Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeee

kolezanka mnie zaprosila na kawe, myslalam, ze sie porzygam !!!

Polecane posty

Gość gość
no i dobrze, że uciekłaś, co za ulga dla koleżanki hahaha!

Gość gość
po cholere łazicie tam, gdzie wam sie nie podoba? Myslicie, ze ludzie będa sobie urządzać mieszkanie i życie pod wasz gust?

Gość bleeeeeeeeeee
ale ten pies chciał isc ze mna ;D ona go zamecza i on ma jej dość he he

Gość gość
to niech nie wmawiaja innym ze w domu im nie j***e i że kundle sa czyste. w chacie z********a smrodem jak w oborze! Lubicie wp*****lac kłaki swojego spa? Psy sie tarzaja w g***ach innych zwierzat a wy wp*****lacie ich siersc....

Gość bleeeeeeeeeee
molestuje go, caluje prosto w morde, ona myśli, ze to jej dziecko :O rety co za frustracja, zwariowala z nieplodnosci i braku faceta ;(

Gość gość
jak ktoś ma psa, to tym psem ZAWSZE czuć w mieszkaniu, a często i na klatce schodowej. nigdy nie byłam w domu, w którym jest pies i go nie czuć. i ZAWSZE widziałam walającą się sierść w mieszkaniach, w których jest pies.

Gość gość
bo dla osób które maja siersciuchy nie wytłumaczysz ze u nich poprostu smierdzi. Oni juz tego smrodu nie czuja i myśla ze jest ok

Gość gość
tak samo jak palacz nie czuje, że od niego śmierdzi.

Gość gość
ja akurat pale ale sama czuje ze ode mnie czuć papierosami. Ale nigdy nie pale w domu! Bo nie chciałabym zeby ktos mi powiedział ze u mnie śmierdzi od tego jest dwór i wszystkie psy tez powinny być na dworzu!

Gość gość
pamiętam jak miałam koleżankę w podstawówce, która spała z psami - zawsze od niej śmierdziało. nie była brudaską, po prostu czuć od niej było psem. zawsze. po prostu masakra :o

Gość gość
zaraz zleca sie obrończynie psów i zaczna krzyczec ze to nie prawda! Ich pieski sa czyste:-)

Gość gość
psyn maja swoj zapach by go nie bylo trzeba je kapac niestety nie raz na dwa mies a czesciej koty same sie myja ich nie czuc ale tez trzeba myc ludzie tez sie myja a jak sie nie myja to smierdza o matko ale temat

Gość gość
Fakt jest taki,że każdy pies jak i człowiek ma swój specyficzny zapach. Można go kąpać bardzo często i utrzymywać w czystości a psi zapach wydziela się tuż po kąpieli. Człowiek przebywający ze zwierzęciem przejmuje psi zapach. Świetnie to wyczuwają inne psy.Moim zdaniem pies nie powinien na stałe przebywać w pomieszczeniu gdzie mieszka człowiek. Powodów do tego jest bardzo wiele. Zarówno zdrowotnych jak i estetycznych. Dla mnie to wręcz obrzydliwe jest spanie z psem. Kocham swojego pupila lecz i on zna swoje miejsce w szeregu. Dla niego jest podwórko i duża przestrzeń do biegania. Dla mnie mieszkanie.

Gość gość
Ale bzdury .Śmierdzi psem ? Hi hi hi hi hi idioci idioci idioci

Gość gość
kazde zwierze zasmradza dom

Gość gość
dom ze zwierzeciem nie moze byc czysty i pachnacy nawet jesli domownicy sie starają

Gość gość
Idioci idioci idioci ha ha ha ha ha

Gość psiara na maxa
Nie rozumiem takich ludzi, którzy narzekają na zapach psa. Wierzcie mi, że taki psiak czuję nasz ludzki zapach o wiele intensywniej niż my jego ;) Szkoda, że ludzie wiecznie się wywyższają i zgrywają czyściochów a przez to wiele tracą. Ja z moją psinką jem na spółkę, śpię, przytulam się, całuje, nie raz zaśnie mi przy głowie ma poduszce. Nie oddałabym tego za nic w świecie, tej psiej bezinteresownej miłości. Ona zawsze jest przy mnie a ni mi się śni przejmować paroma kłaczkami czy zapachem. Zresztą kiedy psiak jest zadbany to go nie czuć. Moja po każdym spacerze ma myte łapki i tyłek, zatem może sobie biegać, siedzieć i leżeć gdzie zechce :)

Gość gość
Nie wytłumaczysz bezdusznym ludziom pozbawionym wyższych uczuć .Ci biedacy nigdy nie mieli psa i nie wiedzą jaka więź emocjonalna powstaje miedzy psem a właścicielem.

Gość gość
mam tylko nadzieję, psi wielbiciele, że sprzątacie po swoich psach kupy na spacerze. Bo jak macie w domach i czy lizecie się ze swymi psami to Wasza sprawa (swoją drogą niektórzy ludzie są bardziej obleśni niż niektóre psy ;p) Ale z****** chodniki to już Wasza odpowiedzialność i Wasz wstyd Każdą kupę v w okolicy bym kazała ręcznie wyzbierać właścicelowi psa, który nie sprząta po nim

Gość gość
Rozumiem ze mozna miec pieska, malego z krotka siercia, ale jak ktos mieszka w bloku i kupuje sobie bydle to jest jebniety.

Gość gość
a ja mam psa i zaraz kupie drugiego, ale nasz pies ma włosy, nie ma ich po całym domu i pies jest czysciutki,mały i nie czuc ani widac ze mamy psa

Gość gość
no dobra, a SPRZĄTASZ KUPY PO PSIE?

Gość gość
mam psy w domu i koty:o i jakoś nie śmierdzi mi w domu, tak samo inni jakoś smrodu nie czują:D gdzie wam śmierdzi? jak sie nie myjecie to wam capi, myjcie sie brudasy. Ja swoje psy myje co jakiś czas i zwierzaki są nauczone albo załatwiać sie do kuwety albo na dwór i żaden mi nigdzie nie nasrał :o co za prymitywy i przygłupy, w życiu zwierzaki nie mieli a sie mądrzą że niby śmierdzi w domu, sami zalatujecie pewnie

Gość gość
mój jakoś nie wchodzi z gównem przyklejonym do łapy do domu:o idzcie sie leczyć imbecylki albo kupcie psa i sie przekonajcie jakto jest, a nie g***o wiecie a snujecie domysły

Gość gość
Autorko jesteś zwykłą prostaczką, do tego tępa jak but, co to kogo obchodzi, że pies Ci śmierdział na kawie u koleżanki??? Jak nie lubisz zwierząt to nikt Cie nie zmusza do przebywania z nimi, pokaż ten topik koleżance, to Cie już nie zaprosi i problem będziesz miała z głowy!

Gość gość
to prawda, tam gdzie psiury i kocury jest i syf, smród

Gość gość
To prawda ten powyżej to idiota