G. Sterling 24 Napisano poniedziałek o 18:29 Że we śnie nie działają włączniki światła. Guzik prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano poniedziałek o 18:30 Lsd wzięłaś gjenio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano poniedziałek o 18:40 9 minut temu, Pulsaŕ napisał: Lsd wzięłaś gjenio Nie moje klimaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano poniedziałek o 18:48 Nic zdrożnego nie pisze, sny ojeju 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano poniedziałek o 18:49 W moich nie działają włączniki ale snia mi się geje którym opatruje doopy wez się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano poniedziałek o 18:49 Patologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano poniedziałek o 18:51 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: odstaw ten alkohol i leki bo skocnzysz jak widmok zaklejajacy diody w pilocie do telewizora zeby go nie podsluchiwali kosmici. Odezwał się bełkoczący dziad ze zwichrowaną panienką, z którą prowadzi wirtualny związek. Może czas skończyć z forum po 27 latach posługi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano poniedziałek o 18:52 O matko libed pewnie nie pamięta żadnych snów swoich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano poniedziałek o 18:52 To zakończ ketrel i opuść nasz dom. Ty jesteś tu tylko gościem i krzesłem. My tu jesteśmy od zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano poniedziałek o 18:56 3 minuty temu, Pulsaŕ napisał: To zakończ ketrel i opuść nasz dom. Ty jesteś tu tylko gościem i krzesłem. My tu jesteśmy od zawsze Jak nie w kolorki to po co włazisz za każdym razem w moje tematy i się udzielasz? Za każdym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano poniedziałek o 18:57 Bo taki mam kaprys. Zostaniesz pojasniona j przegnana ostatecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano poniedziałek o 18:57 Przed chwilą, Pulsaŕ napisał: Bo taki mam kaprys. Zostaniesz pojasniona j przegnana ostatecznie *i. Niedoczekanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano poniedziałek o 18:58 A Twoje impertynencje nigdy nie zostaną zapomniane 🕊 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano poniedziałek o 19:00 1999 rok. Toć to czasy komputerów z odwłokiem i raczkującego internetu. A bibed już tu bzdury wypisywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano poniedziałek o 19:03 co ta Gienia komu przeszkadza wiecznie ktos z ryjem sie rzuca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano poniedziałek o 19:05 Przed chwilą, dumbusia napisał: co ta Gienia komu przeszkadza wiecznie ktos z ryjem sie rzuca Ja nie wiem. Człowiek sobie egzystuje spokojnie, a zawsze ktoś kamieniem rzuci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano poniedziałek o 19:06 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 14 Napisano poniedziałek o 19:13 19 minut temu, dumbusia napisał: O matko libed pewnie nie pamięta żadnych snów swoich Albo wstydzi się opowiedzieć ,bo tam orgie może są z innym libedami i każdy bełkocze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 14 Napisano poniedziałek o 19:14 16 minut temu, Pulsaŕ napisał: Bo taki mam kaprys. Zostaniesz pojasniona j przegnana ostatecznie Prędzej ty bo kto tutaj cie toleruje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano poniedziałek o 19:15 Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Prędzej ty bo kto tutaj cie toleruje Wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano poniedziałek o 19:15 (edytowany) 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Albo wstydzi się opowiedzieć ,bo tam orgie może są z innym libedami i każdy bełkocze no ja tam nie mam seksualnych snow ale takie przetwarzanie trauma zastepcza cos takiego bibed to nie mam pojecia moze sni o pokemonach Edytowano poniedziałek o 19:16 przez dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 14 Napisano poniedziałek o 19:17 Przed chwilą, Pulsaŕ napisał: Wszyscy Wszyscy to by cię zadźgali , bo ci co cię tolerują to tylko dlatego że pomagasz im kogoś hejtować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano poniedziałek o 19:19 Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Wszyscy to by cię zadźgali , bo ci co cię tolerują to tylko dlatego że pomagasz im kogoś hejtować. Nie macie psychy na takie atrakcje lamusy masz nie boję się niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano poniedziałek o 19:22 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Wszyscy to by cię zadźgali , bo ci co cię tolerują to tylko dlatego że pomagasz im kogoś hejtować. Nie pisz o sobie "wszyscy", kiedyś sam to kumałeś, ale chyba ci się przestawiło coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 14 Napisano poniedziałek o 19:22 3 minuty temu, dumbusia napisał: no ja tam nie mam seksualnych snow ale takie przetwarzanie trauma zastepcza cos takiego Mnie ostrzegają zwykle jeżeli wierzyć w sennik. Np.czeka cię przypływ gotówki i wygrywam później na mecz który postawiłem. W okno nie można spojrzeć po przebudzeniu , bo zapomina się całkowicie sen 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 14 Napisano poniedziałek o 19:23 3 minuty temu, Pulsaŕ napisał: Nie macie psychy na takie atrakcje lamusy masz nie boję się niczego Dużo szczekasz a mleka wcale nie dajesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 14 Napisano poniedziałek o 19:25 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Nie pisz o sobie "wszyscy", kiedyś sam to kumałeś, ale chyba ci się przestawiło coś. Potrzebna jest tylko do tego aby pomóc w hejtowaniu kogoś kogo nienawidzą , a później kop w dupę, bo toto się nie da lubić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano poniedziałek o 19:25 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dużo szczekasz a mleka wcale nie dajesz Produkcja siary kto inny się tu zajmuje teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano poniedziałek o 19:28 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Mnie ostrzegają zwykle jeżeli wierzyć w sennik. Np.czeka cię przypływ gotówki i wygrywam później na mecz który postawiłem. W okno nie można spojrzeć po przebudzeniu , bo zapomina się całkowicie sen Haha. Jałówka. że też koleżanka pieprzowa jej tej maksymy nie przekazała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano poniedziałek o 19:29 Nie to zacytowałam, miało być to o mleku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach