Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mąż ma romans i czy od razu dac mu w gębę?

Polecane posty

Gość gość
Też tak miałam, sam się wtopił - zasnął przy włączonym fb. Upij go i przetrzep mu telefon itd

Gość gość
telefon nie, bo pika jak się bateria zacznie rozładowywać, albo ktoś wyśle smsa i dupa, to musi być coś, co nie wyda dźwięku i będzie działać długo.

Gość gość
Muszę być czujna i szukać dowodów- ale sama się zdziwiłam, że mógł być taki nieostrożny z tymi kwiatami. To chyba zrządzenie losu żeby otworzyć mi oczy. oby wiecej teraz takich przypadków. Tylko, ze nadchodzi refleksja- po co mu to wszystko? :(

Gość gość
Każdy facet to tchórz i pies. Ciągle szuka gdzie wsadzić fiuta i kłamie żeby się nie wydało. Bądź silna, nie zdradź się i szukaj mocnych dowodów, inaczej się wykpi szmaciarz.

Gość gość
ja tam bym na nic nie czekala ,bym powiedziala niech mi da telefon bo chce zobaczyc z kim pisze -i tyle -odrazu sie wyda czy klamie czy nie.

Gość prawniczka010101
UWAGA! Moja drogę proszę, błagam - postępuj racjonalnie! Nie daj po sobie nic poznać. Jeśli Cie na to stać - wynajmij detektywa, który zbierze twarde dowody na małżeńską zdradę! To bardzo ważne! Możliwe, że dla twojego męża to tylko zabawa i uda wam się uratować małżeństwo, może nawet będzie ono jeszcze bardziej udane, ale w razie rozwodu takie dowody będą konieczne do uzyskania go " z jego winy ". Takie orzeczenie otwiera Ci drogę do dalszych roszczeń typu alimenty nie tylko na ewentualne dzieci, ale również na siebie. Pozdrawiam

Gość gość
tylko detektyw,będziesz miała to,czego sobie zażyczysz z samochodu,telefonu/nagrania rozmow,sms/ i ze spotkań innych to sa profesjonaliści,

Gość gość
Uważaj bo detektyw czasami nie wystarczy, materacem nie będzie, więc szukaj innych dowodów. A to że z kimś gdzieś jedzie samochodem to słaby dowód.

Gość gość
dziękuję za rady-skorzystam. wytrzymam jakoś, ale jak to się potoczy czas pokaże.Póki co- idę spać- jeśli uda się w tym natłoku mysli. Dobranoc

Kontrola najwyższą formą zaufania. Jak cię stać, najmij detektywa, przyda się przy orzekaniu alimentów i podziale majątku. W żadnym wypadku nie wygadaj się.

Gość gość
podnosze autorko! ;) jak sie sprawy potoczyly ?