Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mu powiedzieć to

jak mu powiedzieć że jego narzeczona kiedyś się puszczała?

Polecane posty

Gość gość
paweł, a umiesz coś swojego wymyślec?

Gość gość
typowy dupościsk na tle zazdrości :O

Gość paweł_____
gość, nie ma takiej potrzeby bo te słowa wystarczająco oddają sedno sprawy.

Gość gość
a ja napisze: JESTEŚ POJE/BANY

Gość gość
ja żyję w celibacie bo mój kochany daleko,ale sąsiadek nie znam i unikam bo juz wiem jakie to płazińce plotkarskie lustrujące nudzące się mieszające unikam i omijam szerokim łukiem inne baby chyba że jakaś naprawdę wyjątkowa i mądra ale to się rzadko zdarza

Ludzie dajcie sobie spokój bo ten temat to PROWOKACJA :) ! Fakt, że można się nabrać bo takich co żyją cudzym życiem nie brakuje (nawet to widać po komentarzach, co niektórych) ;)

Gość gość
żeby kogoś oskarżać trzeba miec dowody a nie zdanie że "stałam w oknie i gapiłam się ile razy dziennie z domu sąsiadka wychodzi "kpina

Gość gość
autorka ja wiem kim jesteś i widziałam Twoją matkę w dwuznacznej sytuacji i zamierzam powiedzieć o tym Twojemu ojcu,nie mam pewności ale stali zbyt blisko siebie i to koło jego samochodu jak rozmawiali ,lepiej dmuchac na zimne

Gość paweł_____
dlaczego poje/*any ? Bo uważam, że żeby sądzić innych samemu trzeba być ok ? To, że autorka się nie puszcza nie znaczy, że nie ma innych grzeszków na koncie i jest współczesną wersją Matki Teresy. Więc jak chcecie naprawiać świat to zacznijcie wszyscy od siebie...

Gość gość
paweł, czy ty jesteś głupi? my się nie szmacimy

Gość gość
Ja nie mam zadnych grzeszkow, wiec moge oceniać wszystkich jak leci.

Gość gość
gdybym była kapuś wiele osób miałoby problemy ale jestem człowiekiem,jestem za rozmową z grzesznikiem :-) w 4 oczy jeśli to koniecznie donosicielstwem się brzydze

"nawet przysłowiowy ruch/acz, nie chciałby aż tak gościnnej w kroku partnerki." ************************ Może sobie nie chcieć. Ale jak sam jest rooochaczem to niech nie oczekuje, że zechce go porządna panna.

Gość gość
nie szmacicie ale jesteście k***y innego rodzaju to co za różnica,bez dowodów nie wolno skarżyć

Gość gosc0007
ale uwypukliło tylko ile osób staje w obronie szmaciska. =========================== Uwypuklilo ile osob jest zakłamanymi kretynami!!!!! I pisze tu o tych , którzy tak dzielnie przytakiwali tej debilnej plotkarce! Żeby napisac o kims epitet typu "d****a" , k-a , trzeba mieć DOWODY, a nie przypuszczenia. Jak dziewczyna jest bystra i wyrachowana , to żadna wscibska sąsiadeczka nie będzie wiedziała , czy ona się puszcza, bo wystarczy zapinac się pod szyje, mowic dewotkom " dzień dobry" i zabronić "narzeczonym ' przychodzić pod blok.:-D A licznik facetow może nabijac setke:-D Napisalam pierwsza, ze to prowokacja- zresztą bardzo udana, bo wykazala, jakimi ludzmi sa niektórzy: fałszywi, zakłamani i udający swietojebliwych.

Gość gość
,,nawet przysłowiowy ruch/acz, nie chciałby aż tak gościnnej w kroku partnerki" - :D :D :D. Ach, to MĘSKIE EGO. Co, bzykaczu, boimy się porównań,co? Już dziesiątki partnerek na koncie nie wystarczą, tu jeszcze potrzeba do kompletu żony dziewicy (oczywiście pięknej i świetnej w łóżku).

Gość gość
to potomek tych którzy wsypali rodaków albo i nakłamali kilka lat wczesniej żeby ich d***m było lepiej to przechodzi w genach (tutaj zapewne chodzi o zbawienie wyroczni sprawiedliwości prawa ręka Boga to przyplusuje sobie :-) to tak nie działa nic nie zyskasz bo serca nie masz czystego

Gość paweł_____
Może się nie "szmacisz", ale możesz mieć na koncie inne grzeszki. Nigdy nie zdarzyło Ci się być leniwym ? Co tydzień jesteś w kościółku ? Rączki są zawsze na kołderce :D ? Nigdy nie wpadłeś(aś) w gniew ? Nigdy nie kłamałeś(aś) ? Nigdy nie byłaś pyszny(a,) wpatrzona w siebie ? Według Ciebie grzech to tylko nieczystość ? Np. kłamanie i składanie fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swego jest mniejszym grzechem niż nieczystość. Wyprowadzę Cię z błędu bo nie.

Gość gość
tak po tym provo dowiedzieliśmy się jak łatwo hienkom skarżyć bez dowodów i niszczyć innych bo używają wyobrazni nie faktów,wszystkich którzy poczuli jakie to wredne pozdrawiam,dobrze że jest troche ludzi na ziemi obok tych kreatur

Gość gość
nawet przysłowiowy ruch/acz, nie chciałby aż tak gościnnej w kroku partnerki" - . Ach, to MĘSKIE EGO. Co, bzykaczu, boimy się porównań,co? Już dziesiątki partnerek na koncie nie wystarczą, tu jeszcze potrzeba do kompletu żony dziewicy (oczywiście pięknej i świetnej w łóżku). x tu nie chodzi o porównanie a o obrzydzenie i to żeby nie być frajerem, wiązać się ze szmatą którą ruch/alo wielu bez zobowiązań a on musi wyznać jej miłość ha

Gość gość
powiem wam że widziałam jak niejedna k***a niszczyła rodzącą się miłość tylko dla własnej satysfakcji i zazdrości siejąc kłamstwa ,spotkałam się kilka razy z tym ,dlatego chrońcie się przed plotkarami nie było żadnych skrupułów z ich strony

Gość gość
tu nie chodzi o porównanie a o obrzydzenie i to żeby nie być frajerem, wiązać się ze szmatą którą ruch/alo wielu bez zobowiązań a on musi wyznać jej miłość ha *************************** He, to jak wsadzał kooootasa tam gdzie popadnie to go to nie brzydziło a nagle oczekuje żony dziewicy ? he...obłuda.

Gość gość
Ty bladzio przenno buraczana pewnie sama dupska dawalas na cztery fajery.Odp*****l sie od tej dziewczyny ma prawo ulozyc sobie zycie ale ty malpo nie masz prawa sie wtracac.Nawet jak byla prostytutka no to co chooy ci do tego.Pewnie zal ci d**e sciska ,ze ty nie masz faceta i po katach sie pewnie masturbujesz. Poza tym moge cie zapewnic ze narobisz sobie rowniez problemow donoszac na ta dziewczyne i tego ci zycze.Mam tez nadzieje ,ze ktos postapi tak z toba.Zegnaj maszkaro.

Gość gość
Jak juz kk ktos tu sie zasłania, to puszczalstwo jest grzechem śmiertelnym, a wiec cięższym niz kłamsto lub obmawianie, bo mając taki grzech na sumieniu bez zmazania go spowiedzia dusza trafia prostum do PIEKŁA. Za kłamstwa i obmowe tylko czysciec.

Gość gość
tak , puszczalstwo jest grzechem ciężkim, ale podobnie jak ZAZDROŚĆ ;)

Gość gość
He, to jak wsadzał kooootasa tam gdzie popadnie to go to nie brzydziło a nagle oczekuje żony dziewicy ? he...obłuda. x nie chce dziewicy, ale też szmaty, czy wy tylko te dwie rzeczy widzicie?

Gość gość
Zazdrość nie jest grzechem ciężkim tylko głównym. A autorka to w ktorym miejscu napisala, ze zazdrości? Prosze o cytat.

Gość gość
K****a jakie pieklo ! Jaki czysciec! Ludzkosc sie puszcza od swojego poczecia.

Gość gość
no niestety tak to działa... wiem że w tym trochę hipokryzji jest, bo sami święci nie jesteśmy, ale za partnerkę do poważnego związku, podkreślam, poważnego, chcemy kobiete z jak najmniejszym przebiegiem, może nie dziewice, ale też nie taką co co sobotę miała innego badyla w sobie. ********************************* Ale w drugą stronę to może działać tak samo. Puszczalska panna też może do POWAŻNEGO związku chce porządnego kolesia. Skoro roooochacz może to czemy puszczalska panna nie ?

Gość gość
fiut to kawałek mięsa,jakby wam je wszystkie poobcinać i zakonserwować na świecie zapanowałby pokój:-)