Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwefdwa

mój facet to osioł wypił dziś 4 piwa

Polecane posty

Gość dwefdwa

zadzwonił i od razu wiedziałam że coś pił :O rzadko kiedy nie wypije piwa po pracy ale kurde dzisiaj :o w Wielki Piątek mógł sobie odpuścić :o Nie jestem jakąś praktykującą katoliczką, on tym bardziej ale nie wiem dlaczego nie mógł sobie chociaż dziś dać spokój :/

Gość dwefdwa
przesadzam? :o

Gość gość
drugie pije, o co tym piątkim chodzi?

Chyba trochę tak. Dla jednych to wielki piątek, dla innych początek długiego weekendu

Gość gość
Ja przed chwilą kupiłem osiem i nie zawaham się ich jeszcze dziś wypić. :classic_cool:

Gość gość
mój były tez tak chał piwska. potem sie okazało, ze bez piwska zyc nie moze i kazdy problem zamiast omawiac ze mna zalewał piwem, potem przychodził cuchnacy tym smrodem do łózka i domagał sie seksu....nigdy wiecej pijusa, teraz mam normalnego faceta który piwo to tylko w lecie pije i njawyzej raz na tydzien

Gość dwefdwa
dla mnie to jakieś taki dziwne, on pije prawie co dzień i dziś mógł sobie odpuścić .

Gość gość
chciał bym mu ssała takiego obsikanego ale nie chciałam, dobrze że się to skończyłao

Gość dwefdwa
no właśnie boje się że mój tez nie wyobraża sobie życia bez piwa. On co dzień pije, jak jest u mnie zawsze pije, nie było dnia żeby do nie przyjechał i nie przywiózł piwa albo wina. Jak tylko ma wolne to pije po 5 piw. Nie mieszkam z nim jeszcze ale zaczyna mnie to wkurzać, mimo że wcześniej nie zwracałam na to uwagi i jakoś mi to nie przeszkadzało. On ma 31 lat :o

Gość gość
podszywy se darujcie kmioty

A jak pije codziennie to inna sprawa. Ja tez lubię walnąć kilka piwek ale zdarza mi się raz na miesiąc, na dwa

Gość dwefdwa
A jemu się zdarza raz albo dwa na miesiąc nie pić :o

Gość gość
No to ma(cie) problem, ja lubię piwo jednak nie pije w tygodniu. Dla mnie piątek lub sobota jest dniem piwa od wielu lat. :classic_cool:

Gość gość
az mnie ciarki przeszły bo mi sie były przypomniał coraz bardziej, tez chlał po kilka i potem smierdział....:o co chwile piwsko, kase wydawał cała, mnie było wstyd przed matka bo stale puszki sie po domu walały, a on wiecznie uchlany tylko w lózku lezał po robocie i grał w gry i chlał

Gość dwefdwa
nie przerażaj mnie że tak to będzie wyglądało :o on nie jest jakimś obibokiem, to normalny facet i nie ma nic z żula ale jednak pije i zaczyna mnie to martwić coraz bardziej.

Gość gość
mój tez nie był obibokiem, był pracowity, pracował zarabiał, ale w końcu wszystko szło na piwo i chlał go coraz wiecej, dlatego zerwałam. zobaczysz jak z nim zamieszkasz czym to pachnie

Gość gość
masz racje piwa nie powinien dzis tykać , ale wybacz mu jak pojdzie z toba w niedziele do koscioła;)

Gość gość
Jesteś z facetem który za każdym razem coś przy tobie pije, serio?? Juz dawno kopnęłabym dziada w d**e.

Gość gość
weź sobie znajdź faceta z klasą bo z takim to nic dobrego cię nie czeka.

Gość dwefdwa
Mam kolegów którzy tak nie robią, wiadomo czasami napiją się piwka ale tak jak on to żaden nie pije. Nawet jak go proszę żeby nie pił to i tak pije bo twierdzi że przesadzam i nic złego w tym nie ma.

Gość gość
Mój też dziś wypił i chyba więcej niż 4 piwa ale to i tak jest końcówka związku, bo i tak mam go dość :D

Gość gość
Jak nie jest katolikiem to jemu to zwisa ale sam fakt że chleje tak często jest dziwne. Ja sobie nie wyobrażam bycia z takim pijakiem,jeszcze który przy mnie za każdym razem by pił. Dzieciak nie facet.