Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój 8mio latek chce na dzien dziecka lego FRIENDS czy to bardzo

Polecane posty

Gość gość

nienormalne?

Gość gość
twoj 8 latek to pedofil

Gość Gryfindor
kup mu ksiazke niech se poczyta moze byc hary potem

Gość gość
prosze o powazne odp

Gość gość
nienormalne:( psycholog musi być,no na serio

Gość gość
c***owaty

Gość gość
Kup mu taki zestaw w którym jest też lalka chłopak...i ja nie widzę problemu, że chłopak chce takie lego:)

Gość gość
ok- bo myslałam,ze friends to tylko dla dziewczyn

Gość gość
A dlaczego nie? Moja mała kocha lego chima, w wózku obok misia wozi karabin i co w związku z tym? Ciesze się, że ma różne zainteresowania i tyle.

Gość gość
cytat:wozi w wozku karabin.....ech....

Gość gość
Ma jeden i wozi. Wokół mieszkają sami chłopcy, trudno ją separować od otoczenia. Nasz stanowisko na temat wojny i przemocy zna.

Gość gość
"w wózku obok misia wozi karabin" ....... :O

Gość gość
maszynowy :)

Gość gość
to nie jest nienormalne! kup mu te klocki . nigdzie nie jest napisane ze to lego jest dla dziewczynek :) po pierwsze 8 lat to jeszcze dziecko a po drugie nie wszyscy chlopcy interesuja sie pilka nozna , wojna i gwiezdnymi wojnami . pozdrawiam ze Szwecji :)

Gość gość
Dziecko powinno spróbować wszystkiego. To , jakie klocki do kogo są adresowane , sugeruje producent reklamą w której lego technics bawią sie chłopcy a lego friends dziewczyny choć nie ma sztywnego podziału. Najlepiej jak to dzieci same za siebie decydują a nie wszyscy chłopcy lubią potwory, wojowników itp.

Gość gość
Wozi karabin ? Mój syn ma w koło kolegow, ale nie ma ani jednej militarnej zabawki ! Oni maja , on nie I nie kupie mu nigdy. Zabawy w zabijanie nawet na niby. Jak mozna bawic sie w zabijanie ?:(

Gość gość
No tak, mamy taki świat idealny, nie ma karabinów w sklepach, wojen także, dzieci żadnych filmów nie oglądają. Prędzej czy później z kolegami się niestety w to pobawi. Czy mu ten karabin kupisz czy nie. Co nie znaczy że nie należy z dziećmi o tym rozmawiać. Poza tym pozostaje pytanie o to, czy ta zabawa to jest główne zainteresowanie dziecka czy poboczne. Jak główne, no to Huston mamy problem. Jak sporadyczne, to moim zdaniem nie ma co tego demonizować.

Gość gość
Wszystko dozwolone, dla dziewczynek typowo chłopięce zabawki (one też świetnie rozwijają) a dla chłopców dziewczęce jeżeli tylko chłopak chce natomiast karabin czyli Symbol zabijania, wojny i śmierci ,bym sobie odpuściła i nigdy nie kupiła synowi. Karabin źle się kojarzy i tyle , to tak jakby dokupić do kompletu ludzika w pasiaku albo Niemca i Polaka i zabawa w wojnę gotowa. Już lepszy jest paint ball z konkretnymi regułami walki lub pistolet na wodę w stylu a masz , będziesz mokry jak nie uciekniesz i tyle ;).

Gość gość
Myślę, że pistolet na wodę czy paintball to taka trochę hipokryzja. Jak już kontestujesz wszelką broń, to kupiłabym śmigusówkę po prostu.

Gość gość
Normalne. to jest dziecko pewnie w szkole jest jakas dziewczynka co mu się podoba i bawi się ona tym lego albo bawil się znia tym lego

Gość gość
To efekt reklamy. Nieważne kto - ważne by się sprzedało.

Gość gość
nie myślę żeby coś było z nim nie tak .

Gość gość
Przesadzacie z tymi z karabinami. Dawniej normalnie każdy się bawił plastikowymi a mega szpanem był taki maszynowy.