Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zvłamana

Rozterka sercowa.

Polecane posty

Gość zvłamana

Witam wszystkich. Mam 24 lata. Zwracam się z prośbą o poradę sercową, plan działania, jakiekolwiek rady. Sytuacja jest następująca. Spotykam się z M. od stycznia. jest to bardzo przystojny, miły, sympatyczny, z podobnym poczuciem humoru co ja facet.Dwa lata ode mnie starszy. Spotkaliśmy się ok. 10 , 15 razy. Problem w tym, że on dopiero niedawno powiedział, że chce się na razie angażować i wyszczególnił, że się jeszcze z kimś spotyka oprócz mnie i chyba coś do tej dziewczyny czuje. Powiedział jeszcze, że traktuje mnie jak koleżankę, że mu się podobam i nie wie, czy zmieni zdanie w kwestii związku. Całowaliśmy się i przytulaliśmy podczas 11 spotkania, wcześniej nie było o tym mowy. Sądzę, że się zbytnio zaangażowałam i teraz chodzę cały czas jak struta. :) proszę o pytania, jeśli coś zapomniałam wymienić i proszę o poważne odpowiedzi :)

Gość gość
Daj sobie z nim spokój. Facet mówi Ci oficialnie że spotyka sie z kimś innym a Ty sie na to godzisz .Albo bądz jego kolezanką albo zerwij znajomość.Szkoda czasu ...

Gość zwirek i muchomorek
zadluzylas sie?

Gość gość103
No cóż, zakochałaś się w zajętym facecie lub w takim który robi sobie odskocznie. On jest cwaniaczek, jak nie tu to tam. Daruj sobie, wykorzysta cie, zrani a później napiszesz tu kolejny topik jaki to on draniem sie okazał.

Gość zvłamana
Dodam jeszcze, że on chce utrzymywać ze mną kontakt, np. dziś chce do mnie zadzwonić. I o czym mam z nim gadać? Skoro powiedział wprost, że nie chce się angażować... :D nie rozumiem facetów. Próbuję się jakoś z tego otrząsnąć, ale że jestem wrażliwą beksą, to na 5 minut humor mi się poprawia, a potem znowu ryczę. :/

Gość gość
moj pierwszy facet mi tak zrobil Jak tylko dowiedzialam.sie ze spotyka sie z inna zerwalam z nim Tobie tez to radze..

Gość zvłamana
Hmm, ale my jeszcze nie jesteśmy w związku :)

Gość gość
No to czekaj moja droga aż twój przystojny i śliczny książę pan i władca zrobi ci łaskę i zgodzi się, żebyś akurat ty została jego dziewczyną. Bo takie ciacho to może mieć takich jak ty na pęczki.

Gość gość
Czego oczekujesz, rady czy mu d******y czy się jeszcze trochę wstrzymać? :P

Gość gość
Dziękuję za WSZYSTKIE wypowiedzi. Natomiast nie wiem, czy mam już całkowicie go sobie odpuścić czy utrzymywać tę znajomość "na stopie koleżeńskiej"? czuję się teraz tak bardzo podle... I jeżeli miałabym kończyć tę relację to po prostu mam się do niego nie odzywać, czy jednak mu coś wspomnieć na ten temat dopiero odejść?

Gość a mi szkoda
a nie przeszkadza Ci kolegowanie się z kimś, kto, mając dziewczynę, spotyka się z inna, całuje się z nią i przytula?;) chcesz takiego "kolegę"?;) szanuj się, dziewczyno, co Ty jesteś? nalepka na klozet? powiedz mu wprost, że taka forma znajomości Cię nie interesuje, że nie jesteś zainteresowana "kolegowaniem się z nim" - i tyle

Gość zvłamana
a mi szkoda - nie powiedział mi tego, że ma dziewczynę. nie wiem czy mogę mu w tej sprawie wierzyć, z jednej strony szkoda mi na niego czasu a z drugiej jakby czegoś się obawiając, boję się zakończyć tę znajomość. fajnie nam się gadało ze sobą, ale na myśl, że jak do mnie zadzwoni, a ja mam udawać, że wszystko jest ok, wywracają mi się flaki. ;/

Gość a mi szkoda
a, sorry, faktycznie, powiedział Ci, że nie jesteś jedyną, z którą się spotyka, a nie - że ma dziewczynę; no, ale, tak jak piszesz: po cholerę Ci znajomość, w której masz udawać, że niby jest ok, flaki Ci się mają przewracać, itd...? może po prostu - nie udawaj, że wszystko jest ok, powiedz, że dla Ciebie to nie jest fajne i tyle... jak facetowi zależy na babce - to raczej nie spotyka się jednocześnie z inną;)

Gość gość
Nie dałaś mu na 3ciej randce to zrozumiał, że nic z tego nie będzie. Zawiniłaś, znalazł inną to daj mu żyć. lysywdresie.pl