Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajusia88

Mój brat zwiazał się z idiotką i nie daje namówić się na rozwód.

Polecane posty

Gość kajusia88
Ja bynajmniej jestem magistrem, a nie ciołkiem po licencjacie jak ona. Jeszcze mu ta "miłość" bokiem wyjdzie i przyjdzie do mamy.

Gość gość
Magistrem po prywatnej uczelni zrobionym na wydziale pedagogiki czy socjologii?

Gość gość
"bynajmniej" ?? jelopie hahha to sie teraz skompromitowalas kolejny raz hahaha jestem bynajmniej magistrem hahaha sprawdz w slowniku co oznacza i kiedy stosuje sie "bynajmniej" ty tornistrze

Gość gość
Powiedzcie mi jak mozna porzucić rodzinę dla takiej przybledy? My mieszkamy u teściów, ale codziennie chodzimy do mamy na obiad, chodzimy i zapraszamy na imieniny- Nie wstyd ci tak matkę obżerać? Niby dorosła, wykształcona, odpowiedzialna, a matkę wykorzystuje. Z tym tłustym dzieckiem to pojechałaś he he. 4 kg to duże dziecko nie tłuste. Moje dzieci miały po 4,5 kg, jedna, tłusta, druga po prostu wielka. I co? Gorsze, bo "mutanty"? Wyrosły i są szczupłe. Weź se laska na wstrzymanie, niby masz wstrętną szwagierkę, a sama nie jesteś lepsza.:)

Myslalam ze mnie juz nic nie rozweseli dzisiejszego wieczora a tu taka niespodzianka :D

Gość gość
bynajmniej kąpletnie wszystko jasne ...

Gość gość
Dokladnie ty jestes pasozytem,jesz u matki mieszkasz u tesciow,a ty jestes taka sama przybleda dla rodziny meza co szwagierka dla ciebie!i brat odcial pepowine od matki czego ty nie potrafisz zrobic!i byc rodzinnym a objadac kogos codziennie to co innego!my z mezem jemy w domu i pozniej idziemy do tesciow czy moich rodzicow posiedziec pogadac...zastanow sie nad wczasami w Jaroslawiu Pani Magister KAPLETNA BYNAJMNIEJ!

Gość gość
Przeczytałam tylko to co napisała autorka w swoim pierwszym poście,wystarczy! Autorko, jeżeli to nie kiepska prowokacja, tym gorzej dla ciebie. Jesteś babą głupią, złośliwą i niewykształconą idiotką. Nie masz czym się nadymać, bo z ciebie kompletne dno.

Gość gość
też mam taką szwagierkę i teściową i nie raz próbowali rozwalić mój związek z męzem ale się nie udało jak najdalej od takich ludzi to diabły wcielone.

Gość gość
współczuje bratowej takiej suki w rodzinie jak autorka. Po pierwsze to co ty robisz-obiadki w domu, mieszkanie u teściów to się nazywa pasożytowanie-nikt kto ma godność i wykształcenie tak nie robi. Po drugie brat ma rację. Po trzecie brata nie mam, ale mój mąż ma rodzeństwo-woli posiedzieć ze mną i z dzieckiem niż jeździć w gości bo MY tworzymy rodzinę!

Gość gość
Z moim ojcem? Mieszka cały czas u mamusi, która tez go nastawia przeciwko nam. Rodzice nie sa po rozwodzie.

Gość gość
Jest zazdrosna i tyle! Ciekawa jestem czy gdyby jej mężuś był na każde zawołanie swojej rodzinki a ją totalnie olewał czy jej by się to tak podobało i czy byłaby dla niego taka tolerancyjna? Wątpię!!! Zadna kobieta tego nie lubi!!! Po slubie na pierwszym miejscu jest WŁADNA rodzina którą się tworzy z żoną i z dziećmi!!! Wiadomo trzeba szanować rodziców, odwiedzać w święta ale nie należy się wtrącać! Do autorki: czy próbowaliście tak szczerze porozmawiać z żoną brata? Może ma swoje powody? Może jest nieśmiała, może u niej w domu panowały inne relacje niż u Ciebie? Może miała problemy rodzinne w dzieciństwie i jest nieufna do ludzi a Twój brat ją pokochał taką jaka jest i może dla tego ona jest z nim tak związana i chce mieć go przy sobie? Czasami zwykła rozmowa wyjaśnia wszystkie niejasności! A z tym dzieckiem to pojechałaś!!!! Poza tym mamy XXI wiek. Ojciec jest również ważny w życiu dziecka. Dla dzieci relacje budowane od małego z ojcem są naprawde szczególnie ważne i potem procentują w dorosłym życiu! To mu się chwali że chce się zajmować swoim synem. Kobieta też musi odpocząć i zrobić coś dla siebie! Widać u nich związek opiera się na wyrozumiałości i partnerstwie. Twój mężuś pewnie nie jest taki co? Żal mi Cię dziewczyno chyba masz problemy z sobą i z poczuciem wł wartości. Twoje opisy aż kipią złością i zawiścią! Zazdrościsz jej tego wszystkiego i tego że bratu się układa, że oni są zaradni. Masz się za kogoś lepszegoa Ciebie mąż pewnie tak dobrze nie traktuje!Twoje wesele było z klasą a ich wieśniackie? Ja też bym wolała wyjechać w podróż do Grecji. Przynajmniej mają niezapomniane wrażenia i cudowne wspomnienia!!! Wesele trwa tylko jeden wieczór a małżeństwo ma przetrwać całe życie! Po co pchać się w kolosalne wydatki, pożyczki itp? Twi rodzice na Twoje wesele pewnie wzieli pożyczkę którą będą spłacać latami co? Widać że jesteś rozpieszczona i rozkapryszona. A o klasie nie masz zielonego pojęcia sądząc po Twoim zachowaniu...Na pewno Twoja szwagierka też odczuwa Wasze emocje i to jak ją odbieracie i pewnie dla tego odpuściła i nie chce się do was zbiżyć bo na starcie ją przekreśliliście. Inna dziewczyna na pewno rzuciłaby Twojego brata już z tego powodu że ma taką rodzinkę jak Wy! Wątpię czy któraś by tak wytrzymała!!!!

Gość gość
Jest zazdrosna i tyle! Ciekawa jestem czy gdyby jej mężuś był na każde zawołanie swojej rodzinki a ją totalnie olewał czy jej by się to tak podobało i czy byłaby dla niego taka tolerancyjna? Wątpię!!! Zadna kobieta tego nie lubi!!! Po slubie na pierwszym miejscu jest WŁADNA rodzina którą się tworzy z żoną i z dziećmi!!! Wiadomo trzeba szanować rodziców, odwiedzać w święta ale nie należy się wtrącać! Do autorki: czy próbowaliście tak szczerze porozmawiać z żoną brata? Może ma swoje powody? Może jest nieśmiała, może u niej w domu panowały inne relacje niż u Ciebie? Może miała problemy rodzinne w dzieciństwie i jest nieufna do ludzi a Twój brat ją pokochał taką jaka jest i może dla tego ona jest z nim tak związana i chce mieć go przy sobie? Czasami zwykła rozmowa wyjaśnia wszystkie niejasności! A z tym dzieckiem to pojechałaś!!!! Poza tym mamy XXI wiek. Ojciec jest również ważny w życiu dziecka. Dla dzieci relacje budowane od małego z ojcem są naprawde szczególnie ważne i potem procentują w dorosłym życiu! To mu się chwali że chce się zajmować swoim synem. Kobieta też musi odpocząć i zrobić coś dla siebie! Widać u nich związek opiera się na wyrozumiałości i partnerstwie. Twój mężuś pewnie nie jest taki co? Żal mi Cię dziewczyno chyba masz problemy z sobą i z poczuciem wł wartości. Twoje opisy aż kipią złością i zawiścią! Zazdrościsz jej tego wszystkiego i tego że bratu się układa, że oni są zaradni. Masz się za kogoś lepszegoa Ciebie mąż pewnie tak dobrze nie traktuje!Twoje wesele było z klasą a ich wieśniackie? Ja też bym wolała wyjechać w podróż do Grecji. Przynajmniej mają niezapomniane wrażenia i cudowne wspomnienia!!! Wesele trwa tylko jeden wieczór a małżeństwo ma przetrwać całe życie! Po co pchać się w kolosalne wydatki, pożyczki itp? Twi rodzice na Twoje wesele pewnie wzieli pożyczkę którą będą spłacać latami co? Widać że jesteś rozpieszczona i rozkapryszona. A o klasie nie masz zielonego pojęcia sądząc po Twoim zachowaniu...Na pewno Twoja szwagierka też odczuwa Wasze emocje i to jak ją odbieracie i pewnie dla tego odpuściła i nie chce się do was zbiżyć bo na starcie ją przekreśliliście. Inna dziewczyna na pewno rzuciłaby Twojego brata już z tego powodu że ma taką rodzinkę jak Wy! Wątpię czy któraś by tak wytrzymała!!!!