Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefamek

Myjcie pis dy dziewczyny, myjcie du peczki!

Polecane posty

Gość Stefamek

Bo czuć wasz smród aż tutaj ! Nauczcie sie używać mydła podczas sexu i codziennie sie myć, wstrętne ,głupie, brzydkie, krzywe babsztyle ! :):)

Gość racja Stefamuś
polki są w ch*j niedomyte, niedogolone i brzydki

Gość Stefamek
I jak dziewczynki, pisdeczki wymyte czy dalej śmierdzicie ? :):)

Gość gość
aaaaa ????? podczas sexu używać mydła??? okiii od jutra zaczne -raz mydło raz członek-hahahhahahahha walne

Gość Stefamek
to była przenośnia, ale na serio raz jakaś babka wsadziła se w d**e mydło i podobno orgazm miała ::):) a tyś chłop czy babka ??

Gość gość
kobietka-taka zawsze jak kwiat pachnąca:) a co?

Gość gość
lepiej by było napisać MYJCIE SIE LUDZISKA -bo wam z d**y daje,a co? facec***achną????? hahhhahah no szczochami

Gość Stefamek
Jesteś babą ?? I co ile sie myjesz ?? Taki mały qłizik :):) Baby przeważnie w 70% sie nie myją i nie używają do tego mydła,i jak potem w takie coś wejść i to w******* ja się pytam takie smierdzące babsko ??

Gość San_Remo
zrób mi minetkę mówią a przystawisz głowę, warga się rozchyli i takie uderzenie smrodu po głowie wali że się dziwi że mi nie staje

Gość San_Remo
jak facet się nie myje to zaje//biście pachnie, moje kobiety kochają kiedy jestem spocony i tylko wąchają jak ćp//uny klej za to baba umyje tylko strategiczne miejsca od soboty do soboty i smierdzi jak stary zakapior

Gość Taki_Jeden964
ejj mam pytanie do was baby - dlaczego sie nie myjecie ?? Potem jak wejśc w taką śmierdzącą kocmołuchę i takie coś w********* ja się pytam ???

Gość San_Remo
dlatego chodzę na dzifki bo one zawsze wymyte i pachnące a jak pachną o ja, perfumy za 5 tysi to się pachnie :classic_cool:

Gość Stefamek
ej a ja mam pytanko do was - czy ********* l i ś ci e jakąś taką śmierdzącą babę ? bo mi raz sie zdarzyło. Tak jej capiło z po chwy że normalnie czułem się jak w czarnobylu.

Gość San_Remo
e to nie tak źle w czarnobylu już się wywietrzyło, ja raz się czułem jak w oczyszczalni ścieków a byłem za małego i wiem jak tam śmierdzi pfff i co, na samą myśl bbb bbb bb