Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mu powiedzieć to

jak mu powiedzieć że jego narzeczona kiedyś się puszczała?

Polecane posty

Gość gość
do goscia powyzej: autorka przeciez nie ma, bo nie moze miec, wiedzy na ten temat, wiec niech sie nie wp*****la :)

Gość gość
Autorka pewnie zazdrości sąsiadce partnera, ot i cała prawda o sprawie

Gość gość
skoro jest niewinna nic się nie stanie, a jak naprawdę może być puszczalska to warto powiedzieć

Gość gość
nie masz prawa się wtrącać.Jak już powiedziano:materacem nie byłaś.

Gość gość
Bądź dobra kobieta i powiedz mu

Gość gość
wscibska cipo zycia swojego nie masz? domysłami można kogos skrzywdzić, lepiej się zajmij sobą bo chyba masz problem :D

Gość gość
Rescator pewnie pedał którego ludzie też palcami wytykają stąd jego wyczulenie na to że ktoś komus do łóżka zagląda:D

Gość gość
tak sie składa Pedale że jestem rocznik 83 i z gimnazjum nic wspolnego nie mialem:D a puszczalskich szlor, ktore potem udają świętsze o papież nie cierpie.

Gość gość
Peeedał jesteś i ci to wytykają dlatego tak bardzo cie drażni wtykanie sie innych w nieswoje sprawy:D

Gość gejoslaw
Gosciu widze,ze masz manie na punkcie gejow, to czesto oznaka tlumienia wlasnych pragnien.Napisz do mnie umowimy sie na spotkanie od razu sie uspokoisz pedalku ;)

Gość gość
Mezczyzna ma prawo wiedzieć o takich rzeczach

Gość szarik na 102
Najtańsze mini na allegro!

Gość gość
Szczerze jest multum facetów, którzy nie wiedzą o przeszłości swoich kobiet, nawet tu widać na kafe jak babki bronią, bo się po prostu boją. Ja o swojej przeszłości powiedziałam mojemu chłopakowi, może się nie puszczałam, ale swoje za uszami miałam. Autorko, nie wtrącaj się, facet sam się przekona, prędzej czy później. Szkoda na sumieniu mieć takie coś. Jej zachowanie kiedyś znowu się ujawni, taki typ.

Gość gość
czyli twoja żona mogłaby być prostytutką w przeszłości, ale to nic, dla frajerka liczy się teraźniejszość i to że czasem da d**y ha ha

Gość sweetezianka
Tez nie rozumiem po co chcesz to zrobić ? Daj sobie spokój.To nie są Twoje sprawy.

Dobra doszłam do wniosku, że temat to prowo i to całkiem udane ;) Przynajmniej widać, że nie brakuje takich co sąsiadowi chętnie by do łóżka zajrzeli.

Gość porządna kobietaaaaaaaaaa
"nawet ruch/acz nie chce puszczalskiej idiotko" _____ a z jakiej to racji ??? My porządne kobiety nie chcemy rooochaczy ! Niech roochacze wiążą się z równą sobie ! Może chłopak tej dziewczyny też wsadzał koootasa gdzie popadnie i są siebie warci ???

Gość gość
nie wp*****laj sie w czyjes zycie bo kiedys los ci splata figla i ktos tobie odp******i taki sam nr gowno ci do tego co ona robiła rozumiesz? nie twoja sprawa i dupa zajmij sie soba bo tak sie na tobie zemsci w najmniej oczekiwanym momecie zycia szlag cie trafia ze ma kogos? h**a ci do tego znajdz se i ty a jak bedziesz miachala lapami komus w zyciu to i tobie przyglupie zrobia to samo i niewazne czy bedzie to prada czy nie debilko bez mozgu

Gość gość
niewazne czy bedzie to prawda czy nie.....

Gość szeptuchatoja
ja to ci radze zajmij sie swoim zyciem bo tak cie pokara ze nie pozbierasz sie glupia szmato to jest jej zycie i jej wybor jezeli nawet to prawda a tobie h**a do tego tak samo na ciebie doniosa wroci do ciebie z nawiazka...........

Gość gość
rozumiałabym gdyby ten jej narzeczony był Twoim kiedyś ale jeśli nie to co cie to odchodzi ? żadnego przestępstwa nie widzę widzę więc co chcesz donosić ? jesteś po prostu zazdrosny i żałosny kabel :-O

Gość gość
i dobrze robi, SZMATY SIĘ TĘPI

Gość Aaron Goldbaum
Już w Biblii napisali: nie sądźcie, abyście nie byli osądzeni. A tutaj menda tylko drży żeby wściubić swój parszywy ryj w cudze sprawy. Zazwyczaj żaden normlany facet nie będzie dawał wiary plotkom. Ale się ciesz tępa ruro. Pewnie masz dupościsk z powodu zazdrości i związek. Poszukaj sobie faceta i zajmij się nim bo widać, że nie masz się czym zająć.

Gość Aaron Goldbaum
* o związek

Gość gość
w biblii? ha ha, kogo to obchodzi, a jeśli cie to obchodzi to w biblii było napisane żeby się nie szmacic

Gość Aaron Goldbaum
czy ty potrafisz myśleć? No to jak ktoś zabija to ty też będziesz zabijać bo niektórzy zabijają przecież/ każdy ma swoje sumienie i powinien pilnować SWOJEGO a nie naprawiać świat. Od tego są kaznodzieje.

Gość gość
a ty potrafisz? czy tylko biblię czytasz?

Gość gość
Autorko mam wrażenie że chyba zazdrosc przez ciebie przemawia , po co sie wtracać ?

Gość gość
w majtkach jej siedzialas ze wiesz iz sie puszczala? pier... jestescie, a Ty jej zazdroscisz ze miala powodzenie a teraz ma z***bis... faceta a Ty nie masz nic bo jestes pasztetem hehehe

Gość paweł_____
" kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień" to moje takie małe zreasumowanie tego tematu....