Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alice_wawa

Szkoła mody

Polecane posty

Gość Alice_wawa

Szukam dobrej szkoły mody w Warszawie. Jestem maturzystką i czas na wybór szkoły, rodzice nie do końca są zadowoleni, że chcę iść tą drogą, ale nie widzę siebie w niczym innym. Czy moglibyście mi coś polecić?

Gość Sara94
Ja też właśnie za czymś takim się rozglądam. Koleżanka mówiła mi o Szkole Mody Viamoda- niedawno organizowali własny pokaz. Poza tym ciężko znaleźć coś ciekawego dla fascynatów mody. Z jednej z trony bardzo chciałabym kształcić się w tym kierunku, z drugiej strony zastanawiam się czy nie lepiej byłoby kombinować coś na własną rękę. Nie wiem też czy takie studia dałoby się pogodzić z ewentualną pracą, bo wolałabym nie być zależna od rodziców cały czas...

Gość Alice_wawa
Widzę, że nie jestem sama. Właśnie byłam na stronie Viamody i przyznam, ze wygląda całkiem interesująco. Ja też zamierzam pracować, żeby sobie dorobić do opłat, całośc***ewnie sama nie udźwignę, ale z czasem mam nadzieję, że moja modowa pasja zacznie przynosić jakieś dochody. Zastanawiam się tylko czy jest sens by iśc do takiej szkoły czy lepiej próbować na własną rękę, tylko ciężko znaleźć ludzi, którzy pomogliby mi rozwijać swoją pasję. Zaciekawił mnie pokaz mody tej szkoły, o której pisałaś. Szczerze marze by wziąć udział w czymś podobnym. Ciekawe czy często organizują takie eventy.