Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zadzwoniła do mnie kobieta i podała się za kochankę męża

Polecane posty

Gość gość

na początku rozmowy się krępowała, a potem z górki poszło jej opowiadanie o związku z moim mężem :o prawdę mówiąc niewiele zapamiętałam, bo byłam w głębokim szoku. Mąż jest akualnie na służbowym wyjeździe. Tzn. mam nadzieję, że na nim jest. Bo jeśli u tej zdziry to nie ręczę za siebie. Musiałam się wygadać :(

Gość gość
jak zadzwoniła do ciebie, to znaczy że masz jej numer? :) kup starter za 5zł, zadzwoń do niej i przedstaw się jako kochanka tego faceta i powiedz, że masz do niego większe prawa niz żona i ty, zdziro :)

Gość elenaaaaaaaaaaaaa
To ja autorka. Ha, ha! Dobre! Chociaż na razie jestem taka zła i roztrzęsiona, że spać nie mogę, a co dopiero organizować takie akcje...

Ja bym na niego nie czekała, sprawa jasna, był u niej, nie chciał od ciebie odejsc, baba się w****ila i zadzwonila, teraz obie na wojennej ścieżce jesteście z nim

Gość gość
Kiedys do mojego meza pisala jakas laska.Znalazlam te smsy i zyc k*u*r*w*ie nie dalam pisalam dzwonilam dzien i noc zajechalam su ke

Gość gość
A dla mnie to trochę podejrzane, że zadzwoniła właśnie wtedy, kiedy miała pewność, że męża autorki nie ma w domu. Trzeba było ją zaprosić jak już mąż wróci z delegacji. Wtedy dowiedziałabyś się kto mówi prawdę, a jakby nie przyszła to na 100% kłamała, żeby cię wnerwić i rozwalić twoje małżeństwo.

gość A dla mnie to trochę podejrzane, że zadzwoniła właśnie wtedy, kiedy miała pewność, że męża autorki nie ma w domu. x pewnie ta suka pracuje z nim i chciała się zemścić za coś, typowa kobieta

Gość gość
e tam,zbadaj teren,przeanalizuj sytuację,równie dobrze ktoś ma plan na rozbicie Twojego związku,ja bym po cichu zbadała teren,bez emocji,a jeśli to by była prawda,detektyw ,cała sprawa udokumentowana zdjęciami i do sądu,rozwód z orzeczeniem jego winy,i koniec bo życie jest jedno,i na człowieka ,który jest nie fair szkoda marnować czasu

Gość gość
Po co ktos mialby knuc plan na rozbicie związku na bank kobieta wiedziała ze go w domu nie ma bo z nim jest więc zna rytm dnia Ja też zadzwonilam do męża znajomej jak mnie wkurzala przez to ze przylazila do mojego męża gdy mnie akurat w domu nie było

Gość gość
Chciala się zemścić na nim bo on zapewne obiecywał babie ze odejdzie od żony i ja zwodzil, postanowiła się zająć tym jak facet sobie nie chce poradzic

Gość gość
są takie czasy,ze ludzie zazdroszczą np komuś posady,majątku,że ktoś stracił pracę przez tego kogoś ,,,oj wiele spraw może sprowokować takie zachowanie,ze ktoś chce się odegrać,a może facet ma romans i laska chce mieć go dla siebie,moze jej coś obiecywał a się nie wywiązał

Po co ktos mialby knuc plan na rozbicie związku x uwierz że są takie, gość musiał jej zalezc za skórę, nie oznacza że ją przeleciał, typowa kobieca zawiść

Gość gość
Przecież tu czasem piszą dziewczyny, że "ich" men miał się rozwieść, że z żoną, to..., ale że zrobi to potem, bo na razie nie może , bo żona coś tam coś tam i wtedy same radzimy, żeby zadzwoniła do tej żony i powiedziała.

Gość gość
A nie możesz wynająć detektywa???

Gość gość
pierwsza zasada,nie należy się pakować w związek gdzie jedna ze stron ma partnera,kolejna nie należy wierzyć facetowi,że jego małżeństwo sie wypaliło i praktycznie nie istnieje bo to takie wygodne pasożyty,ze u żony ma ugotowane ,wyprane ,zabezpieczone wsjo a szuka nowości do wyrka na boku ściemniając i obiecując gruszki na wierzbie

Gość 2old4thisSHIT PATHOLOGYxXx
Dzwońcie do mnie wszystkie! Podstarzały jestem i samotny! Pogadajmy o bajerce! Mój fonik to 897671982

Gość gość
Dla mnie sprawa jasna, facet jest w delegacji, nikt obcy by o tym nie wiedział, dwa skąd ma number do żony, trzy trzeba być chorym żeby z zazdrości o posadę psuć komus życie osobiste ten scenariusz mało realny prędzej można kogoś wykopać zwykłym donosem

Dla mnie sprawa jasna, facet jest w delegacji, nikt obcy by o tym nie wiedział, dwa skąd ma number do żony x kobieta która pracuje w tej samej firmie? przecież kochanka też nie będzie miała numeru do żony ha

Gość gość
a dlaczego nie będzie miała?wystarczy zagladnąć do komórki swwojego kochanka i ma:) nr do żony

Gość gość
Na bank to nie sciema, gdy jest sciema to się tylko sygnały puszcza żeby partner nabrał podejrzeń a nie dzwoni się z informacja o romansie Facet ma przesrabe

komórki mają pin, kochanka na pewno go nie zna, a facet idiotą też może nie być, w robocie też mogą mieć numer do żony, w razie czego jak nie dodzwonia się do męża

Gość gość
kobieta która pracuje w tej samej firmie? *** Wystarczy, że jej się facet podoba, a nie zwraca na ni uwagi, bo jest żonaty, więc zawistna baba ubzdurała sobie, że zrobi z żonatego chłopa wolnego, to może się nią zainteresuje

Gość gość
Przy mnie kochanek nie miał wyłączonego tel nie musialam znac pinu

a swoją drogą jesteście śmieszne, jak ostatnio dziewczyna napisała że narzeczona się puszczała to broniłyście tej suki że to kłamstwo, a jak facet niby ma romans to oczywiście faceta nie bronicie

gość Przy mnie kochanek nie miał wyłączonego tel nie musialam znac pinu 23.04.14 x idiotko BLOKADA WYŚWIETLACZA, to też pin

Gość gość
Ja wierzę ze romansy się zdarzają tak często jak porody na porodowce nikogo nie bronię

Gość gość
a on na pewno jest biedny,uczucie do żony juz dawno wypalone ,w domu głodno i chłodno ,żona tylko kasy chce a kochanka czeka w koronkowej bieliznie gorąca i namiętna ,jaki on biedny oj oj

Gość gość
Ja wierzę ze romansy się zdarzają tak często jak porody na porodowce nikogo nie bronię

Gość gość
jeszcze nie wiadomo czy ma ten romans bo telefon od anonimowej baby to żaden dowód

Gość gość
A jak udowodnić mu zdrade kiedy nikt się sam do niej nie przyzna