Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAalalala

Poduszka sówka na prezent

Polecane posty

Gość AAAAalalala

Hej, mam trochę wolnego czasu po zrobieniu porządków, przeglądam internet w poszukiwaniu prezentu dla siostrzenicy, ma 10 lat. Bardzo spodobały mi się sówki firmy "Nitka Fantazji" firma ma blog na blogspocie, w sumie cena też nie jest wysoka bo jedna sówka kosztuje 26zł. co sądzicie o takim prezencie?

Gość gość
chyba reklamujesz te sówki... na prezent 10-latce poduszki nie polecałabym, tym bardziej za 26 zł ;-(

Gość gość
oc****łaś,taki prezent to możesz dać dwulatce a nie 10 latce,10 latki to albo jakiś gadżet elektroniczny,stringi,rajstopy z dziurami albo leginsy modelujące d**e

Gość AAAAalalala
nie mam dzieci nie wiem co się teraz dzieciom daje a wiem że sówki są modne, więc pytam co sądzicie

Gość gość
Myślę,że pomysł fajny, dziecko mojej znajomej dostało kilka dni temu taka poduszkę na urodziny. Na tym blogu te sówki bardzo fajne :)

Gość dont save me
ta jasne reklamuj dalej

Gość AAAAalalala
proszę tylko o radę w doborze prezentu

Gość gość
moja 10 latka cieszyłaby się z "czegoś" z Violetty, ewentualnie jakiś dziecięcy kosmetyk, coś z biżuterii

Gość AAAAalalala
Violetta- pierwsze słyszę w google wyskakuje jakaś bajka, to to?

Gość koziol z koziej dupy
a najlepiej cos z bizuterii np. zloty pierscionek z brylancikiem - chicby malenkim

Gość gość
pierścionek z brylantem to chyba przesada...

Gość gość
Empik Foto polecam - mają poduszki ze zdjęciem. Wszystko ustawiacie i załatwiacie online, nie ma w tym nic specjalnego. Kilkadziesiąt złotych i prezent, którym powinniście zrobić sobie fajną różnicę. Plus w takich prezentach to przede wszystkim fakt, że na pewno zostaną one wykorzystane.

Gość kassano

Też zamawialiśmy taką z Empik Foto i uważam, że taki prezent jest po prostu trafiony. Być może to nic oryginalnego, ale mimo wszystko muszę przyznać, że zdecydowanie warto. Prezent jest dosyć ciekawy, oryginalny, praktyczny i po prostu powinien się sprawdzić. A przynajmniej nie widzę niczego innego w podobnych klimatach, co powinno być tak pozytywnie odebrane. A co wy na to?