Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurzylam sie i swiat nie bedzie

Polecane posty

Gość gość

bo jak zwykle wszystko na mojej glowie. ja dzis w pracy a moj wolne. mial do zrobienia a nie zrobil nic.

Gość gość
to jutro na wielkanocne śniadanie postaw mu kanapki pod nos

Gość gość
Moja mama po kolejnych świętach tego typu załatwiła sobie oddelegowanie do innej miejscowości i mieszkanie służbowe. Zabrała dziecko i 10 lat mieszkała tam ze mną. Tyle czasu zabrało ojcu żeby ją przebłagać. Ale wcześniej 20 lat wiózł się na niej - ona z garami i ścierą, a on przed TV. Masakra.

Gość gość
jedyniew co zrobil to kupil chleb. wypisalam mu na kartce co ma zrobic. odkurzyc, umyc podlogi. przygotowac koszyczek. mial wszystko przygptowane,

Gość gość
No to olej i nic nie rób. Siądź przed TV, weź książkę, albo idź po prostu na spacer. Taki egoizm i lenistwo trzeba tępić w zarodku. Samo nie przechodzi.

Gość gość
P/i/e/r/d/o/l/o/n/y leń:O ma cię za kuchtę.P/r/z/y/p/i/e/r/d/o/l mu ścierą przez łeb żeby się ocknął i zrobił to co do niego należy

Gość gość
nic to nie da. on teraz chce mi pomoc. ale za pozno.

Gość gość
no i potem nic dziwnego ze taki koles szuka wyrozumialej kochanki na boku jak ma zolze w domu ja tam lubie w domu robic a jesli moj maz zamiast mycia garow wybiera zabawe z dziecmi zebym ja w tym czasie w spokoju ogarnela to nie widze problemu i tak wiem ze sama zrobie lepiej dokladniej

Gość gość
A on chciał w ogóle urządzania świąt? Bo sprzątanie jako takie to osobna kwestia, obowiązkami w domu trzeba się dzielić w zależności od tego ile które pracuje.

Gość gość
zołzę w domu? no tak, kazdy woli robocika - co pójdzie do pracy, po pracy wszystko przygotuje , a w nocy jeszcze seksik zapewni - w zamian za co? miłość i kwiatek na dzień kobiet? pffffff ale robocików jak widac nie brakuje - mam nadzieję, ze nie będą się wam synowie rodzili

Gość madziaaAaaaaa
U mnie w tym roku to samo. Ten se lezy z piwskiem od rana juz i mysli ze bede z***********lac. W tym roku sie zbuntowalam. Ugotowal jajka i mysli zr bede dalej robic jajka faszerowane. A ja zrobilam salatke a jajek nie rusze bo to jego ulubione. Uffff wygadalam sie...

Gość gość
Do 17.52- Umiesz czytać durna babo. Przecież autorka pisze ,że była w pracy, to jak sie miała robotą z leniem dzielić. Szkoda słów na takie tłumoki,bo i tak nie zrozumieją co sie do nich mówi. Wracaj do swojej ukochanej ściery,bo se mąż kochankę znajdzie.