Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o kuwa!

Polecane posty

Gość gość

jaką dostałem ofertę pracy od skanska! oczywiście podpisałem. 37 złoty brutto stawka z angażu na próbę, więcej to płatne pieciedsiatki i setki. Od wtorku pracę zaczynam. Są ośmiu tysięcy na rękę to ja nie zejdę i to minimum! Plus wyjebisty socjal. Od razu siostrę wpisałem i chrzesniaczkę, tylko sześćdziesiąt złotych miesięcznie przez skanska. kosztuje abonament prywatne leczenie. Nie ma kolejek u lekarzy, tomograf usg szpital tylko mówi się skanska, zapłacone wszystko jest z góry. Z miejsca przyjmują poza kolejką. Ja tylko robotnik jestem ale robotnik dowódca w skanska! to lepiej niż dyrektor banku! To nie uniwersytet tu trzeba myśleć i być mądrym by się dostać! Jestem mistrzem skanska do mnie zadzwoniła z ofertą pracy! Skanska mi daje za pracę 37 złoty na próbę a po niej 48 złoty na godzinę angażu! Niech się niemcy schowają! Tu jest Polska! :classic_cool:

Gość gość
I dużo więcej można w tej naszej Polsce zarobić!

Gość gość
No można. Ja chcę założyć zbrojarnię ale potrzebuję minimum pięć milionów złotych a mam odłożonych tylko dwa z chakiem. Myślałem że jeszcze dziesięć lat będę odkładał ale pracując dla skanska będzie dużo łatwiej. W pięć dam radę. Ja kocham swoją pracę im marzę o zbrojarni, u mnie uczniowie zarabiać będą po sześć tysięcy. U mnie nie będzie lipy tylko mistrzostwo świata. Bo ja jestem mistrzem i kocham swoją pracę. Jest bardzo trudna i bardzo cenna. Skanska do mnie dzwoniła prosząc by dla nich robić! Jeszcze tylko niecałe trzy miliony mi brakuje. Zrobię zbrojarnie :classic_cool:

Gość gość
naucz sie autorze polskiego albo inteligencji :O

Gość gość
inteligencje mam a polskiego, no cóż, ja nie umi nie potrafię się nauczyć poprawnie mówić i pisać mimo że elitarne szkoły skończyłem. układ równań różniczkowych po zmiennej zespolonej rozwiążę ale mówić lub pisać poprawnie nie dam rady, jak upośledzony ciężko to zrobię :O nie umiem :O A zbrojarnie założę, wcześniej niż myślałem :) dam radę :classic_cool:

Gość gość
Aż się nap*********m z radości :) Już się umówiłem :) Jutro kupuję półtora hekara ziemi przy drodze do trasy, zaczynam się za suwnicą rozglądać, teren trzeba uzbroić i maszyny kupić jeszcze pięć lat pracy i niecałe trzy miliony. :) zrobię najlepszą zbrojarnie w europie! u mnie będzie najwyższa jakość! kocham tą pracę!