Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elly125

Nie akceptuja narzeczonego, bo jest starszy

Polecane posty

Ale jemu pewnie jest na reke że taka młoda zagubiona owieczka mu sie trafiła:D

Gość gość
W sumie to odp jest prosta. Sobie facet jeszcze poużywa, póki może. A żeby mu nie zwiała to ja poslubi. Cwaniak :D

A co bedzie ona będzie koło 40 a on koło 70? Wtedy ona przestanie go krecić a dziadzius zamieni się w Hefnera:D

Gość gość
A może ten facet to jakiś adwokacina albo coś, że laska tak na niego leci. Autorka mówiła, że studiuje prawo to może on ułatwi jej "karierę"???? Nie widzę już innego wytłumaczenia.

Ja bym przede wszystkim czula maksymalne obrzydzenie, ze jakis stary dziad sie do mnie zaleca :o A ona najwyrazniej w wieku 18 lat! nie miala nic przeciwko temu :o Tak po prostu sie zakochala :o

Ja tez ale na pisała ze jest z bogatej rodziny tyle ze pisac to ona sobie moze.....

Gość gość
Lady i Ciasteczkowa w takim razie to MUSI być prawdziwa miłość! :D :D

Gość elly125
Dobra, naśmiewajcie się dalej. Myslałam, że mi pomożecie. Nie prosiłam o zdanie na temat mojego związku i nie zamierzałam się wdawać z wami w jakąkolwiek polemikę.

Taki stary facet nie szuka miłosci on po prostu nie chce byc na stare lata sam.....ale co kto lubi kazdy zyje po swojemu ja juz na pisałam co o tym mysle

Gość gość
Dobra dziewczyno weź skończ, bo tylko się ośmieszasz. Pisząc tutaj już pokazałaś jaka to z ciebie słodka idiotka. Gdybyś była na stówe pewna, że go kochasz to bys tu nie prosiła o radę. A akceptacja dziadków czy tam kogoś innego byłaby dla ciebie sprawą drugorzędną, bo na pierwszym miejscu stawiałabyś swojego faceta.

No przeciez to jasne, ze ona sie jeszcze babcinej spodnicy trzyma, w razie gdyby nie wyszlo i musiala z podkulonym ogonem wracac :) Jak widac ona nic do tego zwiazku malzenskiego (materialnie) nie wniesie, wiec nie ma zabezpieczenia jak na dorosla osobe przystalo :) Dlatego caly czas sie pyta kogos o zdanie, jeszcze mleko ma pod nosem, stare nawyki pytania o pozwolenie i bidna nie wie co zrobic :)

Gość gość
Mają rację dziadkowie, a Ty głupio robisz oddając się staremu dziadowi. Zobaczysz kiedyś i pożałujesz, ale czasu już nie cofniesz. Temu Twojemu amantowi chodzi tylko o jedno i dostaje.

Gość gość
Jakich zasdrosników? W tej sytuacji mozemy jej jedynie wspułczuc bo ma zryta psyche