyciagania tak rozleglych wnioskow o tobie na podstawie niewielu informacji, jak i ty o mnie. pozdro

Gość gość
gotuja to sie chyba twoje... hmm... ale z tym to do zony/dziewczyny. nie pociagasz mnie, za malo blyskotliwy jestes, no i ... masz psa :) tradycyjnie - pozdrawiam cie sherekhan i zycze duzo zdrowia :)

Gość gość
"Nie mam psa" x to fajnie (?). ale to nic nie zmienia w kontekscie propozycji, jakie wystosowales powyzej. :) niedosyt inteligencji, jaki reprezentujesz, i wulgarnosc - skreslaja cie na starcie juz w normalnej rozmowie, a co dopiero... dobranoc. :)

Gość cezzzik
A ja kocham psy i mam ich kilka. Mieszkam w domku z dużym ogrodem i mogę sobie na to pozwolić.Wolę je od niektórych ludzi. Nie wyobrażam sobie bez nich życia!!. Śpią w domu, na kanapach, w łóżku, wszędzie :) I co najlepsze, nikt u mnie w domu nie choruje na choroby odzwierzęce, o alergiach nie wspomnę. Nie pozwalam się lizać po twarzy, ale po rękach czemu nie? I mam w nosie, co myślą takie osoby jak Ty. Jak wracem do domu i widzę merdające ogonki i popiskujące z radości pyszczki wtedy czuję, że życie jest piękne. :)

Masz jakies omamy tudzież halucynacje biedna kobieto:( W dodatku twoj mąż ma male jaja… Szczerze współczuje. Pewnie nie możesz znieść widoku psów beztrosko liżacych sobie wielkie wory albo raczej miłość twojego życia nie moze. Z tego wszystkiego aby go nie ranic postanowiłas znienawidzić swoje pragnienia i dać temu publicznie wyraz. To doprawdy żałosne. Nawet bardziej niz twoje niczym nie uzasadnione przechwałki dotyczące rzekomej inteligencji jaka dysponujesz.

Gość gość
jak czytam takie tematy to się zastanawiam skąd się takie p****y biorą.

Gość gość
Jak wracem do domu i widzę merdające ogonki i popiskujące z radości pyszczki wtedy czuję, że życie jest piękne. v :) pies jest zawsze w humorze i radosny wita pana :)

Gość 21:42, Ty uważaj co mówisz, bo jak Cię tygrysek złapie, jak Cię przetrzepie, to ach :) ;) :) ... Będziesz później biegać za nim po całej kafeterii z wywalonym ozorem … Tak jak ja teraz biegam...

Gość gość
znaczy zuza miala seks z eM :classic_cool: łoj :classic_cool:

Gość gość
Psiarze, psiarze, gdzie jestescie kiedy wasze psy defekuja na ulicach? Merdajaco uciekacie :D

Gość gość
A dlaczego tylu milosnikow psow wywiesza na plotach tabliczki nt. swoich przyjaciol "Uwaga, zly pies"? A te agresywne psy, ktore atakuja dzieci swoich panow albo przyjaciol rodziny tez zawsze sa w humorze? Aha. Chyba wisielczym... :)

Taak. To straszne. Piata kolumna. Do tego golebie srajace na głowę i krety niszczace 90% plonow z ogrodkow dzialkowych. I oto mamy apokaliptyczna wizje cywilizacji oblezonej przez siły natury. To jest glupsze niz rasizm

Gość gość
Sherekhan, to ty masz jakies omamy, biedaku, nigdzie nie przechwalalam sie swoja inteligencja, nie pisalam o zadnych swoich mezach lub ewentualnych partnerach zyciowych i innych ("To tyle jezeli chodzi o twoje zalozenia"), no ale przeciez ty nie potrafisz czytac. Jestes prostym fanatykiem. A fanatykami, zwlaszcza tymi nie bardzo bystrymi, mozna dla poprawy kondycji odbijac niczym pileczka ping pongowa. Pingggg... Twoja obsesja na punkcie psich genitaliow jest zastanawiajaca, ale szkoda mi czasu na dywagowanie w tym obszarze twoich zainteresowan. Nie pokrywaja sie z moimi. Coz... PS. Ciekawe, czy znowu uaktywni sie twoja paranoja, jesli jutro zniknie stad kilka twoich przesyconych wulgaryzmami postow?