Roztańczona126 0 Napisano Kwiecień 20, 2014 Mam 13 lat. Chodze do szóstej klasy. Od około 2 lat mam włosy łonowe, jakieś 3 miesiące temu zaczęły wyrastać mi włosy pod pachami, mój rozmiar stanika to o ile się nie myle AA ( wygląda on mniej więcej tak: http://aishabra.pl/images/Royce_8002_Pretty_n_Pink_2_330.jpg ). Kiedy mogę spodziewać się okresu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2014 to zależy od organizmu, hormonów ja miałam 14 lat kiedy dostałam okres także możesz jeszcze trochę poczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 Jeśli do 16 roku życia nie wystąpi miesiączka należy się skontaktować z lekarzem, nie martw się jeszcze masz dużo czasu, myślę że za rok powinna się pojawić, to chyba najczęstszy okres w którym pojawia się pierwsza miesiączka, czyli 14 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 módl się,żeby jak najpóźniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach